Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Ez is őt igazolja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Ha csak fele annyi esze lenne mint amekkora szíve van, már beljebb lennénk. Most ugye nem kell leborulni, mert egy hulla gyenge NBII -ben második lett a csapata? Épphogy?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Ha csak fele annyi esze lenne mint amekkora szíve van, már beljebb lennénk. Igen.. lehetett volna ő a magyar Diego Simeone, de nem lett az... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Milyen lehet az a csapat, amelynek a Tállai az elnöke? Amúgy a ZTE-nek drukkoltam, hogy a Gyirmót mellett másodikként feljusson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Milyen lehet az a csapat, amelynek a Tállai az elnöke? Természetesen protekciós Pont ma adták át az új stadiont, amibe sok 100 milliót költöttek. Persze hogy nyertek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. (szerkesztve) Egyébként én most Pintért megsajnáltam, de komolyan. Valószínűleg az elmúlt 2 évet nagyon rosszul élte meg. Szerkesztve: 2016. Június 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. (szerkesztve) Örültem, hogy a felcsút kiesett az nb1 -ből, erre jön vissza a szellemi roggyant és csapata. Jobb lett volna a ZTE. Kár, hogy nem a vadászt kérték fel edzőnek. Egyébként én most Pintért megsajnáltam, de komolyan. Valószínűleg az elmúlt 2 évet nagyon rosszul élte meg. Úgy is néz ki itt, mint aki nagyon oda volt. Max. szellemileg... Majd sajnálom ha ráérek. Szerkesztve: 2016. Június 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. De nem a Felcsúton nevelik az ország legtehetségesebb fiatal focistáit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Én is megsajnáltam. Ebből az jön le, hogy ő a szívét lelkét beleadta a válogatottnál is, erre egy dicsérő szót sem kapott. Ez meg tud törni egy embert. Ok, nagyon nem is érdemelte meg a dícséretet, de egy embernek ez nagyon tud fájni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Természetesen protekciós Pont ma adták át az új stadiont, amibe sok 100 milliót költöttek. Persze hogy nyertek Sajnos nálunk itt Százhalombattán nincs fejes (maga a Párt se nagyon létezik itt), így se stadion, se elsőosztály. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Amihez Pintér Attila hozzányúl, az arannyá változik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Vagy ezüsté. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. A riporter az elején folyton a bajnoki címről beszél Látom mindketten képben vannak , jól van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. M4-színvonal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Én is megsajnáltam. Ebből az jön le, hogy ő a szívét lelkét beleadta a válogatottnál is, erre egy dicsérő szót sem kapott. Ez meg tud törni egy embert. Ok, nagyon nem is érdemelte meg a dícséretet, de egy embernek ez nagyon tud fájni. Hála az égnek egy meccs után elzavarták. Sajnálja az, akinek nincs jobb dolga! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Ne feledjétek, holnapután indul az EB, úgyhogy lassan jöhetnek majd a tippek a Franciaország - Románia nyitómeccsre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Ne feledjétek, holnapután indul az EB, úgyhogy lassan jöhetnek majd a tippek a Franciaország - Románia nyitómeccsre! Pénteken lesz a nyitómeccs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Pénteken lesz a nyitómeccs. Tényleg? És ez mennyiben megy szembe azzal, amit írtam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Tényleg? És ez mennyiben megy szembe azzal, amit írtam? Holnaputánt holnapnapnak olvastam Sorry Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Egyébként Kassai vezeti a nyitómeccset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Franciaország-Románia: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Holnaputánt holnapnapnak olvastam Sorry Semmi gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Francia - Román 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Franciaország-Románia: 2-0 Hogy vannak a szabályok a pontos eredmény hány pontot ér? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Franciaország- Románia 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Franciaország - Románia 2:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Egyébként én még mindig a titkos tippelést pártolnám. Ez a nyílt voksolás nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Egyébként én még mindig a titkos tippelést pártolnám. Ez a nyílt voksolás nem jó. Eddig így volt, ezután is maradjon így. A privát üzeneteket sokkal nehezebb lenne összesítenem. Franciaország - Románia: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Email -re gondoltam. Az a baj, hogy ez a nyílt dolog egy idő után könnyen manipulálható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.