Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Go Kimi, Go! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megelégszik a második hellyel is. Nagyon jól megy mindkét Lotus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Ha korábban kihozzák talán meg lett volna, nagyon sok időt vesztett Vettel mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Túl szép lett volna, de sajna nem jött össze. Viszont a 2. hely is parádés, ha hasonlóan alakul az évad Räikkönen számára, komoly esélyes lesz akár a VB címere is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Ha korábban kihozzák talán meg lett volna, nagyon sok időt vesztett Vettel mögött Szerintem attól tartottak, hogy akkor meg a végére fogyna el a gumi. (bár közepest kapott volna, de akkor is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Gyorsabb volt Kimi, de szerintem is a végére takarékos üzemmódba váltottak. Jól jöttek ezek a pontok is nekik. Viszont most érezhetően megvolt a hátulütője a gumiszabályoknak. Hiába voltak szoros vonatozásba, az igazi üldözés lecsökkent két-három körre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Senki nem tud 11-est rúgni, vagy mi van? Az edzéseken nem árt azt is gyakorolni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Senki nem tud 11-est rúgni, vagy mi van? Az edzéseken nem árt azt is gyakorolni... Valahogy már 2-1-nél éreztem hogy ez lesz a vége. Egyik csapat sem akarta igazán megnyerni a meccset. Példát vehetnének a Chelsea-ről, akik a 90 percet végig küzdötték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Senki nem tud 11-est rúgni, vagy mi van? Az edzéseken nem árt azt is gyakorolni... Nincs az az edzés, ami azt az idegállapotot szimulálni tudná. Nyilván nem a rúgó technikájával van baj a játékosoknak, egyszerűen elidegeskedik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Valahogy már 2-1-nél éreztem hogy ez lesz a vége. Egyik csapat sem akarta igazán megnyerni a meccset. Példát vehetnének a Chelsea-ről, akik a 90 percet végig küzdötték. Enyhén szólva sem a kedvencem a Chelsea, de a továbbjutást mindenképp megérdemelték. Remélem ők nyerik a döntőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Ma van 18 éve, hogy Ayrton Senna meghalt a San Marino-i nagydíjon. R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=TSvRoPtJLXg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. És igen! Norbi megcsinálta! Győzött a Hungaroringen! TV-n keresztül is áradt a hangulat. Öcsém, ha a magyarok így tartanának össze mindenben semmi bajunk nem lenne a világon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. A rajtnál szépen elment, és mivel a Cheviket is rendesen feltartották, a verseny felénél már szinte borítékolható volt a dobogó legfelső foka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Szép volt. Főleg a rajt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. (szerkesztve) Ismét érdekességek történtek, csak így tovább, holnap hasonlóan remek versenyt Azért remélem, a 3. helyről lehet nyerni Jó volt végre kedvenc csapatomat is előkelőbb helyen látni. Szerkesztve: 2012. Május 12. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Ez a Fradi - Újpest meccs valami dögunalom. Még jó, hogy játszik a volt évfolyam társam, így valamennyire érdekes lehet számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Izgi időmérő volt ma, talán az egyik legizgalmasabb, amit valaha láttam. Hihetetlen, hogy egyesek még ezután is képesek voltak fanyalogni a nemzeti sport fórumán... lol. Nézték volna akkor azt a régi, 1 körös szerencsétlenkedést, megtudnák akkor, hogy mi is az a "dögunalom". Holnapra izgalmas versenyt várok, Maldonadot szerintem tuti lerajtolják, Alonsot a dobogó környékére várom, a Mercedeseket a 10-8 környékére (vagy hátrébb), a Red Bullokat 7-3 helyek valamelyikére, a Renault-k szerintem erősek lesznek, és a McLarenek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Ezt vagy Hamilton vagy valamelyik Lotus nyeri holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Ez a Fradi - Újpest meccs valami dögunalom. Még jó, hogy játszik a volt évfolyam társam, így valamennyire érdekes lehet számomra. Újpest- Fradi...csak, hogy pontosítunk. Egyébként két sz*r csapat meccsétől mit vársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Az első reakcióm a felhördülés volt, de belátom, hogy igazad van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Az első reakcióm a felhördülés volt, de belátom, hogy igazad van A football mint sportág, rég halott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Ezt a kijelentésedet mire alapozod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Ezt a kijelentésedet mire alapozod? A pénz dominanciájára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. A pénz dominanciájára. Akkor járjál ki megye III-as meccsekre, ott még tényleg a játék szeretete miatt játszanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Akkor járjál ki megye III-as meccsekre, ott még tényleg a játék szeretete miatt játszanak Nem. Már ott is bunda van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Holnapra izgalmas versenyt várok, Maldonadot szerintem tuti lerajtolják, Alonsot a dobogó környékére várom, a Mercedeseket a 10-8 környékére (vagy hátrébb), a Red Bullokat 7-3 helyek valamelyikére, a Renault-k szerintem erősek lesznek, és a McLarenek is. A Saubert kihagytad és a Lotust is Egyébiránt szép kis tippsorozat Azóta pedig történt ez-az, szóval a McLaren veszített az esélyéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Nem. Már ott is bunda van. Aha, te aztán biztos tudod. Mennek a tízezer forintok a sporik zsebébe csak azért hogy a 3 pontért járó 5-6000 forint bónusz meglegyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. A Saubert kihagytad és a Lotust is Egyébiránt szép kis tippsorozat Azóta pedig történt ez-az, szóval a McLaren veszített az esélyéből. De írta a Renault-kat, amik már Lotusok. Most nézem, hogy mi van, megfosztották a pole-tól, remek akkor holnap sem ő fog nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Bizony tudom. Öreg, neked fogalmad sincs mik mentek az alsóbb osztályokban. Kis csíra létedre ne oszd nekem az észt akkor, amikor én már futballoztam mikor Te még meg se születtél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Nem gondoltam volna Maldonadóról hogy valaha a pole közelébe jut. Habár most a Williams is sokkal jobb a tavalyi formájához képest. Ody: szerintem nincs igazad a labdarúgást illetően. Van bunda, de korántsem mindenhol, egy-egy elszigetelt eset mindig akad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.