Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Köszönöm szépen a segítséget, hát az itteni tapasztalatokból kiindulva lehet plazma lesz. Ez a SED meg nem csak 1-2 évet várat Coce-éknál, hanem többet is. Ez hosszú időre szól. :peace:

Nagyon szívesen :) Oszt fogyazd egészséggel! :D

Hozzászólás ideje:

Néha nem árt amúgy ha az ember ilyen komoly eszköz beszerzésén gondolkodik, hogy necsak a nagy marketek polcain nézze meg a kiállított megjelenítőket hanem kis időt rászánva betérjen egy szakkereskedésbe ahol igazi tesztkörülmények között győződhet meg arról, hogy kiszemelt "drágassszága" mire is képes valójában. Sajnos sokszor ugyanis a bevásárló központokban nem fordítanak kellő hangsúlyt arra, hogy megfelelően állítsák be a készülékekekt, nameg ugyebár a közös hálozatra való rákapcsolás eredményeképp a jelátvitel is sokat csorbul. Szóval szépen be kell menni egy megfelelő boltba, letesztelni a készüléket aztán ....nem fontos ott megvenni, mert való tény , hogy sokszor olcsóbb ugyanaz a készülék egy nagy áruházban....legfeljebb megköszönvén a segítőkészséget gondolkodási időt kérsz majd megveszed azt a készüléket egy bevásárló központban.

Hozzászólás ideje:

Na jövök megint a szakértőkhöz. Minek nevezik azt az opciót, mikor nézel egy csatornát, és a képernyő egyik sarkában hang nélkül tudsz nézni egy másik csatorna adását is? Fúú bazz mire ezt nekem anyám elmagyarázta hogy mit akar... :)

Hozzászólás ideje:
Na jövök megint a szakértőkhöz. Minek nevezik azt az opciót, mikor nézel egy csatornát, és a képernyő egyik sarkában hang nélkül tudsz nézni egy másik csatorna adását is? Fúú bazz mire ezt nekem anyám elmagyarázta hogy mit akar... :)

PIP azaz Kép a képben funkció illetve van még egy olyan mely azt teszi lehetővé, hogy kettéosztott képernyőn két különböző csatornát nézhessél.

Hozzászólás ideje:

TV leírásnál most a Samsungoknál a PIP-et PC-vel együtt említi csak, gondolom az nekünk nem jó.

A Panasonic leírásoknál meg ilyesmi van, ez mit takarhat?

Többablakos funkciók: PAT

Hozzászólás ideje:

És hogy írják azt a tulajdonságot, amivel HD adást is tudok nézni? Tudom gyökér vagyok :yes: , de azért kérdem. :clap: Mert ennek a leírásában sok HD cucc van. :lol:

Hozzászólás ideje:
És hogy írják azt a tulajdonságot, amivel HD adást is tudok nézni? Tudom gyökér vagyok :D , de azért kérdem. :clap: Mert ennek a leírásában sok HD cucc van. :lol:

Korábban belinkeltem ide két címet ami a házi-mozi oldalára vezet HD Ready illetve HDTV ügyében. :yes:

Hozzászólás ideje:

Hát jó csak az újságban ennek a leírásában is vannak olyanok, amiket ott írtak. Most meg azt mondod, hogy HD-zásra ez nem jó? :clap: Meg lenntebb kérdeztem ezt a PAT többablakos funkciót? Ez mit takarna?

Hozzászólás ideje:
Hát jó csak az újságban ennek a leírásában is vannak olyanok, amiket ott írtak. Most meg azt mondod, hogy HD-zásra ez nem jó? :clap: Meg lenntebb kérdeztem ezt a PAT többablakos funkciót? Ez mit takarna?

Ennek a készüléknek a felbontása mint láthatod a hagyományos anyagokra elegendő csupán. De ettől függetlenűl csúcs gép :lol:

Hozzászólás ideje:
Na itt van egy leírás, ezt is nézd már meg kérlek! Több szem többet lát. :clap:

Ez a készülék, talp nélkül.

http://www.hazi-mozi.hu/hmoklist.php?xid=1...354378&zid=2944

Na ennek már ott az "E" jelzés a tipusjelőlésénél ami a látott adatok alapján kicsivel jóval többet takar mint az "E" nélküli tv.

Hozzászólás ideje:

Jelentem tegnap megvettük. Mikor a nappaliba bemegyek, mindig megijedek, hogy úristen mi a fa**om ez? Még nem szoktunk hozzá. :) Gyönyörűek a tv adások is rajta pedig attól féltem, hogy kissé szarabb lesz a hagyományosnál. De nem!!! SW EP3 nyitócsata jelenet is odabasz!!!! :) Most így ennyit róla! :P 107 centi, ISTEN!!

Anyám mondotta, hogy egy ideig rokonokat nem engedünk a házba, mert szörnyethalnának az irigységtől. Jó család! :P

Hozzászólás ideje:

Reggel leért a Ep5-6 HD-ben.Egész nap azon voltam hogy összeszedjem hozzá a megfelelő codeceket, még egy kicsit akadozik.És naaaaagyon szép.

Ha kell teszek fel képeket, de a Bsplayer kicsit sötét képeket csinál, videóban persze 10x világosabb a kép.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.