Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Nekem az előző jobban adta, de nem rossz. Sok új dolog nem derült ki egy jó kalandfilm lesz, de azért remélem lesz más csemege is a filmben
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Atom jó lesz! Nálam egy kicsit még inkább rápakolt az előző előzetesre, főleg mert az alapsztoriból is megvillantott valamit. Nal Huttát imádni fogom, csak úgy, mint az anzellán-Grogu szálat. Bő egy hónap, el se hiszem, hogy mindjárt új SW mozira ülhetünk be! Egyébként az Andor és a Maul után jó lesz visszatérni a kicsit kalandosabb, mesésebb SW vonalhoz. Az amcsiknál a jegyvásárlás is elkezdődött! Szerkesztve: 12 órával korábban12 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Egyébként az Andor és a Maul után jó lesz visszatérni a kicsit kalandosabb, mesésebb SW vonalhoz.Nekem is ez jutott eszembe a trailer láttán. Nagyszerű sorozatok az említettek, de azért én személy szerint jobban szeretem a Star Wars kalandosabb, könnyedebb, vidámabb oldalát.
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Szerző Rottát nagyon titkolják. Yodával egyetértve, nekem is jobban tetszett az előző, de ez se szégyenkezhet. Van egy sejtésem, hogy mi lesz majd a végkifejlet, amúgy meg egy szórakoztató kalandfilmnek néz ki.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Szerintetek az Ikrek sziámik? Akárhányszor megjelennek, mindig ugyanabban a pózban vannak összefonódva.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Nem mondom, hogy a legjobb trailer, de ami igazán feltűnő, hogy nagyon jó lesz a film minősége. A vizualitásra gondolok, hogy kilép a tv-sorozat feelingből, persze az sem volt kutya, de talán érthető mire célzok.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.