Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Milyen lehet az a csapat, amelynek a Tállai az elnöke? :D

Természetesen protekciós :)

Pont ma adták át az új stadiont, amibe sok 100 milliót költöttek. Persze hogy nyertek :D

Hozzászólás ideje:

Egyébként én most Pintért megsajnáltam, de komolyan. :D Valószínűleg az elmúlt 2 évet nagyon rosszul élte meg.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Örültem, hogy a felcsút kiesett az nb1 -ből, erre jön vissza a szellemi roggyant és csapata. :D Jobb lett volna a ZTE. Kár, hogy nem a vadászt kérték fel edzőnek. :lol:

Egyébként én most Pintért megsajnáltam, de komolyan. :D Valószínűleg az elmúlt 2 évet nagyon rosszul élte meg.

Úgy is néz ki itt, mint aki nagyon oda volt. :D Max. szellemileg... Majd sajnálom ha ráérek.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én is megsajnáltam. Ebből az jön le, hogy ő a szívét lelkét beleadta a válogatottnál is, erre egy dicsérő szót sem kapott. Ez meg tud törni egy embert. Ok, nagyon nem is érdemelte meg a dícséretet, de egy embernek ez nagyon tud fájni.

Hozzászólás ideje:

Természetesen protekciós :)

Pont ma adták át az új stadiont, amibe sok 100 milliót költöttek. Persze hogy nyertek :D

Sajnos nálunk itt Százhalombattán nincs fejes (maga a Párt se nagyon létezik itt), így se stadion, se elsőosztály. :D

Hozzászólás ideje:

Én is megsajnáltam. Ebből az jön le, hogy ő a szívét lelkét beleadta a válogatottnál is, erre egy dicsérő szót sem kapott. Ez meg tud törni egy embert. Ok, nagyon nem is érdemelte meg a dícséretet, de egy embernek ez nagyon tud fájni.

Hála az égnek egy meccs után elzavarták. :clap2: Sajnálja az, akinek nincs jobb dolga!

Hozzászólás ideje:

Ne feledjétek, holnapután indul az EB, úgyhogy lassan jöhetnek majd a tippek a Franciaország - Románia nyitómeccsre! :)

Pénteken lesz a nyitómeccs.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.