Ody Mandrell Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Hamarosan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Fél kilenc, jöhet az első kérdés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Fél kilenc, jöhet az első kérdés Hogy vagy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Én is harcba szállok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Hogy vagy?Az esélytelenek elszántságával fogok küzdeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Az esélytelenek elszántságával fogok küzdeni Szóval csak a szokásos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Szóval csak a szokásos Ja. Nálad minden oké? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Üdvözlök mindenkit! Negyvenkor kezdünk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ja, bár kicsit fáradt vagyok és álmos, így lehet lassabb leszek a szokottnál. Lehet örülni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ha Clone Warsos kérdés lesz, nálam is az esélytelenség játszik be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ha Clone Warsos kérdés lesz, nálam is az esélytelenség játszik be Az is Star Wars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ja, bár kicsit fáradt vagyok és álmos, így lehet lassabb leszek a szokottnál. Lehet örülni Örülni? Ettől? Fenéket. Ahhoz minimum áramszünet kéne Veszprém megyébe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Én inkább nem sorolom fel, milyen típusú kérdéseknél leszek esélytelen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Az is Star Wars! Nem mondtam, hogy nem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Üdvözlök mindenkit! Negyvenkor kezdünk. Valami svédasztalt addig teletölthettél volna igazán. Most tíz percig csak téblábolunk és egymásnak kívánunk sok "szerencsét" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Én inkább nem sorolom fel, milyen típusú kérdéseknél leszek esélytelen Barátok közt? Szappanoperák? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Ha Clone Warsos kérdés lesz, nálam is az esélytelenség játszik be Én is így voltam Gyoka kvízénél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Örülni? Ettől? Fenéket. Ahhoz minimum áramszünet kéne Veszprém megyébe Miért akarsz rosszat annyi sok embernek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Valami svédasztalt addig teletölthettél volna igazán. Most tíz percig csak téblábolunk és egymásnak kívánunk sok "szerencsét" Pia van csak, bor meg sör. Ja és pálinka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Én inkább nem sorolom fel, milyen típusú kérdéseknél leszek esélytelen Melyik TCW epizodnál itta meg Ody a harmincadik korsó sörét? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ágki Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Én is jövök gyerekek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Barátok közt? Szappanoperák? Na azoknál biztos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Miért akarsz rosszat annyi sok embernek? Hogy egy kicsit nekem ettől jó legyen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ahogy nézem, közben alakul a létszám is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Én is jövök gyerekek Sok szerencsét! Szükséged lesz rá a sok hétpróbás csirkefogó között. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Hogy egy kicsit nekem ettől jó legyen Jellemző, csak mások kárán tudsz boldog lenni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Jellemző, csak mások kárán tudsz boldog lenni Még szép :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Én is jövök gyerekek Üdv a fórumon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Következő postom már a kérdést fogja tartalmazni. Jó játékot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Sok szerencsét! Szükséged lesz rá a sok hétpróbás csirkefogó között. Megtiszteltetés e körbe tartozni. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts