Hozzászólás ideje: Június 22.Jún. 22. Még nincs róla hír, de Disney előfizetés ide vagy oda, mindenképpen meg fogom venni a hivatalos 4K kiadást. Egyrészt mert minden mozi film megvan fizikai adathordozón, másrészt ezt a filmet nem lehetne kihagyni! Egy vizuális orgazmus, még a SAGA filmekkel összehasonlítva is. Tervezi valaki megvenni rajtam kívül?
Hozzászólás ideje: Június 22.Jún. 22. Én, hiszen eddig minden SW megvan, nehogy már ez ne legyen meg. Lehet ez lesz az első 4K-s lemezem. Csak sajnos ez sem fog idehaza megjelenni. Ami persze nem akadály, de azért gáz, hogy akárcsak a The Rise of Skywalker, ez is ki fog lógni a sorból. Bár, ha 4K-s lemez lesz, nem BD, akkor amúgy is ki fog lógni, amíg a többit be nem szerzem. Azok meg úgyis angolok lesznek. Na, probléma megoldva. Épp csak megint "dobhatom ki" a Star Wars filmgyűjteményem. Először a VHS-ek, aztán a DVD-k, most meg jöhetnek a BD-k. Hát ezért költök én ezekre ilyen sokat? Ráadásul ezt csinálom az Alien és Jurassik franchise-okkal is. A gyatyám rámegy a házimozi élmény fejlődésére.
Hozzászólás ideje: Június 22.Jún. 22. Szerző Semmiképp ne dobd ki őket, ha más nem, muzeális érték. Én a mai napig átkozom magam, hogy eladtam a klasszikus trilógia első felújított VHS kiadásait. Mert jött az SE, és ugye minek nekem a régi.... Nekem megvan a SAGA díszdoboz ami 4K-s, de egyedülálló filmeket tekintve ez lesz az első ebben a sorban. A Zsivány és a Solo is sima BD-ben van meg.
Hozzászólás ideje: Június 22.Jún. 22. Nyilván nem dobom ki őket, ezért is tettem idézőjelbe (plusz kicsit utalni akartam a MIB-re, ahol K a CD utódját megmutatva mond hasonlót ). Megvan még a VHS és a DVD gyűjteményem is mindenből. Az 1993-as Jurassic Park VHS-től a 2019-es The Rise of Skywalker BD-ig bezárólag. Azóta nem vettem fizikai formában filmet (jesszus, már ilyen régóta ), se semmit. Mondjuk ehhez nagyban hozzájárult, hogy sok kedvencem már meg sem jelenik itthon, mert mind Disney, Marvel, 20th Century Fox vagy Universal, amik itthon maximum DVD-t adnak ki. De a The Mandalorian and Grogu tökéletes alkalom lesz arra, hogy belépjek a natív 4K világába. Szerkesztve: Június 23.Jún. 23. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Július 14.Júl. 14. Július 21-én érkezik digitálisan, Augusztus 25-én pedig lemezre jön.Mostmár csak a Disney+ a kérdéses? Szeptember?
Hozzászólás ideje: Július 14.Júl. 14. Szerző Máris rendelem a 4K lemezt, addig is itt a hivatalos bejelentés. A Fandangon, Amazonon és az Apple-n is elérhető lesz. A beszkár gyűjtői kiadást megvizsgáljuk közelebbről, de ha az nem akkor steelbook. A hazai megjelenésre kb. annyi az esély, mint a lottó ötösre, szóval hajrá valamelyik külföldi csomagküldő. Képek alapján mocskos jól néz ki.StarWars.comBring Star Wars: The Mandalorian and Grogu HomeGo behind the scenes with exclusive new featurettes and audio commentary from Director Jon Favreau when the latest adventures of Din Djarin and Grogu come to digital and physical media. Szerkesztve: Július 14.Júl. 14. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Július 14.Júl. 14. Szerző No...még nem rendelem, mert nem lehet, és a beszkár kiadás se lesz meg, mert az csak USA-ban kapható majd.
Hozzászólás ideje: Július 15.Júl. 15. Szerző Érdekesség, hogy az Ördög Pradát Visel 2 egy nappal a BD megjelenés után már fent is lesz a Disney-n. Talán a Mandónál is ezt fogják követni?
Hozzászólás ideje: Július 15.Júl. 15. Szerintem a tavalyi Lilo & Stitch filmet követik. Ott a digitális változat július 22-én érkezett, lemezre augusztus 26-án jött ki, a Disney+-ra pedig szeptember 1-jén.Így azt gondolom, hogy amikor a Legós különkiadás jön szeptember 2-án, azzal együtt elérhető lesz a Disney+-on is.
Hozzászólás ideje: Július 15.Júl. 15. Szerző Akkor majd versenyezhet a steelbook-al, melyiket kapom meg először.
Hozzászólás ideje: Július 21.Júl. 21. Szerző Standard BD: $23.994K: $37.99Steelbook: $51.99Beskar: $222.99Steelbook lesz ebből, pedig a beskart akartam. Ennyi pénzt viszont nem adok érte. Kib*szott drága! Az európai kiadáson van lengyel, cseh szinkron és felirat. Mi továbbra is a szégyenpadon ülünk, holott a régióban itt van az SW-ből szinte a legtöbb bevétel. Szerkesztve: Július 21.Júl. 21. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Július 21.Júl. 21. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Az európai kiadáson van lengyel, cseh szinkron és felirat. Mi továbbra is a szégyenpadon ülünk, holott a régióban itt van az SW-ből szinte a legtöbb bevétel.Ez forgalmazói hiba lehet? Vagy miért hanyagolnak minket?
Hozzászólás ideje: Július 21.Júl. 21. Szerző Forgalmazó miatt van, már nagyon régen. A Disney filmeknek nincs kiadója.
Hozzászólás ideje: Július 21.Júl. 21. Nekem is fáj a hazai vonatkozású kiadványok hiánya. Egy Steelbookot fogok hozatni ámérikából, ha jönnek a rokonok. Kényszerpálya, de ahogy nektek, nekem is megvan minden mozifilm BD-steelben, szóval a Skyalker kora után másodszor járunk így. Eltelt basszus 7 év és maradt ez a helyzet. Szomorú vagyok.
Hozzászólás ideje: Július 22.Júl. 22. Szerző 2026. 07. 21. - 16:19, csoli1138 írta:Egy Steelbookot fogok hozatni ámérikából,Sajnos nekem nincs aki elhozza. Így előrendeltem az amcsi amazonról, augusztus 25-ös megjelenéssel. Steelbook változat lesz.
Hozzászólás ideje: Július 23.Júl. 23. Vigasztaljon, hogy előbb meglesz! Én hálaadásig, de lehet, hogy karácsonyig várok majd rá.
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. Cseheknél is előrendelhető több változatban a film, a steel is lesz náluk.9.30 az ottani megjelenés.https://www.filmgame.hu/star-wars-mandalorian-a-grogu-4k-uhd-blu-ray-blu-ray-steelbook--0941362.html Szerkesztve: Július 24.Júl. 24. - reaper
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. Szerző Legalább egy magyar feliratot kibulizhattak volna. Egy hónappal később jelenik meg, mint az amcsiknál de cserébe jóval olcsóbb lesz. Nekem az egyéb költségekkel $75.97 lesz az amazonról.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.