Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Srácok, mi a jellemző, taktikáznak a csapatok mint a VB-n, vagy focit is lehet látni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Nem szeretem az olszokat, de ma megverették őket. Az a les nem volt les! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Azt hiszem, kicsit alábecsültük a hollandokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Azt hiszem, kicsit alábecsültük a hollandokat A francba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Srácok, mi a jellemző, taktikáznak a csapatok mint a VB-n, vagy focit is lehet látni? Inkább a foci dominál Szerkesztve: 2008. Június 13. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Inkább a foci dominál Nézd el a fiamnak! Ő mindenből a lgjobbat szereti. De hát ez nem a Rambo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hát ha a mai meccset látta volna, nem is lett volna kérdés, hogy mi dominál Románia - Olaszország: 1-1 Hollandia - Franciaország: 4-1 Hát kérem szépen... a Hollandok elsöprő formában futballoznak, egészen elképesztő. Az állás: 1. Lokatelli - 15 pont 2. MissKarrde - 14 pont 3. Ody - 13 pont 4. Bomarr - 10 pont 5. Donát - 9 pont 6. Coce - 8 pont 7. Rog - 7 pont 8. Lada - 4 pont A következő forduló műsora: Svédország - Spanyolország Görögország - Oroszország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Ebben a fordulóban szépen 'elszálltam' Szerkesztve: 2008. Június 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Nem hinném. 3 ember kapott 0 pontot, a többi meg egyet, szóval nem vesztettél túl sokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. 11-eseket nem divat mostanában adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Történelmi esemény történt...tegnap kis híján láttam a Holland-Francia meccset teljes egészében Én azt hittem, hogy a franciák nyernek, de aztán amit a Hollandok műveltek nem volt semmi. A kontrákat szépen kihasználták, míg a franciák minden támadásnál alaposan leizzadtak. Jó meccs volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Nézd el a fiamnak! Ő mindenből a lgjobbat szereti. De hát ez nem a Rambo! Nna még szép! Alapból úgy volt csak a döntőktől nézzem a meccseket, megvárva amíg a mazsolák kihullanak, de aztán tegnap valahogy az M1-en maradt a tv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. svéd-spanyol: 1-3 görög-orosz: 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Svédország - Spanyolország 1-1 Görögország - Oroszország 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. svéd-spanyol 0-2 görög-orosz 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Svédország - Spanyolország: 1-2 Görögország - Oroszország: 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. svéd - spanyol: 1-2 görög - orosz: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. svéd-spanyol 1:2 görög-orosz 1:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. De marha gyenge meccs volt ez a Svéd-Spanyol. :-S Az első félidő még úgy ahogy, nade a második...! Asszem várnom kellett volna még a nézéssel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Nem hiszem el!!!!! Pedig már örültem, hogy 1-1 lesz és eltalálom, erre tessék... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Én csak a végét láttam, de azért örültem az eredménynek A vége izgalmas volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Én meg a 92. percben jött gólnak örültem úgy, mint a messiásnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Nos, kiesett a címvédő... nem nagy meglepetés, de azért mégis van hírértéke Svédország - Spanyolország: 1-2 Görögország - Oroszország: 0-1 Az állás: 1. Lokatelli - 16 pont >> MissKarrde - 16 pont 3. Ody - 13 pont >> Bomarr - 13 pont 5. Donát - 12 pont 6. Rog - 10 pont 7. Coce - 8 pont 8. Lada - 4 pont A következő forduló műsora: Svájc - Portugália Törökország - Csehország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. török-cseh 0-2 Svájc-portugál 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Svájc - Portugália 0-1 Törökország - Csehország 2-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Svájc - Portugália 0:2 Törökország - Csehország 1:2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. svájc-portugál: 0-2 török-cseh: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Svájc - Portugália 0:2 Törökország - Csehország 0:1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Svájc - portugál: 1:2 török - cseh: 2:1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Tippjeim estére: Svájc - Portugália: 1-2 Törökország - Csehország: 1-1 (Tizengyeserúgások: 4-3) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.