Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. (szerkesztve) Csak úgy fújnak, hogy legközelebb Kassai is kijuthasson Mondjuk szögletből lest ítélni már nekem is sok Szerkesztve: 2014. Június 13. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Donát, remélem, elfogadod még az első meccs tippjét, pont akkor írtam be, amikor kezdődött, kiment a fejemből, hogy van 6 órás kezdés. Sajnos elég későn értem ma haza, majdnem lecsúsztam Szerintem simán elfogadható. Hihetetlen a bíráskodás eddig ezen a vébén... És még csak 1,5 meccs ment le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Persze, elfogadom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. (szerkesztve) na végre elpi...ázzák a spanyolokat, ideje volt. szerk: anyám, 5-1 Robben vérig alázta Casillast Szerkesztve: 2014. Június 13. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. (szerkesztve) na végre elpi...ázzák a spanyolokat, ideje volt. szerk: anyám, 5-1 Robben vérig alázta Casillast Nem is értem miért ő véd, idén szinte csak BL meccseken védett, szóval elég nagy meccshiánya van. De amúgy is kb mindenki rém gyenge. Senkit nem lehet kiemelni. Szerkesztve: 2014. Június 13. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Ez mi volt??? Jó és rossz volt nézni, ami a pályán ment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. (szerkesztve) Jó volt látni, hogy valaki helyretette a spanyolokat. Legközelebb talán kisebb arccal lépnek majd pályára. Szerkesztve: 2014. Június 13. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Az első meglepetés... beárazták a spanyolokat. Nem lennék meglepve, ha a következő meccsen már De Gea kezdene Casillas helyett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Jó volt látni, hogy valaki helyretette a spanyolokat. Legközelebb talán kisebb arccal lépnek majd pályára. David Villa eldönthette volna a meccset, erre elnagyképűsködte a ziccerét. Meg is lett az ára. Talán észbe kapnak ezek után. Egyértelműen nincs ekkora különbség a két csapat között. A hollandoknak ma minden bejött, de azért az látszott, hogy a jobb futballisták a spanyoloknál vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. David Villa eldönthette volna a meccset, erre elnagyképűsködte a ziccerét. Az Silva volt, Villa nem is játszott sajnos, pedig azért Torresnél jobb lett volna. Amúgy így már nem is akkora szégyen az a 8-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. (szerkesztve) Sajnálom Casillas-t, mert rá fogják húzni a vizeslepedőt, pedig nem rajta ment el a meccs. Ok, a szabadrúgásnál rosszul jött ki, a hazaadás nagyon elpattant tőle és az a megcsúszás sem kerül majd az önéletrajzába, de kérdem én: Hol voltak a védők az első gólnál, 2 világklasszis védő között hogy húzhatta el így a labdát Robben, és az utolsónál (ismét) Robben hogy futhatta le a védőt miközben 7 méteres hátrányból indult. Remélem ezeket a kérdéseket is felteszik majd, és nem minden Casillas hátán csattan. Szerkesztve: 2014. Június 13. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Az Silva volt, Villa nem is játszott sajnos, pedig azért Torresnél jobb lett volna. Amúgy így már nem is akkora szégyen az a 8-1 Akkor Silva. Az első félidőben semmi gond nem volt a Spanyolokkal, jobbak voltak. Továbbra is azt mondom, hogy ha Silva belövi a ziccerét akkor akár 1-5 helyett 5-1 is lehetett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Akkor Silva. Az első félidőben semmi gond nem volt a Spanyolokkal, jobbak voltak. Továbbra is azt mondom, hogy ha Silva belövi a ziccerét akkor akár 1-5 helyett 5-1 is lehetett volna. Én meg azt mondom, hogy ha Snejder belövi az első helyzetet a 8. percben, megint más meccs lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Na igen...akkor hatalmasat védet Casillas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Nincs valami ütemterv milyen meccsek lesznek a jövőben? Mindig lemaradok a tippről. Mondjuk a héten elég későn értem haza, de ha tudnám előre milyen meccsek lesznek egy hétre előre akkor jobb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. (szerkesztve) Ha Google-be beírod, hogy "Labdarúgó Világbajnokság 2014" akkor napi leosztásban nézheted meg, hogy milyen meccsek lesznek. Szerk.: Vagy elég a Google fő oldalán rákattintani a "Google" feliratra Szerkesztve: 2014. Június 13. