Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ismételten remek avatar, KisKósa! ;) Ráadásul az egyik kedvenc képem Maráról. Pedig épp írni akartam, hogy Jaden milyen sokáig húzza hozzád képest. :D

Köszönöm. :) Untam már a sárga színt. :)

Hozzászólás ideje:

Éjnővérek cserélve magányos Ventress-re. "csak úgy" ;)

Jó kép :) Nekem is kellene már találnom egy újat....Ahsoka már nem is fog szerepelni a 4.évadban :(

Hozzászólás ideje:

Jó kép :) Nekem is kellene már találnom egy újat....Ahsoka már nem is fog szerepelni a 4.évadban :(

Az még nem biztos :)

Tényleg jó ez a kép csoli :D

Hozzászólás ideje:

Az még nem biztos :)

Tényleg jó ez a kép csoli :D

Köszönöm szépen! Az előzőhöz képest főleg ütős a hatás! Drámai a változás:

Rákaptam az aktualitásra nagyon! :D

nightsisters 2.jpg

Ventress 3.jpg

Hozzászólás ideje:

Igazság szerint egy-két jól bevált elemet leszámítva, én a mai napig nem igazodom ki teljesen az új SW-com-on. Az Ahsokás képre is (ami a profilomon látható) a Google-kereső segítségével találtam rá.

Az episode guide-okat megtalálom, az enciklopédia is könnyen kezelhető, másra meg nem nagyon használom. :)

Hozzászólás ideje:

Honnan szerzed ezeket az átlátszó hátterű képeket? :) Egyébként jók.

Nem csak a starwars.comról, hanem a cartoonnetwork oldaláról is.

És kezdetben valóban png file-ok, de ami ide kikerül az már jpeg és én vágom, méretezem és adom mögé a "fórumszürkét".

Van belőlük már vagy 50. Úgyhogy bármilyen rész jön, tudok rakni ki aktuális avatart! :rock:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Az episode guide-okat megtalálom, az enciklopédia is könnyen kezelhető, másra meg nem nagyon használom. :)

Király az új avatarod. Valóban ismét szép bolygót mutatott be nekünk a TCW stábja.

Hozzászólás ideje:

Remélem nem túl spoileres avatar. :P

Hozzászólás ideje:

Remélem nem túl spoileres avatar. :P

Ez már egy olyan spoiler, amelybe akaratlanul is mindenki belefutott, mert lehetetlen volt elkerülni, elég nagy hype-ot kapott ez az egész. Úgyhogy szerintem nem. :)

Hozzászólás ideje:

Ez már egy olyan spoiler, amelybe akaratlanul is mindenki belefutott, mert lehetetlen volt elkerülni, elég nagy hype-ot kapott ez az egész. Úgyhogy szerintem nem. :)

Akkor megnyugodtam. Az egyik epizódtopikban rám lett szólva hogy spoilerezek Maulal, pedig a TCW topikjában nyíltan beszélnek róla. Pedig ha ott nincs elrejtve, akkor az epizódéban sincs sok értelme.

Hozzászólás ideje:

Akkor megnyugodtam. Az egyik epizódtopikban rám lett szólva hogy spoilerezek Maulal, pedig a TCW topikjában nyíltan beszélnek róla. Pedig ha ott nincs elrejtve, akkor az epizódéban sincs sok értelme.

Annyiban más a dolog, hogy a sorozat topikjába sokan, akik nem akarnak belefutni a spoilerekbe, nem is látogatják, mert tudják, hogy ott aztán kíméletlenül kielemezzük az előzeteseket és a kiszivárgó információkat. Az epizód topikokba pedig mindenki ír, aki megnézte és nem akarnak belefutni az ilyesmikbe. :)

Hozzászólás ideje:

Így már egy fokkal érthetőbb. :)

Hozzászólás ideje:

Hol találtad? :)

Nem nagy titok: star wars.com tcw szekció. szép nagy ám a kép! Nem nagy érdem, de most én voltam a leggyorsabb!

A nagy verzió állati jó háttérkép ám! szedjétek le ti is!

Hozzászólás ideje:

Nem nagy titok: star wars.com tcw szekció. szép nagy ám a kép! Nem nagy érdem, de most én voltam a leggyorsabb!

A nagy verzió állati jó háttérkép ám! szedjétek le ti is!

Én már a múltkor sem találtam az oldalon... A karakterek adatlapjánál van 2-3 promó kép, a többi viszont a sorozatból van. A példa kedvéért ezt a Maulosat sem találom sehol letölthető képként. :hmm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.