Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Úristen de rég láttam ezt a filmet. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Fun fact, Gál Sanyi és Szabó Sándor nevét felcserélték. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Észrevettem én is. Az a sisak rajtam is volt egyszer, Frenkie-nél. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Így utólag is, ez egy remek előzetes. Mindenből megmutat egy picit, amiért érdemes ezt a filmet megnézni. 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Valamikor a muvi bemutatása előtt egy PC magazinos CD-n ráleltem eme trélerre és sokszor letudtam. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Április 13. Hozzászólás ideje: Április 13. Baljós Árnyak előzetes, ha az 1950-es években készült volna. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: Április 26. Ezt is megértük! A Disney úgy reklámozza az EPI-et, mint: "Exprience the legend" Azt hittem ez sz*r film és a Disney amúgy is ignorálja a prequeleket! Azért hova jutottunk, ez megsüvegelendő. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.