Ugrás a kommentre

kolmilan

Tag
 • Összes hozzászólás

  3.255
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

9 Semleges

kolmilan tevékenysége

 • Rank
  Éjfúria
 • Születésnap 1994-08-06

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Információk

 • Ajánló
  SimonZ

Legutóbbi látogatók

4.826 profil megtekintés
 1. A srác most készített egy bemutatóvideót a Lázadásról.
 2. Könyvek

  30 ezerért azért nem igazán találsz jó tabletet (nekem volt egy 30(vagy 40?) ezres tabletem, szinte használhatatlan volt). A Kindle Paperwhite-omat viszont imádom. Egy hónapig elvan egy töltéssel, ha nem tovább, és rengeteg hasznos funkciója van, amit egy tablet nem biztos, hogy nyújtani tud a megfelelő szoftverek hiányában (pl. ráböksz egy szóra, és rögtön kikeresi a szótárban). Én kifejezetten háklis vagyok arra, ha csúnyán jelenik meg a szöveg, de a Kindle 300 dpi-s felbontása miatt erre egyáltalán nincsen panasz. A Kindle-ben is van böngésző, ami természetesen nem olyan jó, mint egy tabletben, de ha nagyon szükséged van rá, használható.
 3. Filmek 12.0

  James Cameron új produkciója, Robert Rodriguez új rendezése. Kicsit meglepett ez a trailer, nem gondoltam volna, hogy ennyire előrehaladtak már a munkálatokkal. Azokat a szemeket még szokni kell…
 4. Számítástechnika

  Hát, hogyha már K-s procit kell vennünk és megvan rá a lehetőség, akkor húznánk is.
 5. Péntek este terveztük megnézni a filmet, de sajnos bezavart egy félévzáró buli. Ezért ELADÓ két db diákjegy dec. 15-ére, 21:40, Westend. Ha szerdáig nem jelentkezik senki, akkor töröltetem a jegyeket.
 6. Számítástechnika

  Öcsém gamer gépet kap karácsonyra. Eredetileg i5-8400-ast szerettünk volna bele, de sajnos elérhetetlen, ezért úgy döntöttünk, egyszer élünk, és veszünk egy i5-8600K-t. Viszont ehhez nem jár hűtő. A Cooler Master Hyper 212 állítólag jó választás, de nem sokkal drágábban elérhető a CoolerMaster MasterLiquid Lite 120. Megéri a vízhűtést választani, vagy nem jobb annyival a normális hűtőnél?
 7. azaz magyar idő szerint december 12 (kedd) 18 órától jelenhetnek meg a kritikák.
 8. Hú, köszi! Ez teljesen megoldja a problémámat.
 9. Akkor a böngésző a ludas.
 10. Ez igaz. Akkor ettől fogva nem kattintok az Aktivitásra. Köszi! Másvalami: ez a menü csak nekem jelenik meg így, vagy másnál is? (a menüt eltakarja a hozzászólás, Aktivitás menü, Olvasatlan tartalom)
 11. Én azt hittem, hogy a spoileres topikban nem kötelező spoiler taget használni.
 12. Valahogy meg lehet oldani, hogy az EPVIII spoileres topik ne jelenjen meg az Aktivitás menüben?
×

Fontos információ