Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez gyalázat. Látod, Darth Sky hogy megalázzák a barátnőnket? :D

Te ne szólj egy szót se Ahsoka-gyalázásról a múltkori írásod után! :P

Hát azért ez a póni dolog számomra is elég meredek. :D De poénnak elmegy. De most komolyan, ti el tudnátok képzelni a jelenetet, amikor valakinek minden vágya azt, hogy rajzolnak neki egy Ahsoka pónit? :D Egyáltalán hogy juthat ilyesmi az eszükbe? :lol:

Lehet, hogy egy 8-10 éves kislány kérte, aki szereti a TCW-t is, meg a My Little Pony-t is :)

Nektek egyébként lejött, hogy ki a másik póni ezen a képen? Nekem beletelt egy időbe, mire rájöttem, hogy

Barriss az. :D

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy egy 8-10 éves kislány kérte, aki szereti a TCW-t is, meg a My Little Pony-t is :)

Elég aranyos kis történet lenne az, hogy egy ilyen korú kislány Ahsoka pónit kért volna karácsonyra, de sajnos nem létezett ilyen, ezért raikoh14 rajzolt neki egyet. :)

Hozzászólás ideje:

Hát azért ez a póni dolog számomra is elég meredek. :D De poénnak elmegy. De most komolyan, ti el tudnátok képzelni a jelenetet, amikor valakinek minden vágya azt, hogy rajzolnak neki egy Ahsoka pónit? :D Egyáltalán hogy juthat ilyesmi az eszükbe? :lol:

Egy kislányról könnyen el tudom képzelni. :) Többnyire az ő érdeklődési körükbe tartozik ez a 2 elem, gondolom raikoh így próbált kedveskedni. De most már visszatérhetne a műfaj számunkra is lényegibb részéhez.

Hozzászólás ideje:

Most komolyan? :D Nekem alapból leesett, ki az. :P

Elsőre valahogy nem akaródzott alaposan megnéznem a képet :D

Rágoogleztem, és nem raikoh volt az első, akinek ez eszébe jutott, itt van még kettő, ha valaki kinozni akarná magát :D

ahsoka_pony_by_simi94-d3gb0oj.jpg

ahsoka_tano_as_a_pony_by_legoahsoka111-d46u12u.png

Hozzászólás ideje:

Látom, Norbi, te is rákaptál az Ahsokás avatarokra. 8)

Ennyire megszeretted a karaktert, vagy csak raikoh14 munkássága előtt tisztelegsz? :D

Is-is :D

Hozzászólás ideje:

Én is váltottam, fő a változatosság. :P

Hogy tetszik?

Hozzászólás ideje:

Werebazsé és Bené is tök jó lett :)

Én avataromon legalább kivehető hogy mi is történik? :D

Köszi. Persze. Ahso bántani akarja az osztagost. :D

Végre :D

Itt az egy főre jutó Ahsokás avatar nagyon magas, fő a változatosság :lol:

Tippem szerint azért, mert sokan szeretik. :P

Szerkesztve: - Ben

Hozzászólás ideje:

Én is váltottam, fő a változatosság. :P

Hogy tetszik?

Nagyon aranyos pillanatkép. :) De ha lehet, ezt ne értelmezd félre. ;)

A tiéd se rossz, Werebazs, bár míg az animéket finoman szólva sem kedvelem, ugyanez nem mondható el Ahsokáról, így az előző képed nekem jobban bejött. :P

Hozzászólás ideje:

Tök jók az avatarjaitok :) Én egy darabig megmaradok ennél a mester-tanítvány képnél :)

Szerintem a tiéd is tök jó, egész művészi. :) Én is váltottam egyet 2012 alkalmából. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem a tiéd is tök jó, egész művészi. :) Én is váltottam egyet 2012 alkalmából. :)

Tök jó :D Ez Yoda vagy más jedi az ő fajából?

Hozzászólás ideje:

Jó ez a kép Kiskósa :D

Én meg rájöttem, hogy nem tetszett az előző kép. Revy túlságosan "jókislánynak" tűnik rajta, hiába a pisztoly :D

Darth Sky tudod mi a vicces? Öcsém azért nem szereti a TCW-t, mert túl "animés" :lol:

Ehhez mit szóltok? Köszönet Ody-nak a képért :)

Hozzászólás ideje:

Darth Sky tudod mi a vicces? Öcsém azért nem szereti a TCW-t, mert túl "animés" :lol:

Ehhez mit szóltok? Köszönet Ody-nak a képért :)

Mindjárt más! :P Danityu fogalmazta meg a legjobban: "Ahsoka-s képpel nem lehet melléfogni." :D

Én nem sok hasonlóságot látok egy számítógép-animációs film és az anime, mint japán rajzfilm között, de lehet, hogy utóbbiból túl kevéshez volt szerencsém. :P

Hozzászólás ideje:

Én nem sok hasonlóságot látok egy számítógép-animációs film és az anime, mint japán rajzfilm között, de lehet, hogy utóbbiból túl kevéshez volt szerencsém. :P

A Resident Evil Biohazard az anime és szerintem hasonló szinten van a TCW-vel.

Hozzászólás ideje:

A Resident Evil Biohazard az anime és szerintem hasonló szinten van a TCW-vel.

OFF

Nem vagyok nagy szakértő, de tudtommal az "anime" a japán rajzfilmeket jelenti. A Resident Evil is TCW-hez hasonló számítógépes-animáció (annál azért filmszerűbb), lehet, hogy ezt is hívják "anime"-nek, gőzöm sincs. De az tuti, hogy a kettő max elnevezésben hasonlít egymásra.

Hozzászólás ideje:

OFF

Nem vagyok nagy szakértő, de tudtommal az "anime" a japán rajzfilmeket jelenti. A Resident Evil is TCW-hez hasonló számítógépes-animáció (annál azért filmszerűbb), lehet, hogy ezt is hívják "anime"-nek, gőzöm sincs. De az tuti, hogy a kettő max elnevezésben hasonlít egymásra.

IMDB-n animációként van írva, anime portálon pedig animeként. Nekem végül is egyremegy :)

Hozzászólás ideje:

Mindjárt más! :P Danityu fogalmazta meg a legjobban: "Ahsoka-s képpel nem lehet melléfogni." :D

Hacsak nem My Little Pony-s crossover :D:lol:

OFF

Az "anime" nemcsak japán rajzfilmeket jelenthet, hanem bármit, ami átvett valamit az anime-stílusból. A TCW emberi és humanoid karaktereinek arc ábrázolása egyértelműen anime beütésű, pl a realisztikusnál sokkal nagyobbak a szemeik.

Hozzászólás ideje:

Nagyon aranyos pillanatkép. :) De ha lehet, ezt ne értelmezd félre. ;)

Miért értelmezném? :) Tudom, amit tudok, többet nem teszem szóvá.

Hozzászólás ideje:

Köszönöm! :)

Igen, Shaak Tit is szeretjük. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.