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Nincs valami ütemterv milyen meccsek lesznek a jövőben? Mindig lemaradok a tippről. Mondjuk a héten elég későn értem haza, de ha tudnám előre milyen meccsek lesznek egy hétre előre akkor jobb lenne. Frenkie, küldök neked meccslistát a következő néhány napra: holnap: Kolumbia - Görögország Uruguay - Costa Rica Anglia - Olaszország Elefántcsontpart - Japán vasárnap: Svájc - Ecuador Franciaország - Honduras Argentína - Bosznia hétfő: Németország - Portugália Irán - Nigéria Ghána - USA Saját tippjeim holnapra: Kolumbia - Görögország: 1-0 Uruguay - Costa Rica: 2-0 Anglia - Olaszország: 1-1 Elefántcsontpart - Japán: 2-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 13. Frenkie, küldök neked meccslistát a következő néhány napra: holnap: Kolumbia - Görögország Uruguay - Costa Rica Anglia - Olaszország Elefántcsontpart - Japán vasárnap: Svájc - Ecuador Franciaország - Honduras Argentína - Bosznia hétfő: Németország - Portugália Irán - Nigéria Ghána - USA Saját tippjeim holnapra: Kolumbia - Görögország: 1-0 Uruguay - Costa Rica: 2-0 Anglia - Olaszország: 1-1 Elefántcsontpart - Japán: 2-2 Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Kolumbia - Görögország: 0-1 Uruguay - Costa Rica: 3-0 Anglia - Olaszország: 0-0 Elefántcsontpart - Japán: 1-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. (szerkesztve) Remélem ezeket a kérdéseket is felteszik majd, és nem minden Casillas hátán csattan. Én is remélem, mert időnként a védők se voltak sehol, ezt még én is láttam. Azért a végére szépen összeszedte magát C, lehetett volna rosszabb is a végeredmény. Frenkie, az oldal vége felé ott van a menetrend időrendben is, én ezt nyomtattam ki, hogy ne maradjak le: Foci vb meccsei időrendben Kolumbia - Görögország: 1-0 Uruguay - Costa Rica: 2-1 Anglia - Olaszország: 0-1 Elefántcsontpart - Japán: 0-2 Szerkesztve: 2014. Június 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Kolumbia - Görögország: 1-0 Uruguay - Costa Rica: 2-0 Anglia - Olaszország: 0-0 Elefántcsontpart - Japán: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Kolumbia - Görög 2-0 Uruguay - Costa Rica 3-1 Angol - Olasz 2-1 Elefántcsontpart - Japán 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Köszi Karrde neked is. Kolumbia - Görögország: 0-2 Uruguay - Costa Rica: 1-0 Anglia - Olaszország: 3-2 Elefántcsontpart - Japán: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Abszolút nem kedveltem Grosicsot, de béke poraira! Kolumbia:2 Görögország: 0 Uruguay: 3 Costa Rica: 0 Anglia: 0 Olaszország: 0 Elefántcsontpart: 2 Japán: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Kolumbia - Görögország: 0-1 Uruguay - Costa Rica: 2-0 Anglia - Olaszország: 1-1 Elefántcsontpart - Japán: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megérdemli Uruguay, így hátradőlni egy nyamvadt 11-es után... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Henderson fog kezdeni Gerrard mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Pirlo nagyon elegáns volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 15. Az olaszok nagyon jók. Remélem Sturridge nem sérült meg nagyon. Az első fél idei játékkal azért meglehet Angliának a továbbjutás, ott meg majd elválik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 15. Már látom, hogy ez nem az én VB -m lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.