Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Nem pont erre gondoltam szisz. Ezt űr zenének is szokták hívni. Nem egy kommersz muzsika, de isteni. Éjszaka kiváló! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Én meg ezt érzem, nem arra írtam amit írtál. T* rá, hogy minek nevezik. Az elektronikus zenéket is annyira szétcimkézték, hogy lassan minden előadó külön stílusirányzat lett. Nekem megmaradt úgy, hogy hallgattam, de sokszor nem tudtam ki csinálta. Se a rádióban se a partin a dj nem mondta be kiktől mixel. Az újságot meg nem lehet hallgatni. Ez a szövegmentes zene. Bezzeg a fekete és hasonló zenéknél be sem állt a lemezlovag szája. Amint váltott trance vagy hasonló vonalra, megnémult. Csend. Chill out. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Amiket én emlegetek, általában New Age gyüjtőnév alatt szokták emlegetni. Ide tartrozik Vangelis és JMJ is. Én nagyon szeretem ezeket. Valahol megmaradt underground szinten a műfaj, ami nem is baj! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Láttam reggel egy klippet. :arrow: Bartók Krisztián: Forradalom. Hu, elég meleg klip és a zene is. Szerintetek gáz hogy bejött? Mert akkor titokban tartom. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Ha Bartók Béláról lenne szó, akkor nem lenne gáz. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Ha Bartók Béláról lenne szó, akkor nem lenne gáz. Hát attól elég messze van, bár attól függ kitől kérdezem, vannak olyan körök ahol Béla is gáz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Minden nézőpont kérdése Nem gáz, ha neked ez tetszik, akkor tetszik. Egy zenét ismerek tőle, amit a rádióban is nyomatnak. Jó a ritmusa. A srác egyik ismerősöm fősulis csoporttársa volt, így a nevét illik ismernem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Én is szeretem a Pet Shop Boys-ot, pedig azok is homokosok. Na és aztán? A zene ok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Nálam is a zene a lényeg, a többi nem számít. Van egy-két kedvencem a Pet Shop Boys-tól. Elton John jó néhány zenéjét is nagyon szeretem, pedig a fickó Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Én csak ritkán hallgatok zenét, de az szinte csak KisPál és Tankcsapda... :hm: :hm: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Még rádiót sem? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Mondjuk nekem ez a "Forradalom", így klippestül tetszett. Várom mikor látom megint. :shock: Zenetévén állok reggelente, főleg a vágása tetszett és a tánc, amit a pár művel benne... Régebben olvastam zenei újságokat, figyeltem a kritikákat, és állandóan a Tilos, Fix meg ehhez fogható rádiókon lógtam. Véletlenül akadtam beléjük egy rádióhangolás alkalmával és csak bizonyos pontjain a szobámnak tudtam fogni az FM98-at. Velük aludtam el, velük keltem. Az egyik zenei újságban olvastam egyszer egy nagyon istenítő kritikát egy "életemben nem halottam tőlük/róluk" párosról és annyira kíváncsi lettem, hogy rohantam a boltba a kazettáért és belehallgatás nélkül megvettem. :43: Betettem a magnóba és belehaltam. Egyből kikapcsoltam, mert megijesztett a hangzás. Összeragadt tőle a magnó - atya ég mi ez? Aztán lassan szoktattam magam hozzá, csakazértis végighallgatom. A végére belezúgtam. Volt nálunk egy buli a telken és beraktam a parti "együtt nőttem fel velük kölköknek". Ketten táncoltunk, a többiek döbbent merevséggel ültek. Mint a Vissza a jövőben, "erre még nem vagytok felkészülve" - gondoltam. Kikapcsoltam s az egyik lány csak ennyit mert mondani visszafogottan: "hát ez nagyon durva volt" A zene egyébként, az akkor még kevésbé ismert, Chemical Brothers: Dig Your Own Hole, című albuma volt Azóta a Vegytestvérek már a popkultúra szerves részei lettek. Mondjuk. Hát jó ideje nem vettem senkitől albumot, amióta van szgépem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hát jó ideje nem vettem senkitől albumot, amióta van szgépem Én hamarosan venni fogok....október elején, Depeche Mode új albumát. Szerintem Te is imádni fogod szisz. Innen letölthető az első klipp, bár nem a legjobb minőségben. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. A mélytengeri horgászhalas rész tetszik :wink: hangzásban és látványban is. Először nem tudtam melyik oldalt nézzem ez valami kísérleti fázis vagy a kész klipp? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Rájöttem kísérleti klipp...legalább három klipp van egyben. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. "Sokat tanultál ifjú Dave, de még nem vagy síző" Nagyon megváltozott az arca, a hangja nélkül rá sem ismerek. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Nekem egy olyan eggyüttes sincs, amit gyerek korom óta szertek megszakítatlan és az összes lemezük megvan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Ez a klipp egy összhasonlító vágás. Az eredeti klipp természetesen sokkal jobb lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Nagyon megváltozott az arca, a hangja nélkül rá sem ismerek. Ő is öregszik. Válasz
Darth Lamorak Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Nem rossz ez az új Depeche Mode, amióta megint összeálltak és elkezdtek rendesen zenét csinálni, már a régieket is tudom értékelni. Azért az Ultrán meg az Exciteren is voltak ennél tökösebb számok (a méyltengeri horgászhalas résznél viszont szép az a gitár). Amúgy meg csak annyit tudok mondani, h hallgassatok Tom Waits-et és Radiohead-et, mert csak. Magáért beszél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Én ár hallottam az egész albumot. Nem könnyen emészthető anyag! Éppen ezért imádom!!! Néhol a régi hangzást vegyítették az újabbkori stílusukkal. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Van egy kis felesleg filmzeném. Ep1-3-ig, mind eredeti. Szeretném eladni, szerintetek mennyit kérjek érte? 6-7 ezer? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Szerintem a 6 ezer reális ár. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Szerintem a 6 ezer reális ár. Képzeld, egy CD adás-vétel-es boltban az egészért adtak volna 2000!!! forintot. Esetleg még 4-5 ezerért megválnék tőlük, de 2 ezerért? :33: Marad asszem a netes hirdetés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Képzeld, egy CD adás-vétel-es boltban az egészért adtak volna 2000!!! forintot. Oda nem szabad beadni! Kaszálni akarnak. Megvette volna kétezerért, de a nyakamat ráteszem, hogy később darabját adta volna annyiért. :vfuckoff: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Végre megjött az új Depeche Mode album. Az egyik legjobb lemezt sikerült összehozniuk a fiúknak. Remélem ott lehetek a márciusi koncerten a Papp Laciban. Egyébként a kiadás referencia minőségű. 1. SACD Playing The Angel 2. DVD - Playing The Angel 5.1 DTS, 5.1 Dolby Digital, 2.0 Stereo - Making "Playing the Angel" - Video: Clean - Video: Precious - Produkciós fotók Mondanom se kell az 5.1 DTS hangsáv odab*szós. És mindez 4990 forintért. :41: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Végre megjött az új Depeche Mode album. Az egyik legjobb lemezt sikerült összehozniuk a fiúknak. Remélem ott lehetek a márciusi koncerten a Papp Laciban. Egyébként a kiadás referencia minőségű. 1. SACD Playing The Angel 2. DVD - Playing The Angel 5.1 DTS, 5.1 Dolby Digital, 2.0 Stereo - Making "Playing the Angel" - Video: Clean - Video: Precious - Produkciós fotók Mondanom se kell az 5.1 DTS hangsáv odab*szós. És mindez 4990 forintért. :41: Ha jól tudom az összes jegy elkelt a koncertre.Nagyon népszerű banda. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Ha jól tudom az összes jegy elkelt a koncertre.Nagyon népszerű banda. Pár hét alatt elkapkodták az összeset. Kultikus csapat. A kedvenc zenekarom. Mostanában a kedves NOX is csórt tőlük egy jó kis 'Personal Jesus' alapot. Az új számuk arra épül. Meglehet hallgatni. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Ha jól tudom az összes jegy elkelt a koncertre.Nagyon népszerű banda. Pár hét alatt elkapkodták az összeset. Kultikus csapat. A kedvenc zenekarom. Mostanában a kedves NOX is csórt tőlük egy jó kis 'Personal Jesus' alapot. Az új számuk arra épül. Meglehet hallgatni. Nekem a Songs of Faith... tetszik nagyon a lemezeik közül... Bár ezt az újat még nem hallottam. De majd sort kerítek rá, kiváncsi vagyok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Nekem a Songs of Faith... tetszik nagyon a lemezeik közül... Bár ezt az újat még nem hallottam. De majd sort kerítek rá, kiváncsi vagyok A SOFAD az egyik legjobb lemezük! Ez az új kicsit darkos lett, néhol elég zaklatott. Pont az ízlésemnek való. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.