Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 1. Én a jövő évi versenyt várom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. Eddig papírforma. Kinek hogy tetszett a nagydíj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 2. 37 perccel korábban, Bence1997 írta: Kinek hogy tetszett a nagydíj? Sajnos unalmas volt. Nem nagyon lesz idén kérdés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. (szerkesztve) Szaud-Arábiában ha minden igaz, 2027-ig fog az F1 Dzseddában versenyezni. A mai nap közzétették azt a pályatervet, amit majd Qiddiyában fognak megvalósítani és 2028-tól lesz az F1 száguldó cirkusz közel-keleti versenye. Közben a Száguldó Cirkuszban nap nap után bukkannak fel újabb vádak, jelenleg a Horner-botrány a főtéma, de melléje betársult most az FIA elnöke, Ben Sulayem is. Egyelőre (sajnos) izgalmasabb dolgok vannak a pályán kívül. Szerkesztve: Március 5. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. Van píz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szaud-Arábiában ha minden igaz, 2027-ig fog az F1 Dzseddában versenyezni. Akkor a dzseddai pályatulajdonosok 2027 után idézhetik majd K-2SOt: There is a problem on the horizon... There is no F1 race on the horizon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. (szerkesztve) Kedves @Donát! Mi a véleményed a hurkás bárányról, aki alattomosan úgy agyonrúgta Samy Mmaee-t a kupameccsen, hogy idén már aligha léphet pályára. Szegény Samy már másodszor sérül meg úgy a hurkás parasztoknál, hogy hónapokig kidől a sorból. Lehet, hogy ez miatt távozni is fog clubunktól a nyáron. Ilyen favágó bajnokságban ugyanis ki akar játszani? Szerkesztve: Március 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 6. Hát nem tudom mit mondjak erre... először is nem igazán követem a magyar bajnokságot, a kupát pláne mert pénzmosodának tartom az egészet. Arra viszont mérget vehetsz, hogy ha valaki alattomosan agyonrúg egy másik játékost, azt elítélem, így nyilván ezt is. Azt nem tudom miért azonosítasz a DVSC-vel. Azért mert Debrecenben élek? Nem igazán mozgat meg a helyi csapat, európai meccsekre ki szoktam járni, mert az európai porondon minden magyar csapatnak szurkolok, de ezen túl nem igazán terjed a szurkolásom. Úgy címezted nekem ezt a hozzászólást mintha legalábbis a vezérszurkolójuk lennék. Kissé megmosolyogtató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 6. Csak kíváncsi voltam a véleményedre! Ez az ember nem kapott semmit, még csak utólag se büntették meg! Undorító! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 6. Nem láttam az esetet (most próbáltam videót keresni róla, de Youtube-on nem találtam), de ha így történt, az nyilván undorító. A véleményemet ilyen esetekben boritékolhatod, csapattól függetlenül. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 9. Nagyon örülök Bearman szereplésének, remek versenyt futott, hihetetlen, hogy 18 évesen a Ferrarit vezethette. A verseny ezen kívül nem volt izgalmas, azokat jelenleg még mindig a színfalak mögött kell keresni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 9. (szerkesztve) @Donát https://fb.watch/qJ8EJPlVoT/ Szerkesztve: Március 10. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 12. Ma közzétették a jövő évi F1-es naptárt, újra 24 verseny lesz, Bahrain helyett most Ausztráliában lesz a szezonnyitó (a Ramadán miatt), a Hungaroring újra visszakapta a megszokott helyét, vagyis a nyári szünet előtti utolsó futama lesz és ha jól látom, akkor az év elején elintézik a korán kelést. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 23. @Donát sajnálom hogy elmész a Fradiból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 23. 44 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Donát sajnálom hogy elmész a Fradiból. Miről maradtam már le megint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 23. Wingo lehet, hogy eligazol. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 23. Áh! És örülnél neki megfelelő ellenérték esetében? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 23. Mármint ha maradna? Nem lenne ellenemre de szerintem menni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 23. Hát ugyanazt a témát két felől fogtuk meg. Én azt kérdeztem, hogy örülnél-e ha eligazol, ha kicsengetnek érte elegendő pénzt. De úgy látom, hogy inkább marasztalnád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 23. Semleges. Nem dőlök a kardomba ha elmegy. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 5. @Donát 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 5. Lando Norris futamgyőztes!!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 8. Már megint ez a mákos madrid fogja megnyerni a bl-t. Visca Barca! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 9. Pedig megérdemelte a döntőbe jutást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 9. A Bayern 25 évenként előhúz egy ilyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 9. 5 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Pedig megérdemelte a döntőbe jutást. Valahogy a véleményes bírói ítéletek mindig oda kedveznek mostanában, gyakorlatilag az összes egyenes kieséses párharcukra jutott idén végeredményt befolyásoló hiba. Úgyhogy egyetértek a mákos jelzővel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 9. Te Barcás vagy, így érthető, hogy nem vagy elfogulatlan. A tegnapi meccs képe alapján azonban egyértelmű, hogy a Real megérdemelte a továbbjutást. Egész meccsen hajtottak, számtalan helyzetük volt, míg a Bayern - bár nekik is voltak szép helyzeteik - inkább csak lopni próbálta az időt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 9. Hajtottak, ettől függetlenül a nyilvánvaló meccset befolyásoló tévedésekre felhívni a figyelmet nem elfogultság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 9. A lesre gondolsz a meccs vége felé? Ugyan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 9. "Ugyan" De ha gondolom a Real gólját nem nézték volna meg VAR-ral, és nem adják meg, akkor menne a felháborodás. Vinit meg a Lipcse ellen kellett volna kiállítani, mint a huzat, amikor nemes egyszerűséggel megfojtogatta Orbánt, de gondolom erre is csak legyintünk, hogy "ugyan" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.