Ody Mandrell Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 (edited ) Hamarosan... Edited February 11, 2011 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Akkor, szabályismétlés. Az első kérdés beugrókérdés lesz. Nem jár ponttal, aki arra választ ad, az választhat témát, és az lesz az első ponttal jutalmazott kérdés. A témák a következők: Star Wars Saga: a hat mozifilm. The Clone Wars: a TCW sorozat. Expanded Universe: EU, mi más? Kulisszák mögött: értelemszerűen a filmek, a sorozat, a könyvek és a többi készítésének háttere. Joker: könnyű villámkérdések a fenti témák bármelyikéből. Bantha Pudu: nehéznek szánt kérdések a fenti témákból (aztán majd elválik, kinek mennyire nehéz). A játék két órán át tart, és a pörgés fenntartásának érdekében, ha egy kérdésre nem születik válasz tíz percen belül, akkor újabb kérdés következik a témából. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Itt lennék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Szuperül hangzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Mindenki elmosogatott, lezuhanyzott, megvacsizott, megsétáltatta a kutyust? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Yep Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Sőt, fogat is mostunk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Mindenki elmosogatott, lezuhanyzott, megvacsizott, megsétáltatta a kutyust? Épp a Cantina Band adja a talp alá valót, szóval mehet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Sőt, fogat is mostunk Akkor jó éjszakát gyerekek No, a következő kérdés már a témaválasztó lesz. Vigyázz... kész... Rajt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Sőt, fogat is mostunk Én még most eszek csokit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Témaválasztó kérdés: Mi a Star Wars filmek kezdő mondata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Réges régen egy messzi-messzi galaxisban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Témaválasztó kérdés: Mi a Star Wars filmek kezdő mondata? Réges rég egy messzi messzi galaxisban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Long tzime ago a galaxy far far away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Réges régen egy távoli galaxisban Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 a long time ago in a galaxy far, far away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Pildi még nem jött... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Sky volt az első, úgyhogy ő választhat témát. Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
danityu Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Pildi még nem jött... Én viszont ideértem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Akkor a holnapi nap örömére legyen TCW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Akkor a holnapi nap örömére legyen TCW! Megvárjuk Pildit még, aztán folytatjuk. Addig gyorsan tekerjétek át a sorozatot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Megvárjuk Pildit még, aztán folytatjuk. Addig gyorsan tekerjétek át a sorozatot Nekem a fejemben van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Addig iszok egy sört. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Addig iszok egy sört. Off Én meg lapoztam egyet, és kíváncsian várom, hogy fogadják Lenint oda haza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Off Én meg lapoztam egyet, és kíváncsian várom, hogy fogadják Lenint oda haza Jól a végefele jársz már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Jól a végefele jársz már. Kb. 300 oldal van hátra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Én meg megettem egy sajtos tallért, ha valakit érdekel (Miért mindig kvíz alatt tömöm a búrám? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Olyan nem lehetne, hogy aki helyesen válaszol, az választhat új témát? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Olyan nem lehetne, hogy aki helyesen válaszol, az választhat új témát? Szerintem úgy lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts