Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Szerintem is jobb a filmben. Az EU-ban, mint valami Terminator, aki 88 Jedit képes legyakni, amiből 12 a Jedi Tanács tagja. Teljesen hiteltelen szerintem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Nekem az a véleményem, hogy míg Grievous képes elfogadni, ha valaki erősebb nála, addig Anakin/Vader nem. Ebből következik, hogy Grievous a "Szégyen a futás, de hasznos" elvet követi, míg Vader egyszerűen képtelen elfogadni, hogy van nála hatalmasabb. Hiszen Ő a Kiválasztott. Ő az EGY, a SÉRTHETETLEN. Csak erre aztán ráfaragott Obi-val szemben. Donát Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Nekem az a véleményem, hogy míg Grievous képes elfogadni, ha valaki erősebb nála, addig Anakin/Vader nem. Ebből következik, hogy Grievous a "Szégyen a futás, de hasznos" elvet követi, míg Vader egyszerűen képtelen elfogadni, hogy van nála hatalmasabb. Hiszen Ő a Kiválasztott. Ő az EGY, a SÉRTHETETLEN. Csak erre aztán ráfaragott Obi-val szemben. Donát Én más szempontból közelíteném meg a kérdést. Vader-nek nincs ellenfele ebben a Galaxisban, csak Palpi, ezt ő is tudja, így simán megöl, megaláz stb bárkit, aki az útjában áll vagy szembe mer szálni vele. Anakin bolhányi méretű egojáról tesz tanúbizonyságot, mikor a Mustafaron vív mesterével, ő és később Vader azt hiszi, hogy számára nincs lehetetlen. Grivi bá meg csak akor bocsátkozik harcb, ha nála gyengébb az ellenfél, mikor biztos a dolgában. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy Vader harcos Grivi meg stratéga és a kettő nem ugyan az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. De Grievous Obi ellen is harcba szállt, pedig a Jedi mesterről nem tudhatta, hogy gyengébb-e nála. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Igen, de a harcot csak addig folytatta, míg a körülötte lévő több száz harcidroid Obi-Wanra öszpontosított. Amint megérkezett a klón sereg, és a droidok már mással törődtek, Grivi azonnal spurizott. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Nem rám gondoltál? Már keverték össze a nevünket Bocs de kettőnk közül én dicsérem agyon (vagy legalábis: védem) a topik címadóját Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Off Á, nem erről van szó, Orkival "ismerősök" vagyunk, és mivel Oldie-t is belevette, mint akinek ne higgyetek, így gondoltam, hogy talán én lennék a másik, mint írótársa Bocs, ha mégsem így van. Ez most kicsit off volt lentebb On Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Igen, de a harcot csak addig folytatta, míg a körülötte lévő több száz harcidroid Obi-Wanra öszpontosított. Amint megérkezett a klón sereg, és a droidok már mással törődtek, Grivi azonnal spurizott. Persze, mert akkor volt az, hogy Obi is másra gfigyelt. Továbbá épp elvesztette a fele kezét és rettenetesen zötyögős utat tett meg a plafon érintésével. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Persze, mert akkor volt az, hogy Obi is másra gfigyelt. Továbbá épp elvesztette a fele kezét és rettenetesen zötyögős utat tett meg a plafon érintésével. Obi semmi másra nem figyelt, Grievous meg nem érez fájdalmat, hogy kidőljön két kéz elvesztése miatt, ráadásul, ha olyan nagyra van a fénykardforgatási tudásával, akkor két karddal is képesnek kéne legyőzni Obi-Want. A hajítás meg aztán végkép nem árthat neki (nem is ártott). Egyszerűen rájött, hogy már nem áll a háta mögött tucatnyi harci dorid. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Egyszerűen rájött, hogy már nem áll a háta mögött tucatnyi harci dorid. Így van! Grivi nem eröltette akkor már a harcot. Majdnem összecsokizta magát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Miután Obi leugrott az öreg azt gondolhatta hogy kár rá az idejét vesztegetni mert úgyis könnyen elintézné. Ehelyett odaküldte maga helyett az embereit (vagyis droidjait) hogy azok tegyék el láb alól az óriási fültisztóikkal. Elfelejtette hogy a hajóján Obi már néhányat kicsinált. Amikor azoknak is annyi lett átváltott a "ha azt akarom hogy valami sikeráljon akkor jobb magam csinálni" stratégiára. Elő a négy spádét amire Obi mégcsak nem is pislogott aztán propellerek be és lehet Jedit aprítani. Zümzümzüm, két kacsó minusz, jöttek a klónicsekek de még akkor is magabiztos volt amíg meg nem tanult repülni. Erre szevasz tavasz uccu neki, azzal a gyíkkal úgyse tud az a Jedi slime utolérni. He was a coward again. Szegény megint tévedett, Obi csak beérte majd átkerült hozzá és irány a szakadék. Jött a bunyó mindkettő fél bevetett mindent: rúgtak, ütöttek-vágtak, a harapást kihagyták, Obi szétszedni, Grivi meg eltaposni akarta az ellenfelét, végül Grivi felszedte a fültisztítóját és már azt hitte hogy nyert ügye van. És már megint tévedett. Peches napja volt és nem tudta hogy Obi nem rest újra más fegyverét használni ha kell. Grivi bezony csúnyán felsült. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Grivi bezony csúnyán felsült. Szó szerint. Hadd legyek őszinte, ha a droidjaimat épp egy seregnyi klón reggelizné, a kezem felét egy Jedi evágta, plusz amúgyis épp megszorongatták a tüdőmet, hát, szerintem én is coward lennék. Maxi coward. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Nem is hibáztatom azért hogy megpattant ha már túl nagy volt a túlerő. Hogy szorongatták meg a tüdejét? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Szerintem ez képletes. Mását nem nagyon tudták Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. (szerkesztve) Szerintem ez képletes. Mását nem nagyon tudták Amikor Obi teljesen szétfeszíti a mellkasát van belül a felső részen egy piros gumó ami talán a szíve lehetett. Azt is meg lehetett volna szorongatni. Vagy az volt a tüdeje? Szerkesztve: 2007. Április 5. - Rog Ertay Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. CW 25 végén Windu követi el az ominózus galádságot. Azóta köhögött szegény. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. CW 25 végén Windu követi el az ominózus galádságot. Azóta köhögött szegény. Off: Mikor Anakint és Obit elé vezetik, én arra számítottam, hogy Anakin valami olyat mond: - Szedjen köptetőt, vagy kér negrót?- Nem pedig alacsonyabb, mint hittem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Tényleg, az ki is ment a fejemből, totál a filmre koncentráltam, és azt hittem, átvitt értelemben írod. Bocsi Rog, azt is lehetett volna szorongatni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. - Szedjen köptetőt, vagy kér negrót?- Juj, ez fájt, de tetszik Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Mikor Anakint és Obit elé vezetik, én arra számítottam, hogy Anakin valami olyat mond:- Szedjen köptetőt, vagy kér negrót?- Akkor Grivi nemcsak felemelte volna a kezét hanem le is kent volna Aninek egy hatalmasat. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Akkor Grivi nemcsak felemelte volna a kezét hanem le is kent volna Aninek egy hatalmasat. Ha rajtam múlna nem is tudom kinek szólnék be inkább Grivinek vagy Vadernek-e? Mindig a jelent gombot nyomom válasz helyett, talán jobban kézre áll. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Ha rajtam múlna nem is tudom kinek szólnék be inkább Grivinek vagy Vadernek-e? A lényeg, hogy ők túlélték hogy beszóltak egymásnak Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Bonaparte Grivi személyesen. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. CW 25 végén Windu követi el az ominózus galádságot. Azóta köhögött szegény. Az tényleg nagy parasztság volt. De nem is volt sikeres mert ennek ellenére elrabolta Palpatint. Csak így lemaradtunk egy Windu vs. Grievous párbajról. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. De megnéztem volna Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Jobban belegondolva, az a páncél nem is páncélnak néz ki... Nagyon "csontos" kinézete van. Lehet, hogy grievous fején nem is páncél van??? http://hu.wikipedia.org/wiki/Grievous_tábornok Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.