Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Szerintem minden rendben volt.Hondo hangja újra Barbinek Péter volt. És Palpatine-nak ki volt a hangja? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. És Palpatine-nak ki volt a hangja? Palpatine nem szerepelt az utóbbi 3 részben. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Palpatine nem szerepelt az utóbbi 3 részben. Úgy emlékeztem, hogy a végén, mikor Bobáékat elvezetik, ő is ott van. Ezek szerint tévedtem Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Aurra és Boba magyar szinkronjával egyáltalán nem voltam megelégedve, de Hondo és a többiek ismét remekeltek. Szerencsére a szinkron nem nyomja rá annyira a bélyegét az epizódra, hogy rontson a színvonalán, de az említett 2 karakter hangja lehetett volna jobb is. Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Ha Aurra annyira akarta, hogy Winduék odataláljanak hozzá, miért nem mondta el, hol vannak? Hagyta őket nyomozni, és el is várta, hogy korábban érkezzenek. Nem látok benne logikát. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 5. Hozzászólás ideje: 2014. November 5. Nem volt egy nagy szám a szezonzáró....valami extra bummra vártam.csak kis pukkanás volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.