Ugrás a kommentre

SZKipi Padawan

Tag
 • Összes hozzászólás

  462
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

SZKipi Padawan tevékenysége

 • Rank
  Hadnagy
 • Születésnap 1990-03-04

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Előszállás
 • Érdeklődés
  Minden ami érdekel.
 1. Filmek

  Ezen hozzászólásból is egyértelműen ki vehető, hogy ő egy Isten, vagy valami olyasmi!
 2. Filmek

  Egy előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU
 3. Filmek

  Nem sokára kiderül, hogy az Alien hogyan jött a világra, az az miként lett. Nagyon várom és remélem, hogy jó film lesz. Mert szerintem a többi rész az volt. Viszont, ha már az ő eredetükről készítettek filmet, akkor nem akarnak a Predator-okról is készíteni egyet? Mert én személy szerint nem tudom az ő eredetüket.
 4. Egyéb fontos

  Köszönöm szépen, és természetesen gyűjtöm a pénzt is!
 5. Egyéb fontos

  Szervusztok. Ismételten szeretném a bocsánatotok kérni, hogy ilyen sokáig nem voltam itt. Össze jött minden - pozitív és negatív értelemben is - ami egy kicsit sok volt. Az időt próbáltam úgy beosztani, hogy ami tényleg fontos arra legyen, és így azt jól eltudjam végezni. Gondolok itt a tanulásra elsősorban, de még ez mellé hozzá jött, hogy az egyik torrent weboldalon kineveztek Moderátorrá. Ami persze nem bír olyan volumenű fontossággal mint maga a tanulás, de mivel már elég rég Moderátor akartam lenni, így ott is helyet akartam/akarok állni. A sok házi dolgozat és előadás mellett olykor még arra sem volt időm, hogy ott tudjam a dolgomat végezni. Illetve bejött pluszba, hogy a nemrégiben írt novellámat, komoly kritika érte. Jó és rossz irányból egyaránt. Később be másolhatom a novellát, kíváncsiságképpen, hogy mit szóltok hozzá. Közeledik az érettségi, ami sok tanulással kellene, hogy járjon, de már nem igen van hozzá kedvem, de muszáj. Ezért egészen a vizsga végéig előfordulhatnak ilyen kimaradások, de utána már jobban rá fogok érni. Legalább is remélem. Most is van némi szabad időm, amibe egy kis matek bele kontárkodik. Viszont muszáj megcsinálni és gyakorolni, mert ebből még jobb jegyet akarok szerezni. A németről amit idegennyelvként tanulni kell, ne is beszéljünk, hihetetlenül utálom és haragszom rá. Ezerszer inkább angol mint egyszer is német! De sajnos nem lehet már választani és abban bízom, hogy ha már eddig eljutottam, akkor csak elvégzem. Hát ez lenne a kimaradás oka dióhéjban. Őszintén remélem, hogy nem néztek rám rosszalló szemmel, hogy eddig nem voltam. Ezentúl amint lesz időm fel fogok jönni! Még egyszer kérlek ne haragudjatok.
 6. Egyéb fontos

  Igen, de itt nem az a baj, hogy köcsög, hanem az, hogy olyan sötét mint az éjszaka! És az a másik baj, hogy alkesz, így azt mondta, hogy betörtek hozzá, és az a valaki bántotta őket. Ez persze nem igaz, mert tőle a kutya gumin kívül semmit sem vinnének el. Viszont most lefogják valószínűleg meszelni, mert 99%, hogy ő ölte meg a haverját.
 7. Egyéb fontos

  Húú, srácok olyan film volt itt a szomszédban, hogy az hihetetlen, rendőrök, mentők, helyszínelők. Sőt még gyilkosság is volt, és mindössze a pár méterre mellettünk, a szomszédban! Hála Istennek senkinek sem történt semmi baja, csak a szomszédnak és a haverjának. Ezután derül majd ki, hogy mi lesz a következmény.
 8. Avatarok, smiley-k

  Nagyon jó a képed Ben, valahogy különösen tetszik! Persze akkor is legjobb Shaak Ti!
 9. Egyéb fontos

  Boldog Új Évet Kívánok minden Sith- és Jedi-nek!
 10. Egyéb fontos

  Pont ugyan ez a probléma volt tegnap nálam is, és csak a csere jelentett megoldást!
 11. Ahsoka Tano

  Végig olvasván a hozzászólásokat, fogom a fejem... Viszont vissza térvén a helyes útra, valaki azt írta, hogy nagyon csábító az a lépés, ha Ahsoka szerelmi szálait párhuzamosan húzzák Anakin szerelmi szálaival. Így felvetődik a kérdés, hogy ha esetleg a kis togruta elveszti Lux-ot, akkor nem áll e át ő is a Sötét Oldalra? Persze két külön lényről van szó, és két külön személyiségről, de azért mindkettőben ott ég a szeretet lángja.
 12. Csak egyetlen egy ilyen általuk logikátlannak vélt okfejtést jegyeznék le. Azt kérdi a srác, hogy ha Valorum ellen elég volt egy fiatal királynőnek kezdeményezni a mandátuma felfüggesztését. Akkor azt Palpatin ellen miért nem tették meg, amikor már látták, hogy miket művel? És mondanom sem kell, hogy ez a kérdés a srác felfogásban elég szép helyet foglal el, mint amit Lucas elég rendesen elszúrt. Hát én erre a kérdésre egy másik kérdéssel válaszolnék: amikor látták, hogy Hitler vagy Sztálin mit művel, akkor vajon merték kezdeményezni a mandátuma felfüggesztését? A válasz szerintem egyértelmű, mindkét esetben! No de, tényleg ne is foglalkozzunk ilyenekkel, mert csak az értelem indul hanyatlásnak!
 13. Ez igaz Sky Nagyúr, csak tudod jó nevetni az ilyen gyökereken. Lehet, hogy szándékosan mindegyik jó pillanatokat akar szerezni, a saját maguk lejáratásával. Még szakmunkásban volt egy olyan osztálytársam, aki mindent tudott, legalább is ő maga azt hitte. Közben persze segg hülye volt, de ő ezt nem ismerte el. Mi meg mikor próbált okoskodni, akkor jó derültünk, hogy milyen ökör. Persze mondanom sem kell, hogy ő maga meg azt hitte, hogy a humorosságán nevetünk. Ő is körülbelül ilyen gyökér természetű emberke volt, és szerintem most is az.
 14. Most, hogy nézem ezt a kis filmet, melyben rengeteg kérdést tesz fel a srác, úgy érzem, hogy szándékosan nézeti magát hülyének. Legalább is szerintem, olyan kérdéseket nem ért, melyek még azok számára is egyértelmű, akik nem látták a filmet.
 15. Azt írja a srác, hogy nem ismétli az előtte elhangzott és olvasott kritikákat, ha mégis valaki felfedez valami hasonlóságot, az csupán azért van, mert másoknak is szemet szúrt a sok logikátlanság. Hát most akkor tud valami újat is írni vagy csak azt ami már mások is leírtak? Ami azt illeti, szerintem csak más oldalról próbálja megközelíteni a dolgot, ami már az előzőeknél is szánalmas próbálkozás volt. Az is furcsa, hogy a hozzászólok véleménye rendszeresen ugyan az, ők sem tudnak újat írni. Egyébként számomra inkább vicces mint idegesítő, az ilyen emberek véleményét olvasni.
×

Fontos információ