Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Az alábbi Origo cikkben arról írnak, hogy egy újabb exobolygót (naprendszeren kívüli bolygó) fedeztek fel. Ebben az az érdekes, hogy két napja van, és ezért a Tatooin nevet adták neki a csillagászok! Aki jártas ebben a témában az tudja, hogy ez hatalmas megtiszteltetés. Szóval gyerekek már csak egy űrhajó kellene, és akkár ki is ruccanhatnánk a tatooinra. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Én is ma reggel olvastam és szerintem baromi jó. El sem hittem először. Én veszek rajta egy kis telket ha majd lehet... Kinek kell már a Hold... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Én veszek rajta egy kis telket ha majd lehet... Kinek kell már a Hold... Az első telepesek között leszel, és felveszed az Owen Lars nevet. Aztán párologtató farmot építesz, és egyszer csak megjelenik majd nálad egy csuklyás fazon, egy csecsemővel. Ja, és csajt is vigyél, még jól jöhet. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Az első telepesek között leszel, és felveszed az Owen Lars nevet. Aztán párologtató farmot építesz, és egyszer csak megjelenik majd nálad egy csuklyás fazon, egy csecsemővel. Ja, és csajt is vigyél, még jól jöhet. Hát igen egy csaj jól fog ott jönni az biztos... :shock: (Vagy kettő) És ha véletlenül droidot akarnának nekem eladni akkor elküldeném őket a francba. Esély se legyen rá hogy véletlenül fehérbe öltözött katonák kopogtassanak és számon kérjenek rajtam egy-pár dolgot...Pl: két droidot. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hát ez mekkora...a könnyem is kicsordult. The Planet That is Farthest from Számomra ez a bolygó az SW hangulat gyökere... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Ha itt a Tatooine, akkor nincs messze a Naboo sem. Néhány naprendszer. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Tényleg megtiszteltetés, mert magukról szokták elnevezni a talált bolygókat.A Geonosis már csak 12parsec!!! Ha Coruscantot is megtalálták, akkor szóljatok... :57: Kár hogy Coruscant messzevan a Tatoointól... :26: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Kár hogy Coruscant messzevan a Tatoointól... :26: Elméletileg a galaxis központi területén van, szal felfedezni nem lenne egyszerű. Egyébként pedig a parsec egy létező csillagászati távolságegység. 1 parsec = 3,26 fényév :26: Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Az sw.hu és az index három napról ír és szerintük nem nevzték el Tatooinenak 8) Most akkor kinek van igaza 8) Egyébként pedig a parsec egy létező csillagászati távolságegység. 1 parsec = 3,26 fényév :26: A valóságban nem létező galaktikus koordinátáknál meg egy egység egyenlő 15 parsecel, vagyis kb 49 fényévvel :26: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Az sw.hu és az index három napról ír és szerintük nem nevzték el Tatooinenak 8) Most akkor kinek van igaza Itt az eredeti cikk, amelyben tényleg nincs szó tatooinról.... Akkor valószínűleg csak a cikk író asszociált egyik kedvenc bolygónkra. 8) A valóságban nem létező galaktikus koordinátáknál meg egy egység egyenlő 15 parsecel, vagyis kb 49 fényévvel :26: Huhhh ez nekem új. Kiloparsecről és megaparszekről tudok, de amit Te említesz az nem tiszta. Miről is van szó? Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Az sw.hu és az index három napról ír és szerintük nem nevzték el Tatooinenak Most akkor kinek van igaza Itt az eredeti cikk, amelyben tényleg nincs szó tatooinról.... Akkor valószínűleg csak a cikk író asszociált egyik kedvenc bolygónkra. 8) "Az új planétát a Csillagok háborújában szereplő ikercsillag bolygója nyomán Tatooine-nak nevezték el." Az origos emberke nagyon szabadjára engedte a fantáziáját :x A bolygó neve HD 188753 Ab, nem pedig Tatooine. 8) EDIT: Pár napja láttam a hazugsággyáros című filmet (Hayden a főszereplő ). Nagyon jól bemutatja a film, hogy mit összehazudnak a médiában. Mindenkinek ajánlom. :wink: A valóságban nem létező galaktikus koordinátáknál meg egy egység egyenlő 15 parsecel, vagyis kb 49 fényévvel :26: Huhhh ez nekem új. Kiloparsecről és megaparszekről tudok, de amit Te említesz az nem tiszta. Miről is van szó? Ezt használja a navigációs kompjuter az EU-ban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Ezt használja a navigációs kompjuter az EU-ban. 8) Áhhhh...én meg azt hittem valamiről lemaradtam. 8) Az életben ám ilyen nincsen. :33: :26: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hát nagyon sajnálom... mindenesetre ahogy látom nem sok kreativitást ölnek a kinti bolygók elnevezésébe... HD 188753 Ab 8) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Ja.De legalább az Origós emberkének jó a fantáziája 8) 8) Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Végre megtalálták a Tatooine-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Végre megtalálták a Tatooine-t. Már megint? Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Szóval gyerekek már csak egy űrhajó kellene, és akkár ki is ruccanhatnánk a tatooinra. Ez az! Már alig várom, hogy találkozhassak Jabba-val. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.