Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Épp megnéztem, tavaly közel 5 órás volt a "műsor". Nem mintha soknak tűnt volna, mert remekül szórakoztunk, viszont idén sajnos 10 óra után le kell lépnem, és így biztos nem leszek itt a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én már nagyon várom, mindig jó hangulatú és jó móka az élő eredményhírdetés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én nem tudok itt lenni végig,de egyszer-kétszer biztos,hogy felnézek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Üdvözlök mindenkit! Akkor kezdhetjük is a ráhangolódást! http://www.youtube.com/watch?v=cbtoovO_eCw&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én itt leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jó sok minden történt ebben a szezonban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nagyon jó DJnorbi. Itt az újabb előzetes. http://www.youtube.com/watch?v=8oSW3BGk054 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jó sok minden történt ebben a szezonban Igen, és ez mind csak az első felében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na már csak keveseb mint negyed óra van vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Lassan kezdetét veszi a "show". Bár Dzséjt tavalyi teljesítményét nem fogom überelni, azért remélem így is szórakoztató lesz a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Majdnem elaludtam, de szerencsére időben megérkeztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem kell semmit überelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Majdnem elaludtam, de szerencsére időben megérkeztem Este nyolckor kell felébredni. Igazi éjszakai ember lehetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mivel Oldi nincs itt hogy sürgessen ezért átvállalom: Na, elkezdjük már végre?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mivel Oldi nincs itt hogy sürgessen ezért átvállalom: Na, elkezdjük már végre?! Már hiányzott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az első kategória a Legjobb Felszíni Járműveké. Az eddig nyertesek: 2008: AT-TE (176) 2009: AT-TE (84) Az idei indulók: Jedi ugrórobogó Éjnővér robogó Hutt mocsársikló MSP80 Pteroptor lebegő pod BARC robogó LAAT/i csatahajó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én már annyira izgulok, hogy csak na! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Este nyolckor kell felébredni. Igazi éjszakai ember lehetsz. Véletlenül elaludtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az első kategória a Legjobb Felszíni Járműveké. Az eddig nyertesek: 2008: AT-TE (176) 2009: AT-TE (84) Az idei indulók: Jedi ugrórobogó Éjnővér robogó Hutt mocsársikló MSP80 Pteroptor lebegő pod BARC robogó LAAT/i csatahajó Ami biztos, hogy idén nem az AT-TE fog nyerni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én a Jedi ugrórobogóra tippelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Remélem az LAAT lesz. Ez az egyik kedvenc járművem az egész sagaban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ami biztos, hogy idén nem az AT-TE fog nyerni Szerencsére. Eddig se értettem mi olyan jó benne.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mint talán nem meglepő, de ez a kategória nem állt különösebben közel hozzám (a jelölést is kihagytam), ennek ellenére meglepően egyértelmű volt a szavazásnál a sorrend a számomra. Ezek után kíváncsian várom az eredményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Remélem az LAAT lesz. Ez az egyik kedvenc járművem az egész sagaban De az már olyan uncsi. Olyan sok jó, új ötletes járgány volt az évadban én pl a hutt mocsársiklónak drukkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ LAAT/i csatahajó 152 Csupán két ponttal verte a BARC robogót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) De az már olyan uncsi. Olyan sok jó, új ötletes járgány volt az évadban én pl a hutt mocsársiklónak drukkolok. Minden szavaddal egyetértek. Szerk: de lám, hiába. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az AT-TE jó kis gép, de idén az MSP80 lesz a nyerő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. De az már olyan uncsi. Olyan sok jó, új ötletes járgány volt az évadban én pl a hutt mocsársiklónak drukkolok. Itt most a megszokott forma nyert. Egyébként egyetértek veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. De az már olyan uncsi. Olyan sok jó, új ötletes járgány volt az évadban én pl a hutt mocsársiklónak drukkolok. Én a mocsársiklót meg ötlettelennek tartom, hisz szinte egy az egyben emelték át a valóságból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Már kezdődik a szokásos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.