Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Egész pontosan milyen képek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Egész pontosan milyen képek? DVD-Bonus Dvd képei! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Egész pontosan milyen képek? DVD-Bonus Dvd képei! Bonus DVD?Te nem a filmet töltötted le? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Javitok: Először képek a filmből.... Majd holnap a többi ínyencség a bonusrol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én már igy is sajnálom, hogy láttam a kivágott jeleneteket, de több dolgot már nem akarok előre látni/tudni... ugyhogy asszem én most egy darabig kerülöm ezt a topicot, de mindenki másnak jó csemegézést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én már igy is sajnálom, hogy láttam a kivágott jeleneteket, de több dolgot már nem akarok előre látni/tudni... ugyhogy asszem én most egy darabig kerülöm ezt a topicot, de mindenki másnak jó csemegézést Köszi, meglesz!De azért a régi trilogia DVD megjelenéséig mindenki nézegettee a képeket, videókat, sőt, tudtommal itt többen látták a megjelenés elött a DVDket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Úgy látom megint értelmet nyert az a mondat, hogy ha vágnak, azt nem véletlenül teszik. Egy jelenet kivágásának mindig van oka, de nem mindegy, hogy ez az ok egy, a sztoritól lényegében független kényszerből fakad, vagy a film története "veti ki magából" a jelenetet. Az utóbbiból születnek a tényleg felesleges jelenetek, az előbbiből pedig a fájdalmasabb pontok. Másrészt, kérdéses, hogy Lucasnak célja-e egyértelműen szuper kivágott jeleneteket tenni az extra lemezre, melyek kissé visszavetik a moziban levetített verziót? Ezért gondoltam, hogy bármennyire szeretnénk is, a Yoda-Qui-Gon jelenet soha nem fog felkerülni az extra lemezre (most mindegy, hogy valójában mennyi készült el belőle), legfeljebb csak valami irtóra lebutított verzióban, hogy senkinek se fájjon a hiánya. Az EP2-ben a geonosisi Dooku-Padmé megbeszélés pl. marha jó lehetett volna, de teljesen agyon lett vágva. Hát így a kutyának se kell. Yoda dagobai landolását bizony megnéztem volna a filmben. Mert abba a montázsba belepasszolna, hiszen az arról szól, hogy kivel mi történik. Így kissé furcsán hat, hogy mindenkit elpaterolunk a zárómontázsban a megfelelő helyre, Yodát meg elfelejtettük. Aztán két epizód múlva bemutatjuk, hogy mégsem felejtettük el, csak cselesek voltunk, és nem mutattuk, hogy hova ment. Ez hiányossá, logikátlanná teszi a montázst. Nyugodtan meg lehetne mutatni a Dagobát, attól az még az EP5 bolygója marad. (Esetleg elég lenne csak annyit látni, hogy a felszín felé tart a mentőkabinja, de szerintem le is kéne szállnia.) Itt ugyanis két dolog között kell dönteni: 1. Az EP3 végén megmutatjuk, hogy Yoda megérkezik a Dagobára, mert ez hangulatában és történéseiben is tökéletesen beleillik a montázsba, és ezzel szép kerek véget adunk az EP3-nak. Vagy 2. A Dagobát és Yodát az EP3-ban elfelejtjük, csak az EP5-ben látjuk, és addig filózzon a kedves néző, hogy vajon mi történt a kis zöld gnómmal. Nekem az 1. lehetőség jobban tetszik, mert számomra semmit nem vesz el az EP5 hangulatából, de sokat ad az EP3 zárómontázsának hangulatához, és segít a trilógiák összekapcsolásában. Hasonló dolog az EP3 végén a naplemente is: ez nem veszi el az EP4-es naplemente erejét? Hiszen az már csak a második a legendában. Nem, nem veszi el, megfér egymás mellett a kettő. Szerintem a Dagoba is éppígy megfelelt volna. OFF Ami a vizet illeti: színtelen, de nagy tömegben kékes színű. (Persze gyakran zöld, barna stb., a benne lebegő algáknak/részecskéknek köszönhetően.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. De most komolyan, kit érdekelnek azok akik még nem látták a régi trilogiát?Teszem azt egy SW filmet se.Magunknak nézzük a filmeket, nem a szomszédnak!Lucas ezzel csak a rajongókkal csesz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. SimonZ: A baj pont ott van szerintem, hogy Yoda megérkezésének bemutatása, épp hogy nem illik bele a film végébe... már igy is baromi hosszú a montázs és igy is egy csomó történeti szállal dolgozik. Az a plusz egy teljesen zavaróssá tette volna, ráadásul tök fölösleges is... Obi1: Azt mondod, kit érdekelnek azok akik nem láttak egy SW filmet se. Nos rajongói szempontból végképp érdektelen ennek a jelenetnek a bemutatása, hisz te is és én is tudom, hogy Yoda a Dagobah-ra ment... Lucas pedig gondolhatod, hogy nem azért vágta ki, mert minden vágya, hogy a rajongókkal szurjon ki. Mégicsak élete főműve a Saga vagy mi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Ennyi erővel az egész montázs tök fölösleges. Előtte Yoda és Obi-Wan mindent megbeszéltek, így be se kéne mutatni semmit sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Ennyi erővel az egész montázs tök fölösleges. Előtte Yoda és Obi-Wan mindent megbeszéltek, így be se kéne mutatni semmit sem. A montázs lényege, hogy összekösse a filmet az ep.4-el... ilyen szinten minden jelenetnek van értelme és Yodának meg nincs :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Az EP4-hez képest valóban nincs, ebben igazad van, de számomra azt a célt (is) szolgálja ez a montázs, hogy lezárja az EP3-at, mint epizódot, és megmutassa, kivel mi történik. Ilyen értelemben nem a legjobb, hogy valakit kihagynak a sorból. De ízlések és pofonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. De ízlések és pofonok. Hát igen... állitolag Rick McCallum is teljesen kivan, hogy Yoda nincs benne, és azt igérte az egyik sajtó-konferencián, hogy mindent megfog tenni, hogy a következő ep.3 kiadásra belekerüljön. Nos Rick szavahihetőségét ismerve ne nagyon számitsatok erre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. De ízlések és pofonok. Hát igen... állitolag Rick McCallum is teljesen kivan, hogy Yoda nincs benne, és azt igérte az egyik sajtó-konferencián, hogy mindent megfog tenni, hogy a következő ep.3 kiadásra belekerüljön. Nos Rick szavahihetőségét ismerve ne nagyon számitsatok erre MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A "mindent meg fog tenni" Rick szerencséjére nem azonos a "biztos benne lesz"-szel, így lesz mivel kimagyarázkodnia. Ettől függetlenül egy szavát sem hiszem el az ürgének. Ha azt mondja, kék az ég, azt is előbb leellenőrzöm. Komolyra fordítva a dolgot: szerintem lehet, hogy benne lesz. Valahogy az az érzésem, hogy Lucas már a Saga DVD-re gyúr, és ezért "szúrja ki a szemünket" egy változtatás nélküli EP3-mal. Majd a saga-összesben benne lesz a kivágott jelenetek között a nos szörny, visszateszi Yodát, azt EP1-ben meg lecseréli digitálisra, és persze összerak egy csomó kivágott jelenetet a trilógiából, amit már tudunk is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Imádom Lucas észjárását: Kiadja a trilogiát felujított effectekkel VHSen, kiadja a régi trilogiát VHSen plusz jelenetekkel, kiadja a a TPMt VHSen, és DVDn, kiadja az AOTCot, VHSen és DVDn, kiadja a kettőt egybe csomagolva DVDn, kiadja a régi trilogiát DVDn, kiadja a ROTSet DVDn, és USAn kívül mindenhol VHSen, kiadja a prequelt egybe csomagolva extrák nélkül, kiadja a 6 filmet egybe extrák nélkül, kiadja a 6 filmet felujítva extrákkal...A prequel felujítva, a régi trilogia felujítva.Kiadja a 3Ds filmeket Blu-Ray-en, és még pár újra kiadást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. SimonZ: A baj pont ott van szerintem, hogy Yoda megérkezésének bemutatása, épp hogy nem illik bele a film végébe... már igy is baromi hosszú a montázs és igy is egy csomó történeti szállal dolgozik. Az a plusz egy teljesen zavaróssá tette volna, ráadásul tök fölösleges is... Obi1: Azt mondod, kit érdekelnek azok akik nem láttak egy SW filmet se. Nos rajongói szempontból végképp érdektelen ennek a jelenetnek a bemutatása, hisz te is és én is tudom, hogy Yoda a Dagobah-ra ment... Lucas pedig gondolhatod, hogy nem azért vágta ki, mert minden vágya, hogy a rajongókkal szurjon ki. Mégicsak élete főműve a Saga vagy mi... Akkor mindek van prequel, ha úgyis tudjuk hogy Anakin át fog térni a jó oldalra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Akkor mindek van prequel, ha úgyis tudjuk hogy Anakin át fog térni a jó oldalra. Viszont azt nem tudtuk, hogy hogyan tér át a rosszra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Imádom Lucas észjárását:Kiadja a trilogiát felujított effectekkel VHSen, kiadja a régi trilogiát VHSen plusz jelenetekkel, kiadja a a TPMt VHSen, és DVDn, kiadja az AOTCot, VHSen és DVDn, kiadja a kettőt egybe csomagolva DVDn, kiadja a régi trilogiát DVDn, kiadja a ROTSet DVDn, és USAn kívül mindenhol VHSen, kiadja a prequelt egybe csomagolva extrák nélkül, kiadja a 6 filmet egybe extrák nélkül, kiadja a 6 filmet felujítva extrákkal...A prequel felujítva, a régi trilogia felujítva.Kiadja a 3Ds filmeket Blu-Ray-en, és még pár újra kiadást. Így kell ezt csinálni. Azt ne felejtsd ki, hogy legvégül talán kiadja DVD-n a régi epizódokat változtatás nélkül is (csak képtisztítással), mert sokan azt várják a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Így kell ezt csinálni. Azt ne felejtsd ki, hogy legvégül talán kiadja DVD-n a régi epizódokat változtatás nélkül is (csak képtisztítással), mert sokan azt várják a legjobban. Ennek kb. nulla esélye van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Sajna nem nemüs a dvd, a team aki felrakta, menü nélkül tette fel... EZek hülyék... De sebaj már a képminőségért+5.1 angol ért megérte. 2--3percés adok képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. kiadja a ROTSet DVDn, és USAn kívül mindenhol VHSen Ez a FOX ötlete volt, nem Lucasé, semmilyen FOX film nem jelenik már meg az USA-ban VHS-en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Most látom az xpress-en, hogy 500 Ft-al drágább lett a lemez. 4990.-. Még így sem túl drága, de azért a pofátlanságnak is van határa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A montázs kérdéshez. Egyértelműen a csecsemőkre fókuszáltak, az ő elhelyezésüket láthatjuk. Ezzel remekül összekapcsolták a 3-4-et. Yoda sorsa ködös marad, de ezt majd azok tudják értékelni, akik sorban nézik a filmet. "Ok, de mi lett Yodával?" tehetik fela a kérdést. Már csak ezért is érdemes lesz megnézniük a többi részt. Aztán amikor majd az EPIV-ben, még csak meg se említik, na akkor kezdenek majd igazán parázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. jedi master yoda: Rosszul irtad a képbeszúrás kódot és a linkek se működtek. Szerencsére aztán rájuk találtam a kepfeltoltes.hu-n és kijavitottam őket, de legközelebb jobban figyelj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. jó képek, de kicsit sajn le vannak nyújtva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. jedi master yoda: Rosszul irtad a képbeszúrás kódot és a linkek se működtek. Szerencsére aztán rájuk találtam a kepfeltoltes.hu-n és kijavitottam őket, de legközelebb jobban figyelj. THX Bomarr! A képek jók, azért nyújtottak egy picit, mert: a power dvd még nem allitottam be a az aspect ratiot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. JMJ! Megnézted már a filmet? Mesélj róla valamit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. JMJ! Megnézted már a filmet? Mesélj róla valamit... A film király, csak megosztok még pár képet most. 5.1 az igazi!!! na meg a kép meseszép!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.