Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én ezt annak tudom, be, hogy a szavazók valószínűleg nem néznek utána, hogy melyik járműnév mit takar, ezért a filmekből már ismerősre szavaznak elsőként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na...A LAAT-it még megértem, no de a BARC? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hát én már nem is tudom,hogy nálam melyik lett az első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én ezt annak tudom, be, hogy a szavazók valószínűleg nem néznek utána, hogy melyik járműnév mit takar, ezért a filmekből már ismerősre szavaznak elsőként. Pedig ott vannak a képek, csak egy klikk és láthatják hogy néz ki a jelölt. Szerintem ezek abszolút kedvencek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én ezt annak tudom, be, hogy a szavazók valószínűleg nem néznek utána, hogy melyik járműnév mit takar, ezért a filmekből már ismerősre szavaznak elsőként. Megnyugtatlak, hogy én utánnanéztemm de énis a nyertesre raktam a legtöbb pontot Ne kérdezd miért, nekem az jött be a legjobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én már nemtom kit jelöltem előre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jól kezdődik, nálam az LAAT/i csak 4. volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) A következő kategória a Legjobb űrjármű. Nagy kérdés volt, hogy sikerül-e letaszítani a trónról a Venatort. Az eddigi győztesek: 2008: Venator osztályú csillagromboló (171-14) 2009: Venator osztályú csillagromboló (82) A jelöltek: Ginivex osztályú csillagvadász Venator osztályú csillagromboló ARC-170 csillagvadász Eta osztályú komp Pantorai cirkáló Droid Tri-vadász Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem ezek abszolút kedvencek. Ja, ezért kapott tőlem egy 1-est, mert a kedvencem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ja, ezért kapott tőlem egy 1-est, mert a kedvencem Átlagban értettem. Tehát a többségnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Átlagban értettem. Tehát a többségnek. Éppen ezért írtam, hogy már kezdődik. A többség nem azt szereti, amit én.Hajrá Venator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam itt megint nem volt kérdés, a Venator úgy gyönyörű ahogy van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én is a venatornak drukkolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Átlagban értettem. Tehát a többségnek. Gyökér-csoli jelentkezik: van már kész eredmény-lista valahol? olyanok a dumák mintha lenne. De unom már a hülyegyerek szerepemet.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ebben a kategóriában a Ginivexnek szurkolok. Itt ugyanaz a problémám, mint az előző kategóriánál: a Venatort a mozifilmekben, és 3 évadon keresztül láttuk a Clone Wars-ban. Jó lenne valami újat látni a dobogón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ebben az évadban nem voltak olyan meghatározóak a Venatorok. Itt az ideje a váltásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nekem tetszik a Venator, de éppen azért, mint az előző kategóriánál a LA-AT, nálam utolsó lett. A Droid Tri-vadásznak drukkolok ezúttal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. ARC-170 lesz a nyerő, érzem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Gyökér-csoli jelentkezik: van már kész eredmény-lista valahol? olyanok a dumák mintha lenne. De unom már a hülyegyerek szerepemet.. Teljes lista csak holnap lesz, most csak a győzteseket hirdetjük ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ebben a kategóriában a Ginivexnek szurkolok. Itt ugyanaz a problémám, mint az előző kategóriánál: a Venatort a mozifilmekben, és 3 évadon keresztül láttuk a Clone Wars-ban. Jó lenne valami újat látni a dobogón. Én az Eta compra szavaztam, én neki szurkolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Teljes lista csak holnap lesz, most csak a győzteseket hirdetjük ki. Köszi szépen! Jó tudni. Akkor viszlát holnap! Jó éjt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Köszi szépen! Jó tudni. Akkor viszlát holnap! Jó éjt mindenkinek! Maradj még! Kimaradsz a mókából! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Köszi szépen! Jó tudni. Akkor viszlát holnap! Jó éjt mindenkinek! Nekedis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Venator osztályú csillagromboló 180 A Venator verhetetlen! Legyen akár szó űrcsatáról vagy egy egyszerű szavazásról. Utcahosszal verte az ARC-170 -est. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Köszi szépen! Jó tudni. Akkor viszlát holnap! Jó éjt mindenkinek! Pedig ez így izgalmas, és közben meg is beszélhetjük, kinek ki/mi miért tetszett jobban vagy kevésbé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Köszi szépen! Jó tudni. Akkor viszlát holnap! Jó éjt mindenkinek! Ennek nem az a lényege, hogy egyben berakjuk a listát és ennyi. Látom nem tudod miről szól ez az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hát igen, a Venator egy és örök A legjobb TCW-beli jármű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Venator osztályú csillagromboló 180 A Venator verhetetlen! Legyen akár szó űrcsatáról vagy egy egyszerű szavazásról. Utcahosszal verte az ARC-170 -est. Nincs új a nap alatt. De azért megérdemli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Fő a változatosság, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Venator osztályú csillagromboló 180 A Venator verhetetlen! Legyen akár szó űrcsatáról vagy egy egyszerű szavazásról. Utcahosszal verte az ARC-170 -est. Szép-szép, mindkét járműnél - de hol marad az újdonságokra való igény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.