Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

4x09 - Plan of Dissent

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem sem kihatással, pontosan Donát példái miatt. Krell korábbi ténykedései sem hatottak a klónokra, márpedig eléggé valószínű, hogy ő is a háború eleje óta harcol, és mint kiderült, a klónok már a megérkezése előtt ismerték a halálozási arányt a csapataiban (az más kérdés, hogy eddig nem tudhatták, ez miért is van).

A másik, hogy még legrosszabb esettben is csak egy zászlóaljról van szó, illetve már arról sem, mert sokan meghaltak közülük. Még ha komoly hatások is lépnek fel más Jedikkel szemben - amit én erősen kétlek, mert még ezekben a részekben is hangsúlyozta (azt hiszem pont Fives), hogy mi a különbség a többi Jedi és Krell között -, az akkor is csak erre a zászlóaljra korlátozódik, nem az egész Köztársasági Nagy Hadseregre. Nagyon szélsőséges esetben az 501-es légióra, de annál nem tovább.

Erről csak spekulálni lehet, amit nem szeretnék. :) Mindenesetre én jobb szeretném azt gondolni, hogy a háború tette ennyire érzéketlenné.

Tény, hogy csak spekulálni lehet, de a kisördög tuti benne volt. Ez nem egy hirtelen jött jellemhiba, ennek már korábban is benne kellett lennie, és a háború kihozta belőle. Békeidőben amúgy valószínűleg a Jedi Tanács is jobban figyelte a lovagjai ténykedését, így ha már akkor így viselkedett volna, azt hamar kiszűrik. Szerintem a háború előtt is agresszívabb volt, mint egy megszokott Jedi. Szerintem ezt jól jelképezi a fénykardhoz való hozzáállása. Nem egyszerűen egy fénykardot csinált, hanem mindjárt két dupla élű kardot.

Hozzászólás ideje:

Ismét egy nagyszerű rész, kicsit lassabb mint az eddigiek de 2 pörgős rész után ilyenre is szükség van.

Hardcase halála elszomorított, szívesen láttam volna ARC trooperként Fives mellett.

Krell továbbra is irritáló, remélem fájdalmas halála lesz :evil:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Szuoer lett a folytatás. Én is éreztem az EP1 feelinget a végére. A parancmegtagadás is érdekes megvilágításba terelte a sztorit. A kivégzés tényleg túlzás ezért, főleg, úgy, hogy győzelmet is arattak.

10/10

• 4 hónappal később...
  • 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Hihetetlen, hogy ebben a kérdéskörben mennyire egy állásponton vagyunk Dzséjttel. :D:)

RIP Hardcase.:(

Nagyon tetszett az umbarai holokivetítő, bár szerintem ez gyengébb technológia, mint ami a Köztársaságnak van. Egyébként arról lehet tudni, hogy Umbara a háború előtt tagja volt a Köztársaságnak?

Hozzászólás ideje:

Mivel volt szenátoruk, ezért szerintem igen. Meg aztán Sly Moore-ról se feledkezzünk meg.

Pontyosan! Azt sajnálom is, hogy Sly Moore-t ilyen látványosan kiahagyták a TCW-ből, pedig az ep2-3-ban ott van végig Palpatine mellett, szóval valószínűleg ő is tud a kis terveiről.

Mee Deechi szenátor halála a Senate Murdersben pedig szerintem pont az egyik ok, amiért az Umbara átpártolt a Konföderáció oldalára.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.