Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Nagyon bejövős számok. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Nagyon bejövős számok. Hálás köszönet érte kedves Rog! Rengeteget jelent ez a mondatod nekünk!!!! Remélem, hogy egyszer majd élőben is látsz (hallasz) minket. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 13. Hozzászólás ideje: 2008. Október 13. Remélem, hogy egyszer majd élőben is látsz (hallasz) minket.Én is. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 13. Hozzászólás ideje: 2008. Október 13. Én is meghallgattam nemrég. Gratulálok! Ahogy Oldie is írta, az énekhang nem tűnt nagyon izmosnak, de a magyarázat tükrében ez érthető. Nagyon kellemes volt hallgatni őket. További sok sikert kívánok! Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Én is meghallgattam nemrég. Gratulálok! Ahogy Oldie is írta, az énekhang nem tűnt nagyon izmosnak, de a magyarázat tükrében ez érthető. Nagyon kellemes volt hallgatni őket. További sok sikert kívánok! Nagyon szépen köszönjük. Mindenképpen jövő nyáron újra felvesszük a dalokat, illetve már egy komplett albumot, és azt már stúdióban "normális" körülmények között fogjuk tenni, és olyan ember fogja keverni a számokat aki ért hozzá. Aki tudja majd, hogy ez a gitár x Hz-en szól jól, az meg y Hz-en az ének meg így a dob meg úgy és így tovább. De ezek a reakciók, amellett, hogy nagyon jól esnek, meg is erősítenek minket abban, hogy elindultunk (ha még lassan és döcögősen is) egy jónak mondható irányba. Még egyszer nagyon köszönjük Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Erre el kell menni. http://www.fn.hu/kultura/20081013/jon_ac_dc/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Én a Depeche Mode -ra megyek 1000 % -osan majd júniusban! 2006 -ban voltak a puskásban és most megint jönnek. Erre várok már mióta! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Erre el kell menni. Erre elmennék én is de 15 ezer alatt nem úsznám meg a jegyet, szóval felejtős. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Erre el kell menni. http://www.fn.hu/kultura/20081013/jon_ac_dc/ Áh, bazz, miért nem tudnak három hónappal később jönni a Kapcsolat Koncert keretén belül? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Upsz. Kicsit ráharaptak az emberek? http://index.hu/kultur/zene/acdc1015/ Ezek után kérdem, miért nem lehetne a koncert pl a Népstadionban? Hatvanezer ember nem jobban megérné?? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Upsz. Kicsit ráharaptak az emberek? http://index.hu/kultur/zene/acdc1015/ Ezek után kérdem, miért nem lehetne a koncert pl a Népstadionban? Hatvanezer ember nem jobban megérné?? Ez csak addig rekord amíg a Depeche koncert jegyek nem jönnek ki. Egyébként a Puskás -nak csak az alsó karéját nyitnák ki szerintem. Legalábbis a Depeche Mode -on úgy volt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Ez csak addig rekord amíg a Depeche koncert jegyek nem jönnek ki. Egyébként a Puskás -nak csak az alsó karéját nyitnák ki szerintem. Legalábbis a Depeche Mode -on úgy volt. No azért a DM teljesen más kategória. Közelébe se ér az AC/DC-nek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Remélem hogy a DM-et én is meg tudom majd ejteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. (szerkesztve) No azért a DM teljesen más kategória. Közelébe se ér az AC/DC-nek. :D Azt Te csak szeretnéd hinni. http://www.ticketpro.hu/halloffame.php Szerkesztve: 2008. Október 15. - Ody Mandrell Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Tegnap megünnepeltük a sikeres zh-kat és elmentünk koncertre. A holywood roses, (guns n roses tribute) lépett fel. Iszonyat jók voltak, az énekes tényleg kiköpött Axel Rose, a számok is ütősek. Nos ők mindent megtettek a jó hangulatért, de a közönség. Ennyi lámát, alig páran ugráltunk és ráztuk a fejünket. A többiek álltak, mint f''sz a hegyen........... Volt, aki fujjogot is. Az ilyenek miért járnak koncira???? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerintem lehet úgy is jól érezni magát az embernek, hogy nem ugrál és nem is rázza a fejét. Persze ti még fiatal sihederek vagytok. :D Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerintem lehet úgy is jól érezni magát az embernek, hogy nem ugrál és nem is rázza a fejét. Persze ti még fiatal sihederek vagytok. :D Gyün az AcDc, hallottad? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Gyün az AcDc, hallottad? Raktam is be róla linket hugi. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Upsz. Kicsit ráharaptak az emberek? http://index.hu/kultur/zene/acdc1015/ Ezek után kérdem, miért nem lehetne a koncert pl a Népstadionban? Hatvanezer ember nem jobban megérné?? Lehet, azért, mert márciusban még nem szoktak szabadtéri koncerteket tartani. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. A júniusi Depeche Mode koncertre mi is készülünk! 1988-ban voltam utoljára DM-koncerten, nagyszerű buli volt, és a zenéjük csak javult azóta. Amint kezdik a jegyárusítást, meg fogom venni a jegyeket! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Kezd komoly baj lenni, lehet hogy pár nap múlva jegy sem lesz.Úgyhogy a héten megveszem a jegyet, bár egy vasam sincs. Az ára ha valakit érdekel: Ülöhelyek: 13900, 15900, 18900 ft. Állóhely: 16900 ft. Én nagyon szeretem magát a rockot, metált is ,ők meg etalon, legenda stb. Hülye lennék kihagyni, főleg, hogy ki tudja mikor lesznek itt újra meg ha Bécsbe kimentem a Metallica miatt akkor erre meg pláne. Különben azért ekkora az érdeklődés mert az ac/dc-t még a lágyabb zenét kedvelők is szeretik, nem csak a rockerek. A DM is van ekkora név csak más műfajban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Frenkie! Jövőre állítólag jön a Metallica is májusban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. (szerkesztve) Frenkie! Jövőre állítólag jön a Metallica is májusban. Nem mondod!!!!!Azt mondták eddig, mivel nagyon drága zenekar nem tudják idehívni.De baró lenne.Március Ac/dc, május Metallica. Szerkesztve: 2008. Október 15. - frenkie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Most már ne akarjon senki AC-DC koncertre menni. Elfogyott az összes jegy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Most már ne akarjon senki AC-DC koncertre menni. Elfogyott az összes jegy. Most néztem meg a ticketpro honlapját. Szép teljesítmény. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. (szerkesztve) B*ssza meg ezt sem fogom látni.Gondolom a sok köcsög majd a koncert elött adja 50000-ért a jegyet,.Na akkor kell shoti a kézbe. Szerkesztve: 2008. Október 18. - Oldfighter Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Most már ne akarjon senki AC-DC koncertre menni. Elfogyott az összes jegy. Lesz még ott majd egy két hónappal a buli előtt. Látják, hogy milyen nagy a kereslet és nyomtatnak majd még egy párat. Jó párat......... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Lesz még ott majd egy két hónappal a buli előtt. Látják, hogy milyen nagy a kereslet és nyomtatnak majd még egy párat. Jó párat......... Tuti, hogy pár százat felvásároltak a jegyüzérek is. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Tuti, hogy pár százat felvásároltak a jegyüzérek is. Egészen biztos. Úgy meg ...... b... büntetném mindet, hogy csak na.... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Ok hogy nyomtatnak csak az emberek nem férnek be. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.