Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 15. A DVD kalózváltozata nincs meg, és soha megsem volt.Csak az extra lemez. Azt kérték kölcsön ami nektek is megvan.Szóval brüháááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Már csak két és fél hét? (optimista hozzállás ) Ripsz-ropsz elerepül az a tizenhat nap. Gyorsabban, mint a Millenium Falcon a Tantooine-ról. Fel a fejjel. Ráadásul két hét. No, akkor a jó doktor bácsi felír egy receptet, ami bár nem szünteti meg, de csillapítja a vágyakozás és türelmetlenség tüneteit. Most szombaton, előhúzzátok az ep1 DVD/VHS-t, behelyezitek a lejátszóba, kényelmesen hátradőltök és végignézitek. Jövő hét szombaton ugyan ez az eljárás az ep2-vel. A szombat nem feltétlenül fontos, bármelyik más nap megfelel az elkövetkezendő két hétben. Ha a tünetek nem enyhülnek, alkalmazható még Extra DVD kezelés, végszükség esetben pedig az ep4-5-6 felhasználása is ajánlott. A kockázatok és mellékhatások elkerülése végett kérdezze meg Sith Lordját vagy Jedi lovagját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 15. A receptet kiegészíteném a LucasFoods gyártmányú Clone Wars táplálékkiegészítővel. Bizonyítottan gyógyhatású készítmény, az EP3-elvonási tüneteket a legtöbb embernél nagy hatékonysággal csökkenti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Én majd a megjelenés előti nap akarom megnézni az I-II -t. Úgy hogy nekem írjatok fel más receptet, mert ez nem hatásos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Én majd a megjelenés előti nap akarom megnézni az I-II -t. Úgy hogy nekem írjatok fel más receptet, mert ez nem hatásos. Nézd meg a Batman&Robint, és megfeletkezel minden rosszról és jórol, akár 2 hétig is kómába eshetsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Konzultálok Dr. SimonZ kollégával, aztán kitaláljuk a hatásos kezelési eljárást. Végső esetben Dr. Obi1 módszeréhez folyamodunk, bár kicsit drasztikus lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Dr. Dzséjt kolléga, hagy javasoljak egy kevésbé drasztikus eljárást: Végig kell nézni az összes régi spoilert, kikerült képeket, making of-okat, belenézni a régi fórumba, a fejtegetésekbe...stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Nézd meg a Batman&Robint, és megfeletkezel minden rosszról és jórol, akár 2 hétig is kómába eshetsz Nem azt kértem, hogy agyhalottat csináljatok belőlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Gyerekek még mindig KÉT ÉS FÉL HÉT!!! Nem bírom már. Kicsit morbid a helyzet,mert eddig Te vígasztaltál engem most Én mondom neked,türelem.Ne a jövőre fókuszálj hanem a jelenre öszpontosíts,az itt és mostra.Az élő erőre figyelj barátom :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Dr. Obi1, a terápia nem rossz, de félek, hogy szövődmények léphetnek fel, hiszen az ep3 várása közben nem biztos, hogy az ep3 várását felidéző gyógyszerek a leghatásosabbak. Ellenben, kutyaharapást szőrivel, talán még is beválik. Ha nem, Clone Wars terápiát és Revenge of the Sith könyv gyógyszerezést javallok. Tényleg, már csak kicsivel több, mint két hét... mintha csak tegnap lett volna, hogy a moziig volt már csak két hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Kicsit morbid a helyzet,mert eddig Te vígasztaltál engem most Én mondom neked,türelem.Ne a jövőre fókuszálj hanem a jelenre öszpontosíts,az itt és mostra.Az élő erőre figyelj barátom :wink: De Yoda mester arra tanított, hogy figyeljek a jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Gyerekek még mindig KÉT ÉS FÉL HÉT!!! Nem bírom már. Két és fél? Nekem legalább egy héttel több Hacsak nem történik valami közben. Kedves doktor urak, jó recepteket írtatok fel Majd válogatok közöttük ízlés szerint, mert gyógymódokban kényes vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Kicsit morbid a helyzet,mert eddig Te vígasztaltál engem most Én mondom neked,türelem.Ne a jövőre fókuszálj hanem a jelenre öszpontosíts,az itt és mostra.Az élő erőre figyelj barátom :wink: De Yoda mester arra tanított, hogy figyeljek a jövőre. De ne a jelen rovására. Egyébbként Én is ugyanolyan türelmetlen vagyok mint Te.Nem is tudom,hogy hogyan adhattam tanácsot ezzel kapcsolatban.Erre szokták mondani,hogy bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Már csak ennyi?Tök gyorsan megy az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Már csak ennyi?Tök gyorsan megy az idő. Nem eléggé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Már csak ennyi?Tök gyorsan megy az idő. Nem eléggé. Még emlékszem amikor két hónap volt hátra.Mintha tegnap lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Én is sokmindere emlékszem, de az az igazság, hogy az amcsiknál már unják, mi meg még mindig sóvárgunk utánna. Ez nem normális. :x Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Én is sokmindere emlékszem, de az az igazság, hogy az amcsiknál már unják, mi meg még mindig sóvárgunk utánna. Ez nem normális. :x Ebben igazad van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Már csak ennyi?Tök gyorsan megy az idő. Igazad van, gyorsan eltelt. Mostanában folyton késésben vagyok mindennel, ezért hipergyorsnak érzem ezt az időt. Hamar elmúlik az a néhány hátralévő nap. De akkor is sajnálom, hogy nem 12.01-én jutok hozzá, hanem kicsit később Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Már csak ennyi?Tök gyorsan megy az idő. Igazad van, gyorsan eltelt. Mostanában folyton késésben vagyok mindennel, ezért hipergyorsnak érzem ezt az időt. Hamar elmúlik az a néhány hátralévő nap. De akkor is sajnálom, hogy nem 12.01-én jutok hozzá, hanem kicsit később Bizz az Erőben.Meg fog segíteni a nehéz időkben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 19. 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 19. 11 Visszaszámlálás indul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 19. 11 Visszaszámlálás indul. Igen,igen,ha nem bánjátok megkezdtem a "végső" (talán az utolsó?)visszaszámlálást :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Igen,igen,ha nem bánjátok megkezdtem a "végső" (talán az utolsó?)visszaszámlálást :wink: Én nem bánom, sőt! Remek ötletnek tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 20. 10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 20. 10 :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 20. Biztosan lesz még visszaszámlálás! :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Bizz az Erőben.Meg fog segíteni a nehéz időkben. Köszi, azt teszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. 9, kis Ferenc. :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Akartam jelezni a 9 napot, de azt hittem, erre lipi van "kijelölve" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.