Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. George Lucas A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. George Lucas A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. George Lucas A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Frenkie olyan gyors, hogy már csak a kezdőbetűk látszanak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. szerintem azért tudjuk, kit takarnak a kezdőbetűk A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Az amerikai védelmi hivatalok a hidegháború idején A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Frenkie olyan gyors, hogy már csak a kezdőbetűk látszanak Nem, a lassú gépelésből adodó hátrányokat próbálom így behozni. Ha Jango Fettnél az összes dolgot beírtam volna(tudtam fejből) az utolsó hozzászólás lett volna az enyém. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. szerintem azért tudjuk, kit takarnak a kezdőbetűk Ennyi erővel képrejtvényben is írhatunk A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nem, a lassú gépelésből adodó hátrányokat próbálom így behozni. Ha Jango Fettnél az összes dolgot beírtam volna(tudtam fejből) az utolsó hozzászólás lett volna az enyém. eléggé rövidítettem én is, bár így sem elég gyorsan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Az amerikai védelmi hivatalok a hidegháború idején Az má' jóval később volt. Ronald Reagen idején a nyolcvanas években. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Úgy döntöttem, Frenkie kap egy fél pontot az ötletes megoldására. De azért az igazi válasz a George Lucas, hisz azon a néven anyakönyvezték (azaz George Walton Lucas, Jr.-ként, de ez már részletkérdés). A választásban viszont megegyezhettek, ha gondoljátok. Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Az má' jóval később volt. Ronald Reagen idején a nyolcvanas években. A töri sosem volt az erősségem. Abból csak sima 5-ös voltam a suliban, nem dicséretes. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. eléggé rövidítettem én is, bár így sem elég gyorsan Most bánom csak igazán hogy anno elhanyagoltam a 10 ujjas gépelést. Kettővel nyomom bár mondják hogy így is ok. De ide nem elég. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. EU A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. A töri sosem volt az erősségem. Abból csak sima 5-ös voltam a suliban, nem dicséretes. Pech A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. De ki kapja a pontot akkor? Én? Ezt nem írtad. Ha igen, akkor válasszon témát Frenkie. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Most bánom csak igazán hogy anno elhanyagoltam a 10 ujjas gépelést. Kettővel nyomom bár mondják hogy így is ok. De ide nem elég. Ezért ne bánd, én 10 ujjal gépelek, mégsem vagyok elég gyors ide A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Úgy döntöttem, Frenkie kap egy fél pontot az ötletes megoldására. De azért az igazi válasz a George Lucas, hisz azon a néven anyakönyvezték (azaz George Walton Lucas, Jr.-ként, de ez már részletkérdés). A választásban viszont megegyezhettek, ha gondoljátok. Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu Dehogyis Odyé a pont. Csak rögtönöztem. Nem gl a neve. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. EU Mármint Frenkie és Ody egyezzen meg Vagy csak szugerálod őket, hogy mi legyen a következő? Nem biztos, hogy jól jársz ám az EU-val A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Dehogyis Odyé a pont. Csak rögtönöztem. Nem gl a neve. Ja, persze, ő kapta az egész pontot. Bocsi, kimaradt Szóval: Ody +1p, Frenkie +0,5p A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Mármint Frenkie és Ody egyezzen meg Vagy csak szugerálod őket, hogy mi legyen a következő? Nem biztos, hogy jól jársz ám az EU-val Azért tettem oda ikont, hogy szuggeráljak, de tudom, hogy katasztrófális lehet, mert alig tudok valamit : A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ja, persze, ő kapta az egész pontot. Bocsi, kimaradt Akkor ő is válasszon. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Akkor válassz Frenkie! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Jó legyen. Akkor az sw saga A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Az anyátok pitájába, sürge gyorsan válasszatok már A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Akkor ő is válasszon. Akkor válassz Frenkie! Fej vagy írás? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Fej vagy írás? A kérdést. Már választottam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Fej vagy írás? Már választott A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars Saga Melyik gép vagy géptípus az Arany Vezér az endori csatában? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Y-szárnyú A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás