Ugrás a kommentre

Szükség van-e élőszereplős Tv-sorozatra?

Szeretnéd-e,hogy legyen élőszereplős Tv-sorozat  

49 felhasználó szavazott

1. 1. Szeretnéd-e,hogy legyen él?szerepl?s Tv-sorozat

• igen
      36
    • nem
      5

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
2024. 06. 24. - 21:13, Yoda József írta:

RDT_20231104_0137368082610573325563616.jpg

Ez a Nielsen, szóval a számadatok nem feltétlen összevethetők most Az Akolitus fentebbi számaival, meg ők más periódusokban nézik a heteket is, de a százalékos visszaesés összevethető egyik hétről a másikra

Mivel jövőhéten közli a Nielsen az első heti adatait Az Akolitusról, így csináltam egy kis adatsort a fenti táblázat alapján. A perceket leosztottam az adott héten megjelent epizódok hosszával, így becsülve meg, hogy az adott héten hányan nézték a sorozatot. Jövőhéten Az Akolitus is fel fog kerülni a diagramra... (a diagramon a dupla, illetve tripla megjelenések 1 hétnek vannak számolva, ezért csak 10 hét az Andor például)

image.png

Szerkesztve: - Yoda József
  • 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Érdekes, hogy az Ahsoka utáni élőszereplős sorozat tervekről nem esett szó Japánban. 

Az alábbi videóban a Collider embere meg is kérdezi Filoniékat arról, hogy mikor fog kiderülni a következő sorozat vagy sorozatok kiléte. Filoni pedig azt mondta, hogy jelenleg dolgoznak különböző projekteken, van, amit tudunk, van amiről nem. Idővel kifog derülni.

Mondjuk én reménykedtem abban, hogy legalább egy 2027-re tervezett sorozatot bejelentenek. Na de az évnek még nincs vége!

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Melyik is lenne ez?

Szerintem Filoni kitérő választ adott és a Disney+-ra készülő tartalmakról beszélt úgy mindent belevéve (animáció, anime, stb.). :D De lehet a Landora értette, pedig az a legutóbbi infók szerint mozifilmként készül, bár nem úgy néz ki, hogy aktív fejlesztés alatt állna.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.