Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Épp megnéztem, tavaly közel 5 órás volt a "műsor". Nem mintha soknak tűnt volna, mert remekül szórakoztunk, viszont idén sajnos 10 óra után le kell lépnem, és így biztos nem leszek itt a végén.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Én már nagyon várom, mindig jó hangulatú és jó móka az élő eredményhírdetés
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Én nem tudok itt lenni végig,de egyszer-kétszer biztos,hogy felnézek
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Üdvözlök mindenkit! Akkor kezdhetjük is a ráhangolódást! http://www.youtube.com/watch?v=cbtoovO_eCw&feature=related
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Nagyon jó DJnorbi. Itt az újabb előzetes. http://www.youtube.com/watch?v=8oSW3BGk054
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Jó sok minden történt ebben a szezonban Igen, és ez mind csak az első felében.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Lassan kezdetét veszi a "show". Bár Dzséjt tavalyi teljesítményét nem fogom überelni, azért remélem így is szórakoztató lesz a dolog.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Majdnem elaludtam, de szerencsére időben megérkeztem Este nyolckor kell felébredni. Igazi éjszakai ember lehetsz.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mivel Oldi nincs itt hogy sürgessen ezért átvállalom: Na, elkezdjük már végre?!
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Mivel Oldi nincs itt hogy sürgessen ezért átvállalom: Na, elkezdjük már végre?! Már hiányzott.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Az első kategória a Legjobb Felszíni Járműveké. Az eddig nyertesek: 2008: AT-TE (176) 2009: AT-TE (84) Az idei indulók: Jedi ugrórobogó Éjnővér robogó Hutt mocsársikló MSP80 Pteroptor lebegő pod BARC robogó LAAT/i csatahajó
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Este nyolckor kell felébredni. Igazi éjszakai ember lehetsz. Véletlenül elaludtam
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Az első kategória a Legjobb Felszíni Járműveké. Az eddig nyertesek: 2008: AT-TE (176) 2009: AT-TE (84) Az idei indulók: Jedi ugrórobogó Éjnővér robogó Hutt mocsársikló MSP80 Pteroptor lebegő pod BARC robogó LAAT/i csatahajó Ami biztos, hogy idén nem az AT-TE fog nyerni
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Remélem az LAAT lesz. Ez az egyik kedvenc járművem az egész sagaban
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ami biztos, hogy idén nem az AT-TE fog nyerni Szerencsére. Eddig se értettem mi olyan jó benne....
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mint talán nem meglepő, de ez a kategória nem állt különösebben közel hozzám (a jelölést is kihagytam), ennek ellenére meglepően egyértelmű volt a szavazásnál a sorrend a számomra. Ezek után kíváncsian várom az eredményt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Remélem az LAAT lesz. Ez az egyik kedvenc járművem az egész sagaban De az már olyan uncsi. Olyan sok jó, új ötletes járgány volt az évadban én pl a hutt mocsársiklónak drukkolok.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ LAAT/i csatahajó 152 Csupán két ponttal verte a BARC robogót.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve De az már olyan uncsi. Olyan sok jó, új ötletes járgány volt az évadban én pl a hutt mocsársiklónak drukkolok. Minden szavaddal egyetértek. Szerk: de lám, hiába. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző De az már olyan uncsi. Olyan sok jó, új ötletes járgány volt az évadban én pl a hutt mocsársiklónak drukkolok. Itt most a megszokott forma nyert. Egyébként egyetértek veled.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve De az már olyan uncsi. Olyan sok jó, új ötletes járgány volt az évadban én pl a hutt mocsársiklónak drukkolok. Én a mocsársiklót meg ötlettelennek tartom, hisz szinte egy az egyben emelték át a valóságból
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.