Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bakker el kellett mennem anyáknapi ajándékot venni, most olvashatok vissza Az utolsó percben? Ejnye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Most nézem, hogy Bricnek adtam 6-ot, aztán jött El-Les, Bane és Aurra a két utolsó. Mai szemmel nézve elég furcsának tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én Banenek 6-ot aurának 5-öt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam Chata csak azért 4., mert a kaminoiak nem voltak tökösek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Most nézem, hogy Bricnek adtam 6-ot, aztán jött El-Les, Bane és Aurra a két utolsó. Mai szemmel nézve elég furcsának tűnik. Lehet, hogy összekeverted a számozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Chata Hyoki Csak azért 6 pontos mert selkath Nála vissza kellett wikiznem...őő... akarom mondani wookieznom hogy ki a franc lehet, annyira nem fogott meg Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB FEJVADÁSZ Cad Bane 207 Cad Bane visszavágott! Lényegében közte és Aurra között zajlott a verseny. Sokáig fej-fej mellet haladtak, és csak a végén tudott meglépni Bane. 14 pont előnnyel nyert Aurra előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nála vissza kellett wikiznem...őő... akarom mondani wookieznem ki ki a franc lehet, annyira nem fogott meg Nálam is, de így se lett az utolsó nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Vigasztal a tudat, hogy Cad Bane 5 pontot kapott tőlem, de ha selkath lenne akkor 6 pontot adtam volna neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bane nyert? Nem baj, ő is jó fejvadász, nekem Aurra és Sugi áll a szívembez közel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bane nyert? Nem baj, ő is jó fejvadász, nekem Aurra és Sugi áll a szívembez közel Érdekes, nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bane nyert? Nem baj, ő is jó fejvadász, nekem Aurra és Sugi áll a szívembez közel Úgy tűnik Bane a Zirro trilógiában maradandót alkotott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Helyes. A legjobb győzött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Bane nyert? Nem baj, ő is jó fejvadász, nekem Aurra és Sugi áll a szívembez közel Egyiket a bal karodban, a másikat a jobb karodban tartod? Szerkesztve: 2011. Április 30. - danityu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Egyiket a bal karodban, a másikat a jobb karodban tartod? Hmmm. nem rossz felállás Az ölemben pedig Ventress és a hátamat Talzin masszírozza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam is Aurra a favorit. Számomra sokkal megnyerőbb fejvadász, mint Bane, bár az ő "kúlságát" se tagadom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hmmm. nem rossz felállás Az ölemben pedig Ventress és a hátamat Talzin masszírozza Padmé és Ahsoka pedig a lábaidat masszírozza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Egyiket a bal karodban, a másikat a jobb karodban tartod? Én inkább egy Aayla-Padmé duettre szavaznék Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Egy összevont kategória következik, amiben a legjobb csatára szavazhattatok. Sajnos idén erre a módszerre kényszerültünk, mert megfogyatkoztak a földi és űrcsaták. A jelöltek: Kamino felszíni védelme (3x02 ARC Troopers) Ryloth elvesztése (3x03 Supply Lines) Sullusti csata (3x12 Nightsisters) Devaroni csata (3x13 Monster) Kimenekítés a Fellegvárból (3x20 Citadel Rescue) Feluciai csata (3x21 Padawan Lost) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bane megérdemelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Padmé és Ahsoka pedig a lábaidat masszírozza. Padmé jöhet, Ahsoka hát... Inkább a Leány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szvsz a Kamino-i volt a legjobb csata. Ott volt minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Sajnos idén erre a módszerre kényszerültünk, mert megfogyatkoztak a földi és űrcsaták. Hála az Erőnek Így is sokat kellett gondolkodni, mert a klónokhoz hasonlóan ez se nagyon fogott meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ahsoka hát... Ha gondolod, majd én gondját viselem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ha gondolod, majd én gondját viselem. A tiéd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hála az Erőnek Így is sokat kellett gondolkodni, mert a klónokhoz hasonlóan ez se nagyon fogott meg Még jó hogy a sorozatot Klónok Háborújának hívják Egyébként Citadel rulez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Még jó hogy a sorozatot Klónok Háborújának hívják Nem a téma, hanem az időszak miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Citadel 4ever Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. A tiéd Na de hogy Ventress meg Aurra jobban bejön... nem ismerek rád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ez elég nehéz kategória volt, érme feldobással döntöttem Kamino és Citadel között Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.