Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Ez már felesleges kötözködés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Így van. Nehogy úgy menjen a bajnokság mint máshol, mert a végén még bejutna egyik csapatunk valamelyik csoport körbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 15 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ez már felesleges kötözködés. Miért is? Más helyeken ilyenkor még nincs bajnokság, nyugodtan tudnak a csapatok a BL-selejtezőkre koncentrálni. De mi még szívatjuk is a sajátjaink... Más: a Tajti gyerek nyilatkozata "Aki itthon játszik és nagy tehetség, az megszokja, hogy ő a sztár a csapatban és mindenki odafigyel rá. Nekem is ugyanez volt, de így, hogy kimentem, a legnagyobb nulla voltam ott, és innen kellett felmászni. Meg kell tanulni, hogy hogyan lehet felmászni, hogyan lehet odaérni, hogy ott is legyél valaki" Ez felért egy beismerő vallomással, hogy nem volt hajlandó küzdeni Mára ennyit a magyar fociról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Most miért mondjátok, abszolút kellemes 40 fokban futballozni, abszolút jótékony hatással van a teljesítményre. Nem tudom, még mindig az van, hogy elkezdik nyár közepén, hogy aztán tél környékén hónapokig ne legyen semmi? Amúgy a legnagyobb röhej ez a 33 fordulós lebonyolítás, teljesen értelmezhetetlen... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 22 perccel korábban, Yoda József írta: Más: a Tajti gyerek nyilatkozata "Aki itthon játszik és nagy tehetség, az megszokja, hogy ő a sztár a csapatban és mindenki odafigyel rá. Nekem is ugyanez volt, de így, hogy kimentem, a legnagyobb nulla voltam ott, és innen kellett felmászni. Meg kell tanulni, hogy hogyan lehet felmászni, hogyan lehet odaérni, hogy ott is legyél valaki" Neki nem sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Miért is? Más helyeken ilyenkor még nincs bajnokság, nyugodtan tudnak a csapatok a BL-selejtezőkre koncentrálni. De mi még szívatjuk is a sajátjaink... Az összes komoly bajnokság augusztusban kezdődik, most 07.21. van, azért nem olyan brutális ez a különbség. A Tajti-nyilatkozat pont arról szól, hogy - egy magyar játékostól szokatlanul - nagyon is tudatában volt annak, hogy mi szükséges ahhoz, hogy ott érvényesüljön. Valószínűleg kiderült, hogy ő ehhez kevés, még sincs akkora tehetsége, mint ahogy azt predesztinálták korábban. Ha már azért meg kell küzdeni, hogy a következő edzésen ott legyél, óhatatlanul lesznek kihullók, az akarás kevés... sajnos Tajtiban is ennyi van. Azért remélem, egy jó nb1-es szereplést követően átigazol valami középcsapathoz egy komolyan vehető ligába (pl. francia vagy belga) Nyugat-Európában. Szerkesztve: 2018. Július 21. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 30 perccel korábban, Nute Gunray írta: Az összes komoly bajnokság augusztusban kezdődik, most 07.21. van, azért nem olyan brutális ez a különbség. Igen, augusztus második felében, miután lementek a BL/EL-selejtezők... Ez itt a nagy különbség. Na persze nem azt mondom, hogyha később kezdődne, kijutnának a csapataink Tajtit a barcelonai sportlapok is nagy tehetségnek tartották. Követtem a pályafutását, amíg ott volt. A csapat egyik legjobbjaként tartották számon egy ideig. Ezért gondolom, hogy fejben voltak a problémák. Egyébként ki lehet az nb1-ből is törni, és komolyabb csapathoz kerülni, lásd Besic pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 20 perccel korábban, Yoda József írta: Igen, augusztus második felében, miután lementek a BL/EL-selejtezők... Ez itt a nagy különbség. Na persze nem azt mondom, hogyha később kezdődne, kijutnának a csapataink Inkább előbb kellene végződnie a selejtezők végett. Akik a főtábláról indulnak azoknak elég a későbbi rajt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 37 perccel korábban, Yoda József írta: Igen, augusztus második felében, miután lementek a BL/EL-selejtezők... Ez itt a nagy különbség. Na persze nem azt mondom, hogyha később kezdődne, kijutnának a csapataink A Premier League pl. augusztus 10-én kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 1 órával korábban, Nute Gunray írta: A Premier League pl. augusztus 10-én kezdődik. Az egy húszcsapatos bajnokság, ami 5 fordulóval hosszabb, mint a miénk. És 3 héttel később kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 26 perccel korábban, pb69 írta: És 3 héttel később kezdődik. Én is tudok számolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 3 perccel korábban, Nute Gunray írta: Én is tudok számolni. Gondoltam, csak egy eleve hosszabb bajnokságnál azért nem elhanyagolható különbség, ha ennyivel később indul. Nálunk elég erős nyarak szoktak lenni, irreális ilyen időben kezdeni a bajnokságot. Főleg azért, hogy utána télen meg hetekig szüneteljen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 