Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. És akkor Poogle volt az apa? Vagy neki is az anyja volt Karina? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. És akkor Poogle volt az apa? Vagy neki is az anyja volt Karina? Szerintem az apa Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Szerintem az apa Én nem hiszem, mert Karina "young Poggle"-nek titulálja, ami azért szerintem furcsa lenne a "férjével" szemben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Én nem hiszem, mert Karina "young Poggle"-nek titulálja, ami azért szerintem furcsa lenne a "férjével" szemben. A mai világban? Karina egy tehetős asszony, nem olyan meglepő, ha fiatalabb férje van Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. A mai világban? Karina egy tehetős asszony, nem olyan meglepő, ha fiatalabb férje van Hát nemtom. Nekem valamiért úgy tűnik, hogy Poggle is az ő fia. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Ma Legacy Of Terror magyarul. Nagyon kíváncsi leszek Karinára. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Ma Legacy Of Terror magyarul. Nagyon kíváncsi leszek Karinára. Húúú, nagyon gáz volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Húúú, nagyon gáz volt. Miért? Milyen volt? Túl vékony? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Miért? Milyen volt? Túl vékony? Maradjunk annyiban, hogy lett volna rajta mit torzítani Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Miért? Milyen volt? Túl vékony? A magyar hangjának első és legnagyobb hibája az az volt, ami a magyar szinkron esetében szinte számtalanszor előjön. Hogy még csak meg sem közelítette azt az élményt, amikor kiráz a hideg, amikor meghallod Karina hangját. A második probléma az volt, hogy meg sem próbálták. A harmadik pedig... A szájmozgás és a magyar szinkron mintha egymástól függetlenné vált volna. Más szereplők esetében hitelesen van szájra illesztve a hang, de ezúttal valahogy ez nem nagyon jött össze. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Tényleg nem lett valami túl jó Karina hangja. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Tényleg elég "érdekes" vénasszony hangot adtak a karakternek, de nem lett olyan gáz, mint vártam. Voltak már ennél rosszabb szinkronok is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Tényleg elég "érdekes" vénasszony hangot adtak a karakternek, de nem lett olyan gáz, mint vártam. Voltak már ennél rosszabb szinkronok is...Szerintem se volt annyira gáz, sokkal rosszabbra számítottam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Eszméletlen hangulatos ez az epizód!! Mikor jön már BR -en? Komolyan mondom lehet parázni rajta. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Eszméletlen hangulatos ez az epizód!! Mikor jön már BR -en? Komolyan mondom lehet parázni rajta. Sötétben, maximum hangerőn... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Sötétben, maximum hangerőn... "Ugye csak a szél zúg?" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Ma ismét megnéztem. Szinte a semmiből jött. Továbbra is eszméletlen hangulata van a résznek. Rádöbbentett újra, miért is imádtam ezt a sorozatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. 2010. 07. 31. - 22:16, Ody Mandrell írta: "Ugye csak a szél zúg?" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. A vita hatására be is tettem. Csak ismételni tudom magam, zseniális volt! 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. Nekem ebben a részben debütált az egyik kedvenc TCW zenei témám, amit aztán többször is felhasználtak a sorozatban. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. Ráadásul tele van sejtelmes témával is, ami nagyon illik a katakombákhoz. Megkockáztatom, hogy talán a legparásabb rész a sorozatban. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.