Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gyorsabb volt Kimi, de szerintem is a végére takarékos üzemmódba váltottak. Jól jöttek ezek a pontok is nekik.

Viszont most érezhetően megvolt a hátulütője a gumiszabályoknak. Hiába voltak szoros vonatozásba, az igazi üldözés lecsökkent két-három körre.

Hozzászólás ideje:

Senki nem tud 11-est rúgni, vagy mi van? Az edzéseken nem árt azt is gyakorolni... :cool::pfff:

Valahogy már 2-1-nél éreztem hogy ez lesz a vége. Egyik csapat sem akarta igazán megnyerni a meccset. Példát vehetnének a Chelsea-ről, akik a 90 percet végig küzdötték.

Hozzászólás ideje:

Senki nem tud 11-est rúgni, vagy mi van? Az edzéseken nem árt azt is gyakorolni... :cool::pfff:

Nincs az az edzés, ami azt az idegállapotot szimulálni tudná. Nyilván nem a rúgó technikájával van baj a játékosoknak, egyszerűen elidegeskedik.

Hozzászólás ideje:

Valahogy már 2-1-nél éreztem hogy ez lesz a vége. Egyik csapat sem akarta igazán megnyerni a meccset. Példát vehetnének a Chelsea-ről, akik a 90 percet végig küzdötték.

Enyhén szólva sem a kedvencem a Chelsea, de a továbbjutást mindenképp megérdemelték. Remélem ők nyerik a döntőt.

Hozzászólás ideje:

És igen! Norbi megcsinálta! Győzött a Hungaroringen! :clap: TV-n keresztül is áradt a hangulat. :D Öcsém, ha a magyarok így tartanának össze mindenben semmi bajunk nem lenne a világon.

Hozzászólás ideje:

Ismét érdekességek történtek, csak így tovább, holnap hasonlóan remek versenyt :) Azért remélem, a 3. helyről lehet nyerni :D

Jó volt végre kedvenc csapatomat is előkelőbb helyen látni.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Izgi időmérő volt ma, talán az egyik legizgalmasabb, amit valaha láttam. Hihetetlen, hogy egyesek még ezután is képesek voltak fanyalogni a nemzeti sport fórumán... lol. Nézték volna akkor azt a régi, 1 körös szerencsétlenkedést, megtudnák akkor, hogy mi is az a "dögunalom". Holnapra izgalmas versenyt várok, Maldonadot szerintem tuti lerajtolják, Alonsot a dobogó környékére várom, a Mercedeseket a 10-8 környékére (vagy hátrébb), a Red Bullokat 7-3 helyek valamelyikére, a Renault-k szerintem erősek lesznek, és a McLarenek is.

Hozzászólás ideje:

Holnapra izgalmas versenyt várok, Maldonadot szerintem tuti lerajtolják, Alonsot a dobogó környékére várom, a Mercedeseket a 10-8 környékére (vagy hátrébb), a Red Bullokat 7-3 helyek valamelyikére, a Renault-k szerintem erősek lesznek, és a McLarenek is.

A Saubert kihagytad és a Lotust is :P Egyébiránt szép kis tippsorozat :)

Azóta pedig történt ez-az, szóval a McLaren veszített az esélyéből.

Hozzászólás ideje:

A Saubert kihagytad és a Lotust is :P Egyébiránt szép kis tippsorozat :)

Azóta pedig történt ez-az, szóval a McLaren veszített az esélyéből.

De írta a Renault-kat, amik már Lotusok. :)

Most nézem, hogy mi van, megfosztották a pole-tól, remek akkor holnap sem ő fog nyerni. :angry::roll:

Hozzászólás ideje:

Nem gondoltam volna Maldonadóról hogy valaha a pole közelébe jut. Habár most a Williams is sokkal jobb a tavalyi formájához képest.

Ody: szerintem nincs igazad a labdarúgást illetően. Van bunda, de korántsem mindenhol, egy-egy elszigetelt eset mindig akad.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.