lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Olaszország-Franciaország 2:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Ma estére csak ennyit: FORZA ITALIA! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. (Kitartást.... ) Ezen mindig felkapom a vizet én is Bármit is jelent ez a Forza Italia, én is azt kívánom mára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. A lényeg: Ody, ne aggódj, ma este Hajdú B. lesz. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Éljen Hajdu B. Érdekes döntő elé nézünk, nagy meccset várok! Olaszország - Franciaország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Jó, hogy szólsz, összesítenem kell! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. (szerkesztve) Az állás: 1. - 62 pont Bomarr 2. - 56 pont Ody 3. - 51 pont lokatelli 4. ? 48 pont Donát 5. - 41 pont MissKarrde 6. - 38 pont Lada 7. - 35 pont Kudarmubat 8. - 3 pont Oldfighter Nap legjobbjai: Ody, Lokatelli és Bomarr 1-1 ponttal. Donát. Szerkesztve: 2006. Július 9. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. És a tippem: Olaszország - Franciaország: 2-0 Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Na úgy látszik csak én fogadok francia győzelemre, de a pont-versenyben már úgy sincs vesztenivalóm Olaszország - Franciaország 1:2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Én most nem fogadok, de én is francia győzelmet várok a végére. Ami fontosabb az az, hogy egy nagyon jó küzdős-hajtós meccs legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hú emberek, irtó kemény ez a meccs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Jó derbi, kicsit jobbak a franciák. Ilyenkor szokott nyerni a gyengébb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. (szerkesztve) Igen, bravo materazzi! Féreg olaszok, ezért utálom őket. Zidane így is amatőr....hogy lehet ilyen provokációnak így bedőlni. Szerkesztve: 2006. Július 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Zidane tönkre tette a szórakozásomat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Zidane tönkre tette a szórakozásomat Hihetetlen, hogy egy klasszis hogy hibázhat ekkorát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. (szerkesztve) Gratulálopk az olaszoknak. Felülvizsgálva korábbi álláspontomat, ezzel miénk a 2012-es EB. Szerkesztve: 2006. Július 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Az olaszok a játékuk alapján nem érdemelték meg ezt a győzelmet, de Zidane -akire a teljesitménye miatt eddig felnéztem- szabálytalansága miatt most nem tudom ugy isten igazán sajnálni a franciákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. A franciák sokkal jobban játszottak, még erővel is jobban bírták, de ez ma nem volt elég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. (szerkesztve) Gratula az olaszoknak a vb győzelemért Persze a franciáknak is az ezüstért. A meccs második felében jobbak voltak a franciák, mint az olaszok. De ez a Zidane megmozdulás Hát nem tudom, mire volt ez jó. Most nagyot esett a szememben. Vajon holnap mi vár azokra a játékosokra, akiknek a csapata benne van a bunda botrányban? Bár nem hiszem, hogy most ez járna az eszükben. Azt el is felejtettem majdnem, hogy halálra izgultam magam a végén Majd felugrottam a fotelból. Szerkesztve: 2006. Július 9. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Belegondolni is hihetetlen, hogy nálunk mi lenne, ha VB-t nyernénk. Több napos fiesta tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. FORZA ITALIA! Zidane pedig magával cseszett ki, hogy így búcsúzott a futballvilágtól. Amúgy kicsit rá jellemző módon (azaz: karrierje során többször volt már olyan, hogy elszakadt a cérna és undorító dolgokat követett el, nem a sportszerűség mintaképe). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Szép gyenge meccs volt. A franciák ettől függetlenűl többet tettek le az "asztalra". Zidane jó nagy marhaságot csinált, de én a másikat is kiállítottam volna sértegetésért. Majd pár nap múlva többet megtudunk erről az ügyröl. Szóval nem egy nagy meccs volt...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. FORZA ITALIA! Zidane pedig magával cseszett ki, hogy így búcsúzott a futballvilágtól. Amúgy kicsit rá jellemző módon (azaz: karrierje során többször volt már olyan, hogy elszakadt a cérna és undorító dolgokat követett el, nem a sportszerűség mintaképe). Azért Materazzi valamit nagyon odamondhatott. Ez a sportszerűtlenség csúcsa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Ez a Treze is mit szabott el. Ilyen nincs és mégis van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Én nem ítélem el addig Zidane-t, amíg nem tudom, hogy mit mondott Materazzi. Ilyenkor mindig azon csapódik le minden, aki tesz valamit, pedig szerintem a provokátor az aljasság csúcsa, és igazából őt kellene büntetni. Sunyin odamondogatni a másiknak, ez persze semmi, Zidane legalább szemtől szembe akarta elintézni a dolgot. Ami persze nem menti fel a tette alól, de én inkább ítélném el jelenállás szerint Materazzit, mint Zidane-t Egyébként pedig gratulálok az olaszoknak. A franciák jobbak voltak ma, de a végén a taljánok nagyon jól bírták pszichésen. Ody: Miért is gondolod, hogy ezzel miénk az EB? Úgy értem, ez most hogy jött? Kíváncsi leszek Lokatellire Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Szép volt, vagy legalábbis, nekem tetszett! Olaszok: franciák: németek: Franciák aktívak voltak, olaszok meg megnyerték. Punktum. Zidane meg kibírhatta volna... aggro féreg. Még ha jól is játszik. Németek alakítottak még szépet, bár a portugálokra sem lehet panasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Materazzi biztos hogy valami durvát mondott, de az is biztos hogy Zidane meg túlreagálta. Ha hasonlót visszaszól neki, akkor éljen a bemikrofonozatlanság, de így hogy kamera viszont volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Ody: Miért is gondolod, hogy ezzel miénk az EB? Úgy értem, ez most hogy jött? Csak belegondoltam. Egy gyengébb VB szereplés után az olaszokkal úgy lehettek volna, hogy fel kell őket hozni őket a bunda után, ezért nekik adják az EB-t. De így, hogy megnyerték a VB-t, és még ott a bunda is, a legnagyobb pofátlanság lenne az UEFA-tól ha nekik adnák a rendezés jogát. A másik adu, hogy keleten még nem volt EB. Majd most lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Szegény szisz, most biztos szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Azért Materazzi valamit nagyon odamondhatott. Ez a sportszerűtlenség csúcsa! Egy igazi profi nem hagyja magát provokálni. Zidane csak magának köszönheti a kiállítást, nincs mentsége arra, amit tett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.