34 perccel korábban, pb69 írta: Gondoltam, csak egy eleve hosszabb bajnokságnál azért nem elhanyagolható különbség, ha ennyivel később indul. Nálunk elég erős nyarak szoktak lenni, irreális ilyen időben kezdeni a bajnokságot. Főleg azért, hogy utána télen meg hetekig szüneteljen. De télen nem azért szünetel, mert hamarabb kezdünk, hanem azért, mert a pályák általában játékra alkalmatlanok. Amúgy amikor nem volt bajnokság augusztusig (igen, volt ilyen is) akkor meg az volt a kifogás, hogy a jàtékosoknál idény eleji forma van és nem lendültek még játékba... amúgy arra is volt már példa, hogy az MLSZ engedélyezte a bajnoki meccs halasztását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. 2018. 07. 21. - 19:15, Nute Gunray írta: A Premier League pl. augusztus 10-én kezdődik. És akkor a Spíler 2 és 3-as csatornán fog menni az olasz és spanyol bajnokság? Mikor indul a két csatorna? Mely szolgáltatóknál lesz fogható? A bajnokság előtt pár héttel milyen ilyen bizonytalan ez az egész? Miért nincs kommunikáció a nézők felé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. A vizilabdások ma is tartalékoltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. 3 órával ezelőtt, JakeSully írta: És akkor a Spíler 2 és 3-as csatornán fog menni az olasz és spanyol bajnokság? Mikor indul a két csatorna? Mely szolgáltatóknál lesz fogható? A bajnokság előtt pár héttel milyen ilyen bizonytalan ez az egész? Miért nincs kommunikáció a nézők felé? Sajnos nekem Digi van, és ott a Spíler nincs benne a csomagban. Nyilván, mert konkurencia. Úgyhogy én ezekről lemaradok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Lesz magyar csapat idén európai kupában, és nem érdemtelenül! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Szép volt! Szép volt? Nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Szépnek ugyan nem volt szép, de semmivel nem volt gyengébb csapat a Vidi az ellenfelénél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Ha nem is szép, legalább eredményes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Sousa is ezt csinálta! EL csoport kör megvan! Ez mindenképp szép teljesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. (szerkesztve) Thomas Doll távozik a Fradiból! Lehet Pinyő lesz az új edző??? Szerkesztve: 2018. Augusztus 21. - JakeSully 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Micsoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Doll: ideje volt már. Pinyő: Na ne már!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Rebrovot rebesgetik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Rebrovot rebesgetik. Az már inkább előrelépés lenne, bár csak a kijeves időszakát követem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Mit tud felmutatni? Ok a Kievvel bajnok lett de az szerintem nem nehéz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mit tud felmutatni? Ok a Kievvel bajnok lett de az szerintem nem nehéz. Persze. Ahol a Shaktar a kirakatcsapat, ott biztos nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. Ennek azért nézz utána. A Shaktar csak pár éve ennyire jó. Előtte évtizedekig a Dinamo volt az egyeduralkodó. Gyakorlatilag kétszereplős a bajnokság. A Fradival meg ezzel a közeggel nehezebb dolga lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ennek azért nézz utána. A Shaktar csak pár éve ennyire jó. Előtte évtizedekig a Dinamo volt az egyeduralkodó. Gyakorlatilag kétszereplős a bajnokság. A Fradival meg ezzel a közeggel nehezebb dolga lesz. Én nézzek utána? 1. Rebrov nem évtizedekkel ezelőtt nyert bajnokságot, hanem 2014/2015-ben és 2015/2016-ban. Lehet hogy régen a Dynamo volt az ukrán non plusz ultra, de az elmúlt évtizedben már egyértelműen a Shaktar volt a legerősebb csapat. Egy ilyen közegben ukrán bajnokságot nyerni nem kis dolog, amit bizonyít, hogy a 16/17-es kiírást a Shaktar nyerte, ahogy a 17/18-ast is. Persze legyinteni könnyebb mondván, hogy nem nagy cucc, csak ez rohadtul nem igaz. 2. A Shaktar játékoskerete jelenleg piaci értéken: 106.5 A Dynamoé: 65.5 millió € 3. 2015/16-ban (amikor a Dynamo nyert legutoljára) Shaktar: 149 millió €. Dynamo: 143.3 millió € +1 Shaktar a BL-ben az elmúlt tíz évben: (2006/07 07/08 08/09 10/11 11/12 13/14 14/15 15/16 csoportkör | 09/10 16/17 playoff selejtező | 12/13, 16/17 NYOLCADDÖNTŐ) +1 Dynamo a BL-ben az elmúlt tíz évben: (2006/07 07/08 08/09 12/13 15/16 16/17 csoportkör | 10/11, 11/12 17-18 playoff selejtező) A vak is látja, hogy a Shaktar az erősebb az elmúlt évtizedben. Szóval ha nem követed a focit, miért is én nézzek utána? Rebrovot nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni, komoly eredmény van mögötte. Ezzel együtt is felsülhet a nagy magyar bajnokságban, persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.