Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ody: És? Mit kezdjek Miriutával? Ő épp úgy nem magyar, ahogy Cacau sem német De engem ez teljesen hidegen hagy, továbbra is csak a lentebbi állításodhoz írtam helyesbítést. A franciákat meg inkább hagyjuk is... Afrika-válogatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ody: És? Mit kezdjek Miriutával? Ő épp úgy nem magyar, ahogy Cacau sem német Arra próbáltam célozni, hogy ma már szinte minden csapatban van nem szittya játékos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ja, hát persze. Ez régen is így volt (Puskás a spanyoloknál), csak mostanában egyre többen vannak így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ja, hát persze. Ez régen is így volt (Puskás a spanyoloknál), csak mostanában egyre többen vannak így.De épp a németeknél nem a "honosítottaktól" jó a csapat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. bwinen most már a németekre fogadok, eddig ők a legmeggyőzőbbek. Jó lenne vb alatt egy 20ast nyerni, szép álom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. De épp a németeknél nem a "honosítottaktól" jó a csapat. ez oke, de ha egy laikus meglatja a mai gollövöket a nemeteknel (Klose, Podolski, Cacau, Müller) akkor mire gondoljon? Persze az igazi motor-jatekosokat fel lehet ismerni, es azok valoban a jo öreg nemet nevü jatekosok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A vicc az egeszben az volt, hogy itt a nemet adon egy Bela Rethy nevü kommentator nyomta az echte nemetet. Ekezettel irtak a Belat is. Mi ez mŕr? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. 1.Ody - 7 pont 2.Jake ? 6 pont 3.Barnez ? 5 pont 4.Dj Norbi - 4 pont 5.Oldie ? 3 pont Tenel Ka Jinx MissKarrde Nabopolasszar 10. Frenkie ? 2 pont Lada Donát 13. Rog ? 1 pont 14. Coce 0 - pont Kudar Ha valaki nem ért egyet, továbbra is lehet jelezni Frenkie, te a mai napra nem tippeltél? Holnap: 2010.06.14. 13:30 Hollandia - Dánia 2010.06.14. 16:00 Japán - Kamerun 2010.06.14. 20:30 Olaszország - Paraguay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Kiment a fejemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nem gáz, csak kerestem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Hollandia - Dánia: 2 - 1 Japán - Kamerun: 1 - 1 Olaszország - Paraguay: 3:1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Ezért drukkolok a németeknek! Mennek, mennek, mennek! Kolléganőm ezért nem szereti őket, semmi szépség nincs a játékukban De hát ízlések és ... Hollandia - Dánia: 1-1 Japán - Kamerun: 0-2 Olaszország - Paraguay: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Kolléganőm ezért nem szereti őket, semmi szépség nincs a játékukban De hát ízlések és ... Akkor remélme látta kolléganőd a tegnapi meccset, mert még a Braziloknál is szebben játszottak a németek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Hollandia - Dánia: 3-1 Japán - Kamerun: 0-2 Olaszország - Paraguay: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Akkor remélme látta kolléganőd a tegnapi meccset, mert még a Braziloknál is szebben játszottak a németek. Kinek mi a szép Neki a latin foci, a többieket nem szereti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Hollandia-Dánia: 2-0 Japán-Kamerun: 0-2 Olaszország-Paraguay: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Hollandia-Dánia: 2-0 Japán-Kamerun: 0-1 Olaszország-Paraguay: 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Hollandia - Dánia: 2-1 Japán - Kamerun: 1-2 Olaszország - Paraguay: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Nézem a meccset, de a tippelés csak most jutott eszembe... (Tudom, hogy már nem érvényes ez, de sztem marad 1-0) Japán-Kamerun 0-1 Olasz-Paragauy 2-1 (de csak mert nagyon olasz fan vagyok, és reménykedek a győzelemben ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Yes! Vegre telibe kaptam, es a hollnadok is gyöztek. Nem volt egy nagy meccs, de volt egy-ket szep megmozdulas. Azert a danokrol erdemes tudni, hogy Portugaliat es Svedorszagot elöztek meg a selejtezöben, ugyhogy nem egy rossz csapat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Ezaz,ezt is jól tippeltem meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Ezaz,ezt is jól tippeltem meg Gratula. Donátnak is! Egyébként hatalmas csalódás a Kameruniak játéka. Bár csak az utolsó negyed órát láttam, de nem akartam hinni a szememnek. Alapvető technikai hibák tömkelege... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. (szerkesztve) Ezaz,ezt is jól tippeltem meg Miii, te kettő nullás kameruni győzelmet tippeltél Szerk: ja látom a holland tipped bejött bocsi. Grat Szerkesztve: 2010. Június 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. (szerkesztve) Sajnos baromi gyorsak a meccsek, meg reggel nem kapcsolom be a gépet, úgyhogy egy-két tipphalmaz ki fog maradni. Szerkesztve: 2010. Június 14. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Sajnos baromi gyorsak a meccsek, meg reggel nem kapcsolom be a gépet, úgyhogy egy-két tipphalmaz ki fog maradni. Egyszerre többet mint én a hétvégén? Hmmm? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Mi a vihar? Az olaszok sosem látott sebességben fociznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Hála az istennek, végre pörgős meccs van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Új-Zéland - Szlovákia: 0 - 2 Elefántcsontpart - Portugália: 2 - 1 Brazília - Észak-Korea: 4 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. És végre a Parák vezetnek! Eddig jön a tipp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Amilyen jól kezdtek a digók, olyan unalmas lett a játékuk a félidő végére. :S Remélem ezek után belehúznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.