Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Bobának azért kell a leckéztetés, hogy tanuljon még. Fiatal. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. (szerkesztve) Bobának azért kell a leckéztetés, hogy tanuljon még. Fiatal. Igaz persze, és már így is sokkal ügyesebb mint volt. Holnap pedig MAULLLL! Szerkesztve: 2012. Március 27. - kudar Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Varga Klára maradt, de többet nem nagyon tudok írni, mert csak részleteket sikrült elcsípnem. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Ennek a résznek is jól sikerült a szinkronja. Varga Klára most tökéletes volt. A többiek hangja is rendben volt, talán csak Dengar az akinek nem Szabó Máté kellett volna, illetve Pluma Sodi magyar hangját szerintem most hallottam először, azért volt egy kicsit furcsa. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Ennek a résznek is jól sikerült a szinkronja. Varga Klára most tökéletes volt. A többiek hangja is rendben volt, talán csak Dengar az akinek nem Szabó Máté kellett volna, illetve Pluma Sodi magyar hangját szerintem most hallottam először, azért volt egy kicsit furcsa. Ezt az epizódot még nem láttam, de az előző részben tényleg volt Varga Klára hangjában valami furcsa. Mintha szándékosan mélyített volna rajta és emiatt olyan blődül hangzott. De örülök, hogy mostanra minden oké lett. Szabó Máté? Őt melyik filmben, sorozatban hallhattuk korábban? Áh, mindegy, úgy is hamarosan meglátom/hallom. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Szabó Máté? Őt melyik filmben, sorozatban hallhattuk korábban? Áh, mindegy, úgy is hamarosan meglátom/hallom. Ő volt Jesse hangja az Umbara részekben. Egyébként meg a tévé kettőn volt (vagy még van is) a Nagy Vagy! című műsor, annak ő (volt) a műsorvezetője. Vámpírnaplókat nem tudom nézel-e, mert én még abból ismerem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Nagyon szuper volt magyarul. Minőségi szinkron. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Ő volt Jesse hangja az Umbara részekben. Egyébként meg a tévé kettőn volt (vagy még van is) a Nagy Vagy! című műsor, annak ő (volt) a műsorvezetője. Vámpírnaplókat nem tudom nézel-e, mert én még abból ismerem. Vagy Huey Freeman A Kertvárosi Gettóból, igen, ismerem. Hát, Dengarra szerintem abszolút nem illik, de majd meglátom. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. (szerkesztve) Menzoberranzan a Star Warsban. Ventresst kezdem megszeretni és már könyörögtem, hogy kezdje el fojtogatni az Erővel Bobbát. Szerencsére meg is tette. (Hoppá. Lehet nem az ittei Jedi Rend színe előtt kellene egy Sithnek szurkolnom. ) * * * Amit logikátlannak gondolok, hogy Ventress a múltkor egyedül neki iramodik több tucat droidnak a nővérekkel együtt, itt meg szerencsétlenkedik pár rablóval? Szerkesztve: 2012. Június 18. - Platschu Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. Kis pontosítás; Ventress sose volt sith. És az, hogy nem ront nekik az útonállóknak? Érthető, hisz teljesen más a szitu, a támadás a környezet, egyszóval minden. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 30. Hozzászólás ideje: 2012. Június 30. Menzoberranzan nekem is eszembe jutott, amikor megláttam a környezetet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.