Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én ezt értem. :D Nagyon bájos, de olyan, mint egy hirtelen lekapott, de nem túl jól sikerült pillanatképen. A másikon nem annyira bájos, mert kissé szúrós szemmel néz, viszont maga a kép sokkal jobban sikerült, mert pl. élesebbek a kontúrok. És egyébként így sokkal Ahsoka-sabb szerintem. :)

Köszi, így már nekem is tiszta. :)

• 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Köszike. :)

Hé! Én már előbb ez voltam. Fel sem tűnt? 15-én reggel 6-tól, mikor belinkeltem az új részt.

Akkor KisKósa még az Aleen király volt.

Mi lesz ebből?

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Hé! Én már előbb ez voltam. Fel sem tűnt? 15-én reggel 6-tól, mikor belinkeltem az új részt.

Mi lesz ebből?

Nem is vettem észre. :o Beszéljétek meg. :) Nekem az is jó ha mind a kettőtöknek ugyanaz van. :)

Hozzászólás ideje:

Nem is vettem észre. :o Beszéljétek meg. :) Nekem az is jó ha mind a kettőtöknek ugyanaz van. :)

Nekem nem, mert én full képről azonosítom a hsz-eket. Egy pillanat alatt megjegyzem, még ha frissen cserélte is, és onnantól az ő.

A nevet nem is kell néznem. Egyébként nem is ugyanaz. Hogy is lehetne, mikor az enyémet magam vágtam.

Mindegy ideiglenesen mindjárt kitalálok valami keményet! :cool:

Hozzászólás ideje:

Nos, akkor bemutatom a díszes társaságnak a saját lányomat Yoda-jelmezben, Yoda Force FX fénykarddal a kezében.

Bár a pengéjénél fogja a nyele helyett, egy 1,5 évestől ez sem rossz!

Míg KisKósa meg nem unja, ez leszek. :cool:

Hozzászólás ideje:

Nekem nem, mert én full képről azonosítom a hsz-eket. Egy pillanat alatt megjegyzem, még ha frissen cserélte is, és onnantól az ő.

A nevet nem is kell néznem. Egyébként nem is ugyanaz. Hogy is lehetne, mikor az enyémet magam vágtam.

Mindegy ideiglenesen mindjárt kitalálok valami keményet! :cool:

Tükrözd meg. Tiéd balra néz, övé jobbra :D

Hozzászólás ideje:

Mi lesz ebből?

Öhm, nekem egyszer sem tűnt fel, hogy neked megváltozott volna az avatarod. :o Darth Maul-os volt a képed, de emlékeim szerint nem ez. O.o Már untam a Manchucho királyos avataromat ezért úgy döntöttem, hogy lecserélem erre az új Darth Maulra még mielőtt elindultam volna az állomásra meg is csináltam. Nem tudtam róla, hogy neked is ez járt a fejedben, ne haragudj. :para: Elég coolnak tartottam, kicsit bajlódtam vele paintben, mire meglett a 120x120 pixel. De ha gondolod tényleg lecserélem. Nem akarom ellopni az ötletedet, még úgy sem, hogy ennek nem voltam tudtában. :pfff: Mindjárt keresek másikat.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Öhm, nekem egyszer sem tűnt fel, hogy neked megváltozott volna az avatarod. :o Darth Maul-os volt a képed, de emlékeim szerint nem ez. O.o Már untam a Manchucho királyos avataromat ezért úgy döntöttem, hogy lecserélem erre az új Darth Maulra még mielőtt elindultam volna az állomásra meg is csináltam. Nem tudtam róla, hogy neked is ez járt a fejedben, ne haragudj. :para: Elég coolnak tartottam, kicsit bajlódtam vele paintben, mire meglett a 120x120 pixel. De ha gondolod tényleg lecserélem. Nem akarom ellopni az ötletedet, még úgy sem, hogy ennek nem voltam tudtában. :pfff: Mindjárt keresek másikat.

Igen Maul-os volt, és ezért gondoltam hogy az is marad, csak tcw-s és mint kiderült tök egy rugóra járt az agyunk.

Érdekes, hogy Ody is a tiédet vette észre előbb és dícsérte is meg, pedig az enyém volt fenn korábban,

mert már a Nomad Droids első értékelését is ezzel írtam és baromi korán volt még.

A paint az elég szenvedős tud lenni igen. Én mást használok. :)

Most ott tartok, hogy nem tudom mi legyen, mert valahogy elment tőle a kedvem, hogy visszarakjam.

Lehet hogy újra tolom a régit.

Egyébként most a telefon hátteremet használod! :D:D

De ez maradhat! ;)

Szóval még rágódok ezen a "fontos" témán, aztán majd meglátom.

Hozzászólás ideje:

Nagyon aranyos. :) Nem is mondtad, hogy a Feljebbvalók leszármazottja. Bele tud nyúlni a lézerbe. :D

Igen! Én vagyok az Atya, ő a Leány. A Fiúra még egy bő hónapot várnunk kell!

Meglesz itthon az egyensúly. Én meg továbbadhatom a tudást(rajongást/hülyeséget/bogarasságot).

Tényleg: decembertől kiírom az ajtóra, hogy Mortis! :lol:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Meglesz itthon az egyensúly. Én meg továbbadhatom a tudást(rajongást/hülyeséget/bogarasságot).

Tényleg: decembertől kiírom az ajtóra, hogy Mortis! :lol:

Ez egy új Mortis, mert Anya is lesz. :D

Hozzászólás ideje:

Én is néztem mikor nemrég Bomarr felhívta a figyelmem egy új avatárra, de nálam még a régi volt. Párszor nyomkodtam az F5öt és jó lett.

Hozzászólás ideje:

Gratula a családhoz :)

Firefoxban nekem eddig elég volt az F5 is, ahogy Ody írja.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.