Ugrás a kommentre

Sport

lokatelli

Ajánlott hozzászólás

Az állás:

1. - 62 pont

Bomarr

2. - 56 pont

Ody

3. - 51 pont

lokatelli

4. ? 48 pont

Donát

5. - 41 pont

MissKarrde

6. - 38 pont

Lada

7. - 35 pont

Kudarmubat

8. - 3 pont

Oldfighter

Nap legjobbjai: Ody, Lokatelli és Bomarr 1-1 ponttal.

Donát.

Szerkesztve: - Csabai Donát
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Gratula az olaszoknak a vb győzelemért :D

Persze a franciáknak is az ezüstért.

A meccs második felében jobbak voltak a franciák, mint az olaszok. De ez a Zidane megmozdulás :D Hát nem tudom, mire volt ez jó. Most nagyot esett a szememben.

Vajon holnap mi vár azokra a játékosokra, akiknek a csapata benne van a bunda botrányban? Bár nem hiszem, hogy most ez járna az eszükben.

Azt el is felejtettem majdnem, hogy halálra izgultam magam a végén :pfff: Majd felugrottam a fotelból.

Szerkesztve: - MissKarrde
A hozzászólás linkje

FORZA ITALIA! :D:pfff::D

Zidane pedig magával cseszett ki, hogy így búcsúzott a futballvilágtól. Amúgy kicsit rá jellemző módon (azaz: karrierje során többször volt már olyan, hogy elszakadt a cérna és undorító dolgokat követett el, nem a sportszerűség mintaképe).

A hozzászólás linkje

Szép gyenge meccs volt. A franciák ettől függetlenűl többet tettek le az "asztalra".

Zidane jó nagy marhaságot csinált, de én a másikat is kiállítottam volna sértegetésért. Majd pár nap múlva többet megtudunk erről az ügyröl.

Szóval nem egy nagy meccs volt......

A hozzászólás linkje

FORZA ITALIA! :D:pfff::D

Zidane pedig magával cseszett ki, hogy így búcsúzott a futballvilágtól. Amúgy kicsit rá jellemző módon (azaz: karrierje során többször volt már olyan, hogy elszakadt a cérna és undorító dolgokat követett el, nem a sportszerűség mintaképe).

Azért Materazzi valamit nagyon odamondhatott. Ez a sportszerűtlenség csúcsa!

A hozzászólás linkje

Én nem ítélem el addig Zidane-t, amíg nem tudom, hogy mit mondott Materazzi. Ilyenkor mindig azon csapódik le minden, aki tesz valamit, pedig szerintem a provokátor az aljasság csúcsa, és igazából őt kellene büntetni. Sunyin odamondogatni a másiknak, ez persze semmi, Zidane legalább szemtől szembe akarta elintézni a dolgot. Ami persze nem menti fel a tette alól, de én inkább ítélném el jelenállás szerint Materazzit, mint Zidane-t

Egyébként pedig gratulálok az olaszoknak. A franciák jobbak voltak ma, de a végén a taljánok nagyon jól bírták pszichésen.

Ody: Miért is gondolod, hogy ezzel miénk az EB? Úgy értem, ez most hogy jött?

Kíváncsi leszek Lokatellire :pfff::D

Donát.

A hozzászólás linkje

Szép volt, vagy legalábbis, nekem tetszett!

Olaszok: :D;):):D:D

franciák: :pfff::D:D

németek: :D

Franciák aktívak voltak, olaszok meg megnyerték. Punktum. Zidane meg kibírhatta volna... aggro féreg. Még ha jól is játszik.

Németek alakítottak még szépet, bár a portugálokra sem lehet panasz.

A hozzászólás linkje

Ody: Miért is gondolod, hogy ezzel miénk az EB? Úgy értem, ez most hogy jött?

Csak belegondoltam. Egy gyengébb VB szereplés után az olaszokkal úgy lehettek volna, hogy fel kell őket hozni őket a bunda után, ezért nekik adják az EB-t.

De így, hogy megnyerték a VB-t, és még ott a bunda is, a legnagyobb pofátlanság lenne az UEFA-tól ha nekik adnák a rendezés jogát. A másik adu, hogy keleten még nem volt EB. Majd most lesz.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.