Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nagyon bejövős számok. :)

Hálás köszönet érte kedves Rog! Rengeteget jelent ez a mondatod nekünk!!!! Remélem, hogy egyszer majd élőben is látsz (hallasz) minket.

Hozzászólás ideje:
Remélem, hogy egyszer majd élőben is látsz (hallasz) minket.
Én is. :)
Hozzászólás ideje:
Én is meghallgattam nemrég. :) Gratulálok! :D Ahogy Oldie is írta, az énekhang nem tűnt nagyon izmosnak, de a magyarázat tükrében ez érthető. Nagyon kellemes volt hallgatni őket. További sok sikert kívánok!

Nagyon szépen köszönjük. Mindenképpen jövő nyáron újra felvesszük a dalokat, illetve már egy komplett albumot, és azt már stúdióban "normális" körülmények között fogjuk tenni, és olyan ember fogja keverni a számokat aki ért hozzá. Aki tudja majd, hogy ez a gitár x Hz-en szól jól, az meg y Hz-en az ének meg így a dob meg úgy és így tovább. De ezek a reakciók, amellett, hogy nagyon jól esnek, meg is erősítenek minket abban, hogy elindultunk (ha még lassan és döcögősen is) egy jónak mondható irányba. Még egyszer nagyon köszönjük :)

Hozzászólás ideje:
Erre el kell menni.

Erre elmennék én is de 15 ezer alatt nem úsznám meg a jegyet, szóval felejtős. :roll:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Upsz. Kicsit ráharaptak az emberek? ;)

http://index.hu/kultur/zene/acdc1015/

Ezek után kérdem, miért nem lehetne a koncert pl a Népstadionban? Hatvanezer ember nem jobban megérné??

Ez csak addig rekord amíg a Depeche koncert jegyek nem jönnek ki. :D Egyébként a Puskás -nak csak az alsó karéját nyitnák ki szerintem. Legalábbis a Depeche Mode -on úgy volt.

Hozzászólás ideje:
Ez csak addig rekord amíg a Depeche koncert jegyek nem jönnek ki. :D Egyébként a Puskás -nak csak az alsó karéját nyitnák ki szerintem. Legalábbis a Depeche Mode -on úgy volt.

No azért a DM teljesen más kategória. :D Közelébe se ér az AC/DC-nek. :P;)

Hozzászólás ideje:

Tegnap megünnepeltük a sikeres zh-kat és elmentünk koncertre. A holywood roses, (guns n roses tribute) lépett fel. Iszonyat jók voltak, az énekes tényleg kiköpött Axel Rose, a számok is ütősek. Nos ők mindent megtettek a jó hangulatért, de a közönség. Ennyi lámát, alig páran ugráltunk és ráztuk a fejünket. A többiek álltak, mint f''sz a hegyen........... Volt, aki fujjogot is. Az ilyenek miért járnak koncira????

Hozzászólás ideje:
Szerintem lehet úgy is jól érezni magát az embernek, hogy nem ugrál és nem is rázza a fejét. ;) Persze ti még fiatal sihederek vagytok. :D :D

Gyün az AcDc, hallottad?

Hozzászólás ideje:
Upsz. Kicsit ráharaptak az emberek? :)

http://index.hu/kultur/zene/acdc1015/

Ezek után kérdem, miért nem lehetne a koncert pl a Népstadionban? Hatvanezer ember nem jobban megérné??

Lehet, azért, mert márciusban még nem szoktak szabadtéri koncerteket tartani. :D

Hozzászólás ideje:

A júniusi Depeche Mode koncertre mi is készülünk! 1988-ban voltam utoljára DM-koncerten, nagyszerű buli volt, és a zenéjük csak javult azóta. :) Amint kezdik a jegyárusítást, meg fogom venni a jegyeket!

Hozzászólás ideje:

Kezd komoly baj lenni, lehet hogy pár nap múlva jegy sem lesz.Úgyhogy a héten megveszem a jegyet, bár egy vasam sincs.

Az ára ha valakit érdekel:

Ülöhelyek: 13900, 15900, 18900 ft.

Állóhely: 16900 ft.

Én nagyon szeretem magát a rockot, metált is ,ők meg etalon, legenda stb. Hülye lennék kihagyni, főleg, hogy ki tudja mikor lesznek itt újra meg ha Bécsbe kimentem a Metallica miatt akkor erre meg pláne.

Különben azért ekkora az érdeklődés mert az ac/dc-t még a lágyabb zenét kedvelők is szeretik, nem csak a rockerek.

A DM is van ekkora név csak más műfajban.

Hozzászólás ideje:
Frenkie! Jövőre állítólag jön a Metallica is májusban.

Nem mondod!!!!!Azt mondták eddig, mivel nagyon drága zenekar nem tudják idehívni.De baró lenne.Március Ac/dc, május Metallica.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

B*ssza meg ezt sem fogom látni.Gondolom a sok köcsög majd a koncert elött adja 50000-ért a jegyet,.Na akkor kell shoti a kézbe.

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:
Most már ne akarjon senki AC-DC koncertre menni. :) Elfogyott az összes jegy.

Lesz még ott majd egy két hónappal a buli előtt. Látják, hogy milyen nagy a kereslet és nyomtatnak majd még egy párat. Jó párat.........

Hozzászólás ideje:
Lesz még ott majd egy két hónappal a buli előtt. Látják, hogy milyen nagy a kereslet és nyomtatnak majd még egy párat. Jó párat.........

Tuti, hogy pár százat felvásároltak a jegyüzérek is.

Hozzászólás ideje:
Tuti, hogy pár százat felvásároltak a jegyüzérek is.

Egészen biztos. ;) Úgy meg ...... b... büntetném mindet, hogy csak na....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.