Donát Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Kint voltam a meccsen. Nagyon küzdöttek a srácok, de védekezésben nem lehet ilyen hibákat elkövetni. Verpecz meg no komment... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Egy félidőt bírtak európai szinten a srácok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Yoda József, te is sokkot kaptál volna a kisgyerek helyében? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Hát ez mekkora!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Ez óriási Hát mit ne mondjak... Sokkot nem kaptam volna, valószínűleg eltátottam volna a számat, és reagáltam volna valahogy olyan formában hogy "AZTA K*URVA!!!" Aztán miután megkaptam tőle az aláírt labdát, szépen a fülébe súgom, hogy egyébként Barca-drukker vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Azért, ha jött volna valami sutyerák favágó és alárúg egyet, mikor elkezd mellette cselezgetni... az nem esett volna olyan jól se Ronaldonak, se a Madridnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Azért, ha jött volna valami sutyerák favágó és alárúg egyet, mikor elkezd mellette cselezgetni... az nem esett volna olyan jól se Ronaldonak, se a Madridnak. Egy ilyen utcai helyzetben én erre nagyon kicsi esélyt látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Főleg, hogy végig ott ültek a testőrei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Egy ilyen utcai helyzetben én erre nagyon kicsi esélyt látok. Ezért voltak ott a testőrök. Nem azt mondom, hogy teljesen scriptelt volt az egész, de meg volt szervezve. A Pepsinek volt néhány éve egy hasonló kampánya, azt is megrendezték, de jó volt: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Hajnali kettőkor a Hall of Fame Game-el elkezdődik az NFL szezon! Ugyan ez csak himi-humi, de azért mégis félév után ismét football!!! (sport2 közvetíti is) :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Na végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Ezt nem fogom nézni, de már csak 1 hónap kb. a rajtig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. http://m.youtube.com/watch?v=AQg9u98bSnM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. (szerkesztve) Látom mély nyomot hagyott benned! "A kurv* anyádat Te!" Szerkesztve: 2015. Augusztus 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Ez a Mészölyös hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hajnali kettőkor a Hall of Fame Game-el elkezdődik az NFL szezon! Ugyan ez csak himi-humi, de azért mégis félév után ismét football!!! (sport2 közvetíti is) :rock: ...persze ,hogy vegre focsi....radasul Vikingek...es nem lattam...vegul is W.Jo kis csapatot rak ossze Mike bacsi.Azota Bucs veres is volt....rotalas is zsir jo lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Ez a Mészölyös hatalmas. Még neked is tetszett Frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Még neked is tetszett Frenkie. Jaja de én már rég ismertem a legendás mondatát: "A k*rva anyádat!!'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Odynak egy jó hír A magyar foci szárnyal ezerrel A Fradi úgy passzolt, mint a Barcelona http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/318148_a_fradi_ugy_passzolt_mint_a_barcelona Glázer Róbert egykori szövetségi kapitány nagyon elismerően beszélt a bajnoki címre jelenleg legesélyesebbnek tűnő Ferencváros debreceni vendégjátékáról. Szerinte “a Fradi helyenként olyan szinten passzolgatott, mint a Barcelona.” Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Csak lassabban. De azért fejlődünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Jezusom...ez eleg eros. Ujpest.....befejeztem a mennyei meccsek megtekinteset.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Sokkot kaptál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Igen!!!De az nagyon enyhe kifejezes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Na megb***uk a románokat idehaza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Meg háàát! 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Sör, chips, ropi stb. már előkészítve. Gondoltam, hogy esetleg kimegyek a Népligetbe, de a tegnapi hajnali balhé után inkább nem. Lehet meg fogom bánni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Nálam most csak szotyi. Én is mentem volna (de most nagon fizu előtt van). HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Legfeljebb X -et tudok elképzelni. Az antiszkenneresek akcióba léptek, áll is bál a rendesen. Pár huligán vezért lecsukhatnának már igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Érzésem szerint Dárdaival meg lett volna ma a győzelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.