Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát nálam is úgy van, hogy ezeket nagyon sokáig csak magnókazettáról hallgattam, vagy csak úgy a rádióból. :( És még hány olyan előadó van akit nem ismerek, de ha meghallom a számaikat, akkor piszok ismerősek. Node majd még keresgélek :(

Hozzászólás ideje:

Tudna nekem segíteni valaki Tankcsapda-témában? :( Szülinapra egy lemezüket kérte tőlem valaki, aki még csak hallott róluk, de nem ismeri a zenéjüket (ahogy én sem), és jó lenne tudni, melyik lemezt lenne a legjobb megvenni...

Hozzászólás ideje:
Tudna nekem segíteni valaki Tankcsapda-témában? :( Szülinapra egy lemezüket kérte tőlem valaki, aki még csak hallott róluk, de nem ismeri a zenéjüket (ahogy én sem), és jó lenne tudni, melyik lemezt lenne a legjobb megvenni...

Szerintem az Agyarországot, lassan tíz éves alemez és még mindig korszerű a mondanivalója, vagy a Jönnek a férgeket az régebbi.

Hozzászólás ideje:

Én nagy rajongójuk vagyok, és szerintem 2 album sikerült nagyon jól, az egyik az "Élni vagy Égni" a másik pedig a "Mindenki vár valamit".Mellé nem foghatsz, mert mindegyik jó, de nekem ezen kettő jön be legjobban.Sőt október 14.-én megjelenik az új lemezük is.

Hozzászólás ideje:

orki, frenkie, köszi mindkettőtöknek a tanácsot :(, bár ezzel a négy címmel nem sokkal jutottam közelebb a célhoz :) Bele kellene hallgatnom a lemezekbe, az az igazság...

No, majd megoldom ezt valahogy. :(

Hozzászólás ideje:

Köszi Phobos. :D Még jó, hogy ennyien képben vagytok. :P De a youtube is jó ötlet, nekem is ezzel kellett volna kezdenem. :P

Hozzászólás ideje:

Tök jók ezekek a számok, Oldie, bár már keveredik a pop és a rock :hmm: De egye fene :)

Hozzászólás ideje:

Na akkor jöjjenek azok a zenék amiken Én nőttem fel és nagyban meghatározták illetve meghatározzák a "zenei munkásságom"

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">

type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">

Ők nem lányok!!!!!!!!! :D:D

Hozzászólás ideje:

No mivel múlt héten a Rockhajó TMK dokkban csücsült, ma olyat kaptok a fedélzetéről, hogy tripla hátast dobtok. Kapott Disco upgrade-t is :angry:

És a bónusz. :)

Azok a combok....de ott vannak :lol:

Hozzászólás ideje:

Ez iszonyú jó rockos szám.A filmet is érdemes megnézni nagyon jó.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

No horgonyt fel! :)

És akkor egy tenyeres a lecsóba :D :

Ha jók lesztek akkor egy kicsit átevezünