Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. (szerkesztve) Hamarosan... Szerkesztve: 2011. Február 11. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Akkor, szabályismétlés. Az első kérdés beugrókérdés lesz. Nem jár ponttal, aki arra választ ad, az választhat témát, és az lesz az első ponttal jutalmazott kérdés. A témák a következők: Star Wars Saga: a hat mozifilm. The Clone Wars: a TCW sorozat. Expanded Universe: EU, mi más? Kulisszák mögött: értelemszerűen a filmek, a sorozat, a könyvek és a többi készítésének háttere. Joker: könnyű villámkérdések a fenti témák bármelyikéből. Bantha Pudu: nehéznek szánt kérdések a fenti témákból (aztán majd elválik, kinek mennyire nehéz). A játék két órán át tart, és a pörgés fenntartásának érdekében, ha egy kérdésre nem születik válasz tíz percen belül, akkor újabb kérdés következik a témából. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Itt lennék. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szuperül hangzik. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Mindenki elmosogatott, lezuhanyzott, megvacsizott, megsétáltatta a kutyust? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Yep A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Sőt, fogat is mostunk A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Mindenki elmosogatott, lezuhanyzott, megvacsizott, megsétáltatta a kutyust? Épp a Cantina Band adja a talp alá valót, szóval mehet. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Sőt, fogat is mostunk Akkor jó éjszakát gyerekek No, a következő kérdés már a témaválasztó lesz. Vigyázz... kész... Rajt! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Sőt, fogat is mostunk Én még most eszek csokit. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Témaválasztó kérdés: Mi a Star Wars filmek kezdő mondata? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Réges régen egy messzi-messzi galaxisban... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Témaválasztó kérdés: Mi a Star Wars filmek kezdő mondata? Réges rég egy messzi messzi galaxisban A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Long tzime ago a galaxy far far away A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Réges régen egy távoli galaxisban A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. a long time ago in a galaxy far, far away A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban.... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Pildi még nem jött... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Sky volt az első, úgyhogy ő választhat témát. Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Pildi még nem jött... Én viszont ideértem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Akkor a holnapi nap örömére legyen TCW! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Akkor a holnapi nap örömére legyen TCW! Megvárjuk Pildit még, aztán folytatjuk. Addig gyorsan tekerjétek át a sorozatot A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megvárjuk Pildit még, aztán folytatjuk. Addig gyorsan tekerjétek át a sorozatot Nekem a fejemben van. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Addig iszok egy sört. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Addig iszok egy sört. Off Én meg lapoztam egyet, és kíváncsian várom, hogy fogadják Lenint oda haza A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Off Én meg lapoztam egyet, és kíváncsian várom, hogy fogadják Lenint oda haza Jól a végefele jársz már. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Jól a végefele jársz már. Kb. 300 oldal van hátra. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én meg megettem egy sajtos tallért, ha valakit érdekel (Miért mindig kvíz alatt tömöm a búrám? ) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Olyan nem lehetne, hogy aki helyesen válaszol, az választhat új témát? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Olyan nem lehetne, hogy aki helyesen válaszol, az választhat új témát? Szerintem úgy lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás