MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Sajnos csak részben láttam, de hála a műsorvégi ismétléseknek, semmi lényegesről nem maradtam le. Szerintem is versenybaleset volt Webberék manővere, kész szerencse, hogy legalább egyikük versenyben maradt. Phobos, Vettelt én sem csípem túlzottan, Webbernek drukkolok a két Red Bullos fiú közül Ha közöttük dőlne el a meccs, akkor jobb lenne, ha ő lenne a világbajnok, Vettelnek sokkal több esélye van rá, Webber már az idősebb generáció tagja, neki kevesebb. Tudom, hogy nem így dőlnek el a címek, de akkor is igazságosabbnak érezném, ha egy tehetséges öreg róka végre megérdemelten oda érne a csúcsra egy remek autóval Egyébként látszik, hogy a McLaren mennyire Hamiltont pártolja Button jobban áll a pontversenyben, aztán neki kellett másodiknak célba érnie, ha nem így történik, akkor most talán vezetné a pontversenyt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Miért pártoltak volna bárkit is... csak nem akarták, hogy úgy járjanak, mint a Red Bullok. Szerintem ez teljesen érthető... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Nem tudom, a befutó utáni képek alapján Hamilton nagyon puffogott valamin, valószínűleg csapatutasítás volt, hogy neki kell nyernie, erre Button megelőzte. Lehet, hogy nem is kellett volna szegény másik angolnak ennyire közel se kerülnie hozzá. Fura volt az egész. Én erre gondoltam, nem pedig arra, hogy óvatosak voltak egymással, ami viszont egy normális versenyzői magatartás volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. (szerkesztve) Hamiltonnak rászóltak a fülére, hogy vegyen vissza, és azt mondták, hogy Button fülére is rászóltak, ezek után nyilván meglepődött azon, ami történt. Button valszeg félreértette a burkolt utasítást, ami annyiból jogos sztem, hogy McLaren 1-2 volt, és nem akartak úgy járni, mint a Red Bullok. Button szerintem jól csinálta, hogy megpróbálta megelőzni Hamit, mert így legalább látszott, hogy melyikük a jobb Szerkesztve: 2010. Május 31. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Én amúgy Kubicára akadtam ki. Elkezd panaszkodni, hogy lassú a Rosberg. Na, bazz, előzés is van a világon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Button szerintem jól csinálta, hogy megpróbálta megelőzni Hamit, mert így legalább látszott, hogy melyikük a jobb Egyetértek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Egyetértek. Férjecskével nem vagyunk focinézők, két kivétellel: EB és VB. Ezeket néha én is nézem, annyi elég is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Rohadt jó poszterek a vb-hez:VB 2010 poszterek Nekem a japán és a svájci a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Egyetértek. Férjecskével nem vagyunk focinézők, két kivétellel: EB és VB.Én még ezeket sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Én még ezeket sem Hát ezért egy bajnoki döntőt nézz meg, ahogy a Brazilok elverik az ellenfelüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Én még egy sportközvetítést se láttam teljesen. Nálam annyi a sportnézés hogy a Forma 1-ekbe és ilyen-olyan focimeccsekbe belenézek pár percig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Rohadt jó poszterek a vb-hez: Marha jópofák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Helyes, helyes, tessék jönni a sport topikba majd tippelni! Én bwinen fogok Gyöztesre, vagy minden meccsre, itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Jóhogy csinálhatnánk majd így meccsek előtt egy kis tippelgetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Már hagyományosan megrendezzük a nagy tippeléseket (2006, 2008) a tornák során. A szabályok hamarosan itt lesznek, minden meccs esetén pontos végeredményre tippelünk, és a végén a győztesnek jutalom jár (váll(on/ba) veregetés pl. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Azt hiszem, megint fogok tippelgetni, hátha bejön egy-egy közülük 4 éve se ment túl rosszul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Már hagyományosan megrendezzük a nagy tippeléseket (2006, 2008) a tornák során. A szabályok hamarosan itt lesznek, minden meccs esetén pontos végeredményre tippelünk, és a végén a győztesnek jutalom jár (váll(on/ba) veregetés pl. )Esetleg meg van a régi tippverseny eredménye? Berakhatnád ízelítőül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. A tippelős játékhoz: A VB 64 meccsére lehet majd tippelni, pontos végeredményt tippelünk. Az első nap 2 meccs lesz, utána 10 napig 3 meccs, 4 napig 4. Ezt követően kezdődik majd az egyenes kieséses szakasz, de mindent a maga idejében A végeredmény pontos eltalálása 3 pontot ér, a győztes eltalálása 1 pontot. A 4 évvel ezelőtti végeredmény: 1. Bomarr - 62 pont 2. Ody - 56 pont 3. lokatelli - 51 pont 4. Donát ? 48 pont 5. MissKarrde - 41 pont 6. Lada - 38 pont 7. Kudar - 35 pont 8. Oldfighter - 3 pont Az EB játék végeredménye (2 éve): A végeredmény: 1. Lokatelli - 31 pont 2. MissKarrde - 26 pont 3. Bomarr - 21 pont 4. Rog - 20 pont 5. Ody - 18 pont 6. Donát - 17 pont 7. Coce - 12 pont 8. Lada - 11 pont 9. Frenkie - 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Már egyáltalán nem emlékszem erre, de megvagyok elégedve magammal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Én sem panaszkodhatom, pedig én aztán tényleg csak vaktában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Nem akarjuk kicsit bonyolítani, gólkülönbség eltalálásával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Köszi Donát, hogy beraktad. Nekem a VB-k fekszenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Régen én is gondoltam erre, Jinx, de most már nem változtatunk a szabályokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Régen én is gondoltam erre, Jinx, de most már nem változtatunk a szabályokon. Hát jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Nálam ők lesznek a favoritok http://www.avx.hu/forum/uploads/post-20-1275567905.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Donát! Mikor állsz elő a tippverseny részleteivel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) A részleteivel? Nos, a szabályokat már fentebb leírtam. Pontos végeredményre kell tippelni. Az első meccs pénteken lesz, és most már érkezhetnek rá a tippek. 2010. június. 11. 16:00 Dél Afrika - Mexikó 2010. június. 11. 20:30 Uruguay - Franciaország Szerkesztve: 2010. Június 8. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) A részleteivel? Nos, a szabályokat már fentebb leírtam. Pontos 2010. június. 11. 16:00 Dél Afrika - Mexikó 2010. június. 11. 20:30 Uruguay - Franciaország A tippeim: Mexico és Uruguay (már csak azért Uruguay mert a franciák nem érdemlik meg a tovább jutást de még azt se hogy gólt rugjanak ) Szerkesztve: 2010. Június 8. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Az újpesti Kabát Pétert leigazolta a Loki... A francba, miért pont őt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Az újpesti Kabát Pétert leigazolta a Loki...A francba, miért pont őt Szerintem jól jártak vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.