Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A film király, csak megosztok még pár képet most.

5.1 az igazi!!! na meg a kép meseszép!!!

Annak nagyon örülök, hogy csak pár menüt láttam (azokból se mindet), és ennyi. December 1 rulezzzz. :shock:

A képeket pedig nem nézem meg. :D

Hozzászólás ideje:
A film király, csak megosztok még pár képet most.

5.1 az igazi!!! na meg a kép meseszép!!!

Annak nagyon örülök, hogy csak pár menüt láttam (azokból se mindet), és ennyi. December 1 rulezzzz. :shock:

A képeket pedig nem nézem meg. :D

Na majd holnap kérdezz rá a bonud dvd-re!!! :D:D:D:D :shock:

Hozzászólás ideje:
Azóta már javitva lett  :D

Elis felejtkeztem a hyperatkív moderátor kismamókról :D

Azon a képen Palpinak nagyon CGI feje van.

Hozzászólás ideje:
A képek alapján mondod ezt? Továbbra is azt gondolom, hogy túl szájbarágós lett volna. :D

Nem a képek miatt, azért is írtam másik sorba a két mondatot :D

Ha az lett volna, ha nem, jó lett volna a filmbe. Minden különösebb magyarázat nélkül írom ezt.

Hozzászólás ideje:

A dvd király!!

Ha osztályoznom kéne( most nem filmet, mert az 10ből 11et kapott nálam.)

KÉP:

100% hibátlan, tökéletes, gönyörű, tűéles kép!!!egyszerűen fantasztikus...Persze a hibátlan miatt belém lehet kötni:)

HANG:100% Szintén jó, 5.1 es hangzás király, főleg a coruscanti csata rulezz 5.1ben, na meg a fénykard párbajok....

Film: 100%

Extra:Nemsokára megmondom, lehet h pár óra múlva, lehet h holnap...

Szóval összesítve:

100%

Ezeket úgy írtam, mint egy nem sw-s rajongó, kivéve a filmet(10ből 11 et)

A többit mint egy kívülálló írtam!!!

Hol van még december 1?????????!!!!!!!!!!!!!!! :D :shock: :shock:

Hozzászólás ideje:
A dvd király!!

Ha osztályoznom kéne( most nem filmet, mert az 10ből 11et kapott nálam.)

KÉP:

100% hibátlan, tökéletes, gönyörű, tűéles kép!!!egyszerűen fantasztikus...Persze a hibátlan miatt belém lehet kötni:)

HANG:100% Szintén jó, 5.1 es hangzás király, főleg a coruscanti csata rulezz 5.1ben, na meg a fénykard párbajok....

Film: 100%

Extra:Nemsokára megmondom, lehet h pár óra múlva, lehet h holnap...

Szóval összesítve:

100%

Ezeket úgy írtam, mint egy nem sw-s rajongó, kivéve a filmet(10ből 11 et)

A többit mint egy kívülálló írtam!!!

Hol van még december 1?????????!!!!!!!!!!!!!!! :D  :shock:  :shock:

Külföldről rendelted meg eredeti DVD-n? Vagy hogy is zajlik ez a tűéles kép másolt dvd-nél? :D

Hozzászólás ideje:

Letöltötte.De mondjuk nem romlik a minősége a másolás során.Legalább is sokat nem.

Nekem sajna másoltan van meg az első két rész, mert a megjelenéskor még nem volt DVD lejátszóm.Összehasonlítottam az eredeti DVDvel, mert az megvan a haveromnak.Én nem vettem észre semmi különbséget.

Hozzászólás ideje:
Letöltötte.De mondjuk nem romlik a minősége a másolás során.Legalább is sokat nem.

Nekem sajna másoltan van meg az első két rész, mert a megjelenéskor még nem volt DVD lejátszóm.Összehasonlítottam az eredeti DVDvel, mert az megvan a haveromnak.Én nem vettem észre semmi különbséget.

Attól függ mekkora TV-n hasonlitottad össze... nyilván kissebben, nem annyira észrevehető a minőség-romlás.

