Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Még nincs róla hír, de Disney előfizetés ide vagy oda, mindenképpen meg fogom venni a hivatalos 4K kiadást. Egyrészt mert minden mozi film megvan fizikai adathordozón, másrészt ezt a filmet nem lehetne kihagyni! Egy vizuális orgazmus, még a SAGA filmekkel összehasonlítva is. Tervezi valaki megvenni rajtam kívül?
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Én, hiszen eddig minden SW megvan, nehogy már ez ne legyen meg. Lehet ez lesz az első 4K-s lemezem. Csak sajnos ez sem fog idehaza megjelenni. Ami persze nem akadály, de azért gáz, hogy akárcsak a The Rise of Skywalker, ez is ki fog lógni a sorból. Bár, ha 4K-s lemez lesz, nem BD, akkor amúgy is ki fog lógni, amíg a többit be nem szerzem. Azok meg úgyis angolok lesznek. Na, probléma megoldva. Épp csak megint "dobhatom ki" a Star Wars filmgyűjteményem. Először a VHS-ek, aztán a DVD-k, most meg jöhetnek a BD-k. Hát ezért költök én ezekre ilyen sokat? Ráadásul ezt csinálom az Alien és Jurassik franchise-okkal is. A gyatyám rámegy a házimozi élmény fejlődésére.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerző Semmiképp ne dobd ki őket, ha más nem, muzeális érték. Én a mai napig átkozom magam, hogy eladtam a klasszikus trilógia első felújított VHS kiadásait. Mert jött az SE, és ugye minek nekem a régi.... Nekem megvan a SAGA díszdoboz ami 4K-s, de egyedülálló filmeket tekintve ez lesz az első ebben a sorban. A Zsivány és a Solo is sima BD-ben van meg.
Hozzászólás ideje: 5 perccel korábban5 perce Nyilván nem dobom ki őket, ezért is tettem idézőjelbe (plusz kicsit utalni akartam a MIB-re, ahol K a CD utódját megmutatva mond hasonlót ). Megvan még a VHS és a DVD gyűjteményem is mindenből. Az 1993-as Jurassic Park VHS-től a 2019-es The Rise of Skywalkerig bezárólag. Azóta nem vettem BD-t (jesszus, már ilyen régóta ), se semmit. Mondjuk ehhez nagyban hozzájárult, hogy sok kedvencem már meg sem jelenik itthon, mert mind Disney, Marvel, 20th Century Fox vagy Universal, amik itthon maximum DVD-t adnak ki. De a The Mandalorian and Grogu tökéletes alkalom lesz arra, hogy belépjek a natív 4K világába.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.