Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Szerintem minden rendben volt.Hondo hangja újra Barbinek Péter volt. És Palpatine-nak ki volt a hangja?
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve És Palpatine-nak ki volt a hangja? Palpatine nem szerepelt az utóbbi 3 részben.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Palpatine nem szerepelt az utóbbi 3 részben. Úgy emlékeztem, hogy a végén, mikor Bobáékat elvezetik, ő is ott van. Ezek szerint tévedtem
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Aurra és Boba magyar szinkronjával egyáltalán nem voltam megelégedve, de Hondo és a többiek ismét remekeltek. Szerencsére a szinkron nem nyomja rá annyira a bélyegét az epizódra, hogy rontson a színvonalán, de az említett 2 karakter hangja lehetett volna jobb is.
Hozzászólás ideje: 2013. Június 10.12 éve Ha Aurra annyira akarta, hogy Winduék odataláljanak hozzá, miért nem mondta el, hol vannak? Hagyta őket nyomozni, és el is várta, hogy korábban érkezzenek. Nem látok benne logikát.
Hozzászólás ideje: 2014. November 5.10 éve Nem volt egy nagy szám a szezonzáró....valami extra bummra vártam.csak kis pukkanás volt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.