Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na emberek, megérkeztem, összesített eredmény két játéknap után:

1. Ody - 6 pont

2. Barnez - 5 pont

3. Jake - 4 pont

4. Frenkie - 2 pont

MissKarrde

Oldie

7.Lada - 1 pont

Nabopolasszar

Jinx

Tenel Ka

Donát

12. Coce - 0 pont

Kudar

Rog

Holnapi játéknap:

2010. 06. 13. 13:30

Algéria - Szlovénia

2010. 06.13. 16:00

Szerbia - Ghána

2010. 06.13. 20:30

Németország - Ausztrália:

Ha valaki valamivel nem ért egyet pontszám ügyileg, csak szóljon, én is hibázhatok :D

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:
Nem szívesen mondom ki, de ez a vb eddig ritka gyenge. Remélem, jobban belehúznak majd a csapatok.
Gyengébb a kezdés mint négy éve. Bár ez a Ghana meccs nem rossz. Egyébként sokkal nehezebb kijutni a VB-re, mint ott jól szerepelni. Ez a szlovén meccs alatt jutott eszembe. Csak egyszer jutnánk ki... :D Majd ma este jönnek a németjeim! Sokat várok tőlük!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Gyengébb a kezdés mint négy éve. Bár ez a Ghana meccs nem rossz. Egyébként sokkal nehezebb kijutni a VB-re, mint ott jól szerepelni. Ez a szlovén meccs alatt jutott eszembe. Csak egyszer jutnánk ki... :D Majd ma este jönnek a németjeim! Sokat várok tőlük!

Az USAngol, meccs nagyon jó volt, (szerencse, hogy bekapta a potyát Green, különben egy sz'r lett volna). És a mostani Gána meccs is jó eddig, bár a félidő végére, kicsit lelassult...

Hozzászólás ideje:
Egyébként sokkal nehezebb kijutni a VB-re, mint ott jól szerepelni.
Épp tegnap előtt volt a Morning Showba, hogy a 92-es EB-re(?) a Dánok nem jutottak volna be alapból, de mivel a Jugóknál háború volt, így ők ne mehettek, így a nyaralásból gyorsan elvitték a dán focistákat, majd megnyerték az EB-t :D
Hozzászólás ideje:
Épp tegnap előtt volt a Morning Showba, hogy a 92-es EB-re(?) a Dánok nem jutottak volna be alapból, de mivel a Jugóknál háború volt, így ők ne mehettek, így a nyaralásból gyorsan elvitték a dán focistákat, majd megnyerték az EB-t :D
Mi ezt 18 éve tudjuk. :D
Hozzászólás ideje:
Mi ezt 18 éve tudjuk. :D
Ok, csak megjegyeztem. :D Annyira (semennyire) nem érdekel a foci, hogy ezt tudjam :D

Pár focista nevét tudom, meg a magyar fociban hajrá Loki, de más nem :D

Még kis Phobos koromban nyomtam egy kis World Cup 98-at a gépen, ennyi még a kapcsolatom a focival :D

Hozzászólás ideje:

A multkori VB-t azért remélem felül fogja múlni a mostani, mert az vér ciki volt a sok taktikázással. Itt ezeknek már örömfocit kéne játszaniuk. Nem hiába szúrta el anno Anglia. A délutáni meccseket most nem néztem, de a Német meccsre kíváncsi leszek a Forma 1 után :D

Amúgy a Csehek hol vannak? Nagy kedvencek voltak a korábbi EB-n.

Hozzászólás ideje:

A Gána meccs nagyon király volt, annak ellenére, hogy csak egy tizenegyesgól volt az egész meccsen...

És amúgy az első csoportkör nem szokott olyan izgalmas lenni, soha. Nincs még olyan nagy küzdeni akarás a továbbjutásért.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.