Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Bakker el kellett mennem anyáknapi ajándékot venni, most olvashatok vissza Az utolsó percben? Ejnye.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Most nézem, hogy Bricnek adtam 6-ot, aztán jött El-Les, Bane és Aurra a két utolsó. Mai szemmel nézve elég furcsának tűnik.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nálam Chata csak azért 4., mert a kaminoiak nem voltak tökösek
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Most nézem, hogy Bricnek adtam 6-ot, aztán jött El-Les, Bane és Aurra a két utolsó. Mai szemmel nézve elég furcsának tűnik. Lehet, hogy összekeverted a számozást.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Chata Hyoki Csak azért 6 pontos mert selkath Nála vissza kellett wikiznem...őő... akarom mondani wookieznom hogy ki a franc lehet, annyira nem fogott meg Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB FEJVADÁSZ Cad Bane 207 Cad Bane visszavágott! Lényegében közte és Aurra között zajlott a verseny. Sokáig fej-fej mellet haladtak, és csak a végén tudott meglépni Bane. 14 pont előnnyel nyert Aurra előtt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nála vissza kellett wikiznem...őő... akarom mondani wookieznem ki ki a franc lehet, annyira nem fogott meg Nálam is, de így se lett az utolsó nálam
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Vigasztal a tudat, hogy Cad Bane 5 pontot kapott tőlem, de ha selkath lenne akkor 6 pontot adtam volna neki
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Bane nyert? Nem baj, ő is jó fejvadász, nekem Aurra és Sugi áll a szívembez közel
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Bane nyert? Nem baj, ő is jó fejvadász, nekem Aurra és Sugi áll a szívembez közel Érdekes, nekem is.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Bane nyert? Nem baj, ő is jó fejvadász, nekem Aurra és Sugi áll a szívembez közel Úgy tűnik Bane a Zirro trilógiában maradandót alkotott.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Bane nyert? Nem baj, ő is jó fejvadász, nekem Aurra és Sugi áll a szívembez közel Egyiket a bal karodban, a másikat a jobb karodban tartod? Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - danityu
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Egyiket a bal karodban, a másikat a jobb karodban tartod? Hmmm. nem rossz felállás Az ölemben pedig Ventress és a hátamat Talzin masszírozza
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nálam is Aurra a favorit. Számomra sokkal megnyerőbb fejvadász, mint Bane, bár az ő "kúlságát" se tagadom.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hmmm. nem rossz felállás Az ölemben pedig Ventress és a hátamat Talzin masszírozza Padmé és Ahsoka pedig a lábaidat masszírozza.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Egyiket a bal karodban, a másikat a jobb karodban tartod? Én inkább egy Aayla-Padmé duettre szavaznék Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Egy összevont kategória következik, amiben a legjobb csatára szavazhattatok. Sajnos idén erre a módszerre kényszerültünk, mert megfogyatkoztak a földi és űrcsaták. A jelöltek: Kamino felszíni védelme (3x02 ARC Troopers) Ryloth elvesztése (3x03 Supply Lines) Sullusti csata (3x12 Nightsisters) Devaroni csata (3x13 Monster) Kimenekítés a Fellegvárból (3x20 Citadel Rescue) Feluciai csata (3x21 Padawan Lost)
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Padmé és Ahsoka pedig a lábaidat masszírozza. Padmé jöhet, Ahsoka hát... Inkább a Leány
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Sajnos idén erre a módszerre kényszerültünk, mert megfogyatkoztak a földi és űrcsaták. Hála az Erőnek Így is sokat kellett gondolkodni, mert a klónokhoz hasonlóan ez se nagyon fogott meg
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hála az Erőnek Így is sokat kellett gondolkodni, mert a klónokhoz hasonlóan ez se nagyon fogott meg Még jó hogy a sorozatot Klónok Háborújának hívják Egyébként Citadel rulez
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Még jó hogy a sorozatot Klónok Háborújának hívják Nem a téma, hanem az időszak miatt
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve A tiéd Na de hogy Ventress meg Aurra jobban bejön... nem ismerek rád.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ez elég nehéz kategória volt, érme feldobással döntöttem Kamino és Citadel között
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.