Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Mondaná ezt nekem pár bombázó egy-egy meghitt pillanatban, párnák közt, felkiáltó jellel a végén. Gondoltam, hogy erre fogsz asszociálni. De hát éhes disznó makkal álmodik, mint tudjuk.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Gondoltam, hogy erre fogsz asszociálni. De hát éhes disznó makkal álmodik, mint tudjuk. Sok a szöveg, kérem a Totó kérdéseket
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) 1. Mit láthattunk legelőször a Naboo bolygó felszínén a SAGA során? 2. Hányan voltak a Gungan tanács tagjai? 3. Kik alkották a szeparatista tanácsot a Geonosison? 4. A kaminoiak elmondása szerint ki volt az, aki megrendelte a klón sereget? 5. Amikor Anakint tanácstaggá választják, mely Jediket láthatjuk hologram formájában a tanács ülésén? 6. Palpatine melyik jedit ölte meg utoljára azok közül, akik az irodájába érkeztek, hogy elfogják? 7. Az EPIV kocsmajelenetében rengeteg idegen faj látható. Sorolj fel ezek közül legalább kettőt, akiknek fajtársai a The Clone Wars sorozatban is szerepeltek és nem a Tatooine-ról származnak. 8. Hány lázadó hajót látunk elmenekülni közvetlen az első Halálcsillag felrobbanása előtt? 9. Obi-Wan Kenobi szelleme hányszor tűnik fel az EPV –ben? 10. Han milyen utasítást ad Chewinek, mielőtt bemennének az aszteroidamezőbe? 11. Hogyan fogják el a Birodalmi csapatok Luke –ot az Endor holdon? 12. Az EPVI –ban Yoda halála után melyik jelenet következik? 13. Ki az a lázadó pilóta, aki az EPIV-V-VI részt túléli? 13+1. Melyik bolygóról származik Mace Windu? Szerkesztve: 2010. Február 12. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Hajrá! metis@freemail.hu Szerkesztve: 2010. Február 12. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Ody, ha nem baj, akkor én nem küldöm be. Nekem nagyon sokáig tartana a válaszokat megkeresni, szóval a többieké a pálya. Csak azért szólok, hogy ne várj tőlem mailt.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Ody, ha nem baj, akkor én nem küldöm be. Nekem nagyon sokáig tartana a válaszokat megkeresni, szóval a többieké a pálya. Csak azért szólok, hogy ne várj tőlem mailt.Ok. Senkire nem várok amúgy, mert az első helyes megfejtés beérkezése után vége a játéknak. Persze kíváncsi vagyok ki mennyire sikeresen tudja megoldani a feladványt, ami szerintem abszolút nem nehéz.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Beküldve. Kettőre nem tudtam a választ.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Az 1. kérdés elég többértelmű volt. "Mit láttunk először a Nabbon?" - fát, járművet, élőlényt, épületet?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Az 1. kérdés elég többértelmű volt."Mit láttunk először a Nabbon?" - fát, járművet, élőlényt, épületet? Nem is ez volt a kérdés. Ha pontosan értelmezed az eredetileg feltett kérdést, akkor egyértelmű.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. No ezt a kérdést jól elnéztem. De csak egy epizódot tévesztettem
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nem is ez volt a kérdés. Ha pontosan értelmezed az eredetileg feltett kérdést, akkor egyértelmű. Sajnos már rájöttem, de ha az, amire gondolok, akkor beugratós is amellett, hogy egyértelmű.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Még nem érkezett teljesen jó válasz sor, így tovább lehet próbálkozni.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Pár perce én is elküldtem, kíváncsi vagyok, milyen lett.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Én is leadtam a voksomat Szerk.: kettőt is kapsz, az elsőnél lemaradt a +1.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Köszönöm az újabb megfejtéseket. Teljesen jó ez idáig még nem érkezett be.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. És azt elárulod, hogy ki van legközelebb a tökéleteshez?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. És azt elárulod, hogy ki van legközelebb a tökéleteshez? Nem árulom el, mert az segítség lenne.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Abból ítélve, hogy még mindig nincs győztes, még mindig nem jók a válaszaim
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Kérem szépen! Gratulálhatunk Dzséjt fórum társunknak. Ezt a kört is ő nyerte. Íme a helyes TOTÓ szelvény: 1. Mit láthattunk legelőször a Naboo bolygó felszínén a SAGA során? A Palotát. 2. Hányan voltak a Gungan tanács tagjai? 5-en voltak 3. Kik alkották a szeparatista tanácsot a Geonosison? Dooku gróf, Nute Gunray, Passel Argente, Tikkes, Wat Tambor, Poggle a kicsi, Shu Mai, San Hill, Po Nudo, Rogwa Wodrata. 4. A kaminoiak elmondása szerint ki volt az, aki megrendelt a klón sereget? Syfo Dyas. 5. Amikor Anakint tanácstaggá választják, mely Jediket láthatjuk hologram formájában a tanács ülésén? Ki-Adi-Mundi és Plo-Koon 6. Palpatine melyik jedit ölte meg utoljára azok közül, akik az irodájába érkeztek, hogy elfogják? Mace Windu. 7. Az EPIV kocsmajelenetében rengeteg idegen faj látható. Sorolj fel ezek közül legalább kettőt, akiknek fajtársai a The Clone Wars sorozatban is szerepeltek és nem a Tatooine-ról származnak. Talz, Duros 8. Hány lázadó hajót látunk elmenekülni közvetlen az első Halálcsillag felrobbanása előtt? Négyet (2 x-szárnyú, 1 y-szárnyú, Falcon) 9. Obi-Wan Kenobi szelleme hányszor tűnik fel az EPV –ben? 2 –szer (Hoth és Dagobah) 10. Han milyen utasítást ad Chewinek, mielőtt bemennének az aszteroidamezőbe? Álljon 2-7-1 –re. 11. Hogyan fogják el a Birodalmi csapatok Luke –ot az Endor holdon? Feladja magát Luke 12. Az EPVI –ban Yoda halála után melyik jelenet következik? Luke Obi-Wan párbeszéd. 13. Ki az a lázadó pilóta, aki az EPIV-V-VI részt túléli? Wedge Antilles 13+1. Melyik bolygóról származik Mace Windu? Haruun Kal Szerkesztve: 2010. Február 12. - Ody Mandrell
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nagyjából nyolcvan százalékra jót küldtem be Grat a nyertesnek.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megérte elküldeni a javítást
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) B*sszus Rogwa Wodrata-t kifelejtettem, Tikkes helyére meg Tessek-et írtam Roppant szigorú volt a zsűri Gratula Dzséjt és köszi Ody! Szerkesztve: 2010. Február 12. - Darth_Phobos
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nagyjából nyolcvan százalékra jót küldtem be Grat a nyertesnek. Nagyrészt jók voltak a megfejtések, csak egy két hiba csúszott be.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nagy gratula, Dzséjt! Nekem is volt pár jó megfejtésem, és kettő, amit tudtam, csak bamba vagyok. De a szeparatista tanács volt a legnehezebb.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megérte elküldeni a javítást Már az első verzióból is csak a Falcon hiányzott, semmi más. B*sszus Rogwa Wodrata-t kifelejtettem, Tikkes helyére meg Tessek-et írtam Roppant szigorú volt a zsűri Gratula Dzséjt és köszi Ody! Szívesen. Ez egy igazi filmes kvíz volt, remélem tetszett.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nagyrészt jók voltak a megfejtések, csak egy két hiba csúszott be. Én azért szigorúbb lettem volna, és nem engedtem volna javítási lehetőségeket. Amit elsőre küldenek csak azt fogadtam volna el. Tudom, tudom...küldöd a nyakonvágást a dumálásért
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nekem is volt pár jó megfejtésem, és kettő, amit tudtam, csak bamba vagyok. Magamtól kb. az 50-60%-át tudtam, de ennyit kevésnek tartottam, mert még mindig ott volt a másik fele, aminek utána kellett volna járni
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Köszönjük a kvízt! Ezek jó kérdések voltak, tisztán a filmekből.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Miért nem lepődtem meg?
Ajánlott hozzászólás