Hozzászólás ideje:

Attól függ mekkora TV-n hasonlitottad össze... nyilván kissebben, nem annyira észrevehető a minőség-romlás.

Hát, egy közepes nagyságúban.

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de Én nem tölteném le.Nem tudom megmagyarázni,hogy miért,de nem. :P

Nekem ez egy szertartás már.Várni a hivatalos kiadást :shock: ,majd hetekkel előtte elkezdeni a türelmetlenséget :shock: :shock: ,aztán pár nappal a megjelenés előtt borsónyi gyomorral sopánkodni,hogy már csak pár nap és...... :wink:

Nekem ez többet ér mint leszedni időnap előtt.Ezzel elrontanám azt a bizonyos érzést,hogy na még egy kicsit,már nem sok van és I G E N!!!!!itt van a kezembe és már rohanok is a lejátszóhoz,közben letépem a fóliát és azzal a mozdulattal már ki is vettem a tokból és már pörög is a film.Bár lehet,hogy csak ez az Én hülyeségem...... :D

Hozzászólás ideje:
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de Én nem tölteném le.Nem tudom megmagyarázni,hogy miért,de nem. :P  

Nekem ez egy szertartás már.Várni a hivatalos kiadást :shock: ,majd hetekkel előtte elkezdeni a türelmetlenséget :shock:  :shock: ,aztán pár nappal a megjelenés előtt borsónyi gyomorral sopánkodni,hogy már csak pár nap és...... :wink:  

Nekem ez többet ér mint leszedni időnap előtt.Ezzel elrontanám azt a bizonyos érzést,hogy na még egy kicsit,már nem sok van és I G E N!!!!!itt van a kezembe és már rohanok is a lejátszóhoz,közben letépem a fóliát és azzal a mozdulattal már ki is vettem a tokból és már pörög is a film.Bár lehet,hogy csak ez az Én hülyeségem...... :D

Én is ilyen vagyok.Egyszerüen a Star Wars nem érdemli meg a kalózverziót.Nekem mindig is eredetiben voltak meg.Sosem töltöttem le, nem néztem meg idő elött.

Hozzászólás ideje:

lipi: Nem vagy egyedül. A DVD fólia bontás nálam egyébként is már lassan rituálé-szerüvé vált. Hozzátartozik a film és a DVD élményhez... ahogy maga az eredeti boritó látványa is, meg a gyönyörű DVD-szitázás megcsodálása, mielött a meghajtóba rakom :mrgreen: :D

Hozzászólás ideje:
Én is ilyen vagyok.Egyszerüen a Star Wars nem érdemli meg a kalózverziót.Nekem mindig is eredetiben voltak meg.Sosem töltöttem le, nem néztem meg idő elött.

Örülök neki,hogy nem csak Én vagyok ezzel így. :wink:

Hozzászólás ideje:

No már én is keresztül-kasul átnéztem a dvd-ket.

1. lemez: film minősége szuper, menük kiválóak, audió-kommentár lapos (vannak egész jelenetek, ahol meg sem szólalnak!!!), bakiparádé nagyon hiányzik, Yoda-tánc 1x-2x nézhető. Miért nincsenek bakik????:D((

2. lemez:

kimaradt jelenetek: Shaak Ti-ért nem kár, bár szövege is lett volna, meg a 2. kedvenc jedim, de tényleg értelmetlen, ahogy ott térdel legyengülve. Bár ha arra gondolunk, hogy Grivi csapdába akarta csalni a jediket, akkor ok, de jobb, hogy kimaradt. A politikai szál minden perce jó, már alig várom, hogy egy rajongó visszategye őket. A jedi trió Yodánál és a Dagoba szintén felejthető.

15 making of: vagy tették volna fel mindet, hogy teljes legyen, vagy egyet se, legalább lett volna hely másnak.

2 "kis" dokumentumfilm: nagyon pozitív meglepetés, kellemeset csalódtam bennük. jók.

"hosszú" dokumentumfilm: aranyos, néha olyan érzésünk van, mintha az ep3 "On-Location" sorozatát néznénk (emlékszik még azokra valaki rajtam kívül? :P ), de az ep2 dvd hasolnó alkotását simán veri. Az ep1 "Beginning"-jénél viszont nem jobb.

videoklipp felesleges (rakták volna ki a zenei making-ofból a williams-es zenekaros változatot), trailerek, tv-spotok kötelezőek.

képgalériában van 4-5, amin kifeküdtem a röhögéstől (Palpatine!!!), játék trailerek feleslegesek.

Összességében jó kiadás, aki a szinkronos változatot szeretné megvenni, mindenképpen ajánlom figyelmébe a december 3-adikai klubnapot, ahol a bolti árhoz képest 1500 (vagy 2000) Ft kedvezménnyel lesz kapható (a felvásárlások miatt egy ember korlátozott számú kiadványt vihet csak el - ez max 1-2 db).

Hozzászólás ideje:
No már én is keresztül-kasul átnéztem a dvd-ket.

Felcsigáztál. :P Amiket negatívumként írtál, azok számomra kis dolgok. Pl. a videoklipp. Az EPI-II kiadásra is rárakták, így ez itt is elvárható volt. Én örülök neki. A szinkronos DVD-t kaparintottad meg? :D Ha igen, milyen a magyar hangsáv?

Hozzászólás ideje:
lipi! Én is csatlakozok a táborodba. :D Ez az igazi élmény!

Ez jó dolog és szerintem azért vagyunk erre "kárhoztatva" mert rajongók vagyunk.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy aki leszedi az nem az.De egy rajongónak az a "dolga",hogy várja és várja és nagyon várja majd nagyon nagyon örüljön neki és élvezze. :P

Hozzászólás ideje:

Az viszont engem is érdekelne,hogy milyen a magyar hangsáv.Ha egyáltalán megvan már,a keverés :D

Hozzászólás ideje:

Yoda és a Dagobah azért nem illik a film végébe, mert a montázs a Skywalker család történetét meséli el: először látjuk az anyát, aztán az apát, majd a lányt, végül pedig a fiút. Hogy kerülne ide egy kis zöld manó? Megbontaná az egészet. Ezt nem tudom, honnan veszem, talán az audio-kommentárban mondják.

Hozzászólás ideje:
Yoda és a Dagobah azért nem illik a film végébe, mert a montázs a Skywalker család történetét meséli el: először látjuk az anyát, aztán az apát, majd a lányt, végül pedig a fiút. Hogy kerülne ide egy kis zöld manó? Megbontaná az egészet. Ezt nem tudom, honnan veszem, talán az audio-kommentárban mondják.

Ez a dolog nekem is evidensnek tűnik. :P Yoda Skywalker. :D

Hozzászólás ideje:

Ody, nem a videóklippel van baj, az természetesen kötelező, csak jobb lett volna, ha nem ugyanazt rakják rá, mint ami a Saga dvd-n volt, hanem egy "making-ofosított" változatot, mint az ep1-2-nél, amikor nemcsak filmrészleteket, hanem háttérfelvételeket is mutogatnak. Mondjuk a 16-os making of második felét kirakhatták volna a trailer menübe.

Sajnos nem a szinkronos változat, csupán az, ami a neten kering.

Negatívuma az extra lemeznek, hogy a "kalózok" elfelejtették rátenni a dvd-re az angol feliratot, így elég nehéz dolguk lesz azoknak, akik feliratozni szeretnék az érdekesebb extrákat a klubnapra... :D

(az a gond ezzel a kiadással, és úgy általában minden hivatalos SW cuccal, hogy az ember vagy megszerzi mindenki előtt, és akkor még a meglepetés erejével végigizgulja az egészet, vagy elvonul a fórumokról - mint Bomarr tervezte - és december elsején rácsodálkozik mindenre, hiszen megmaradtak a poénok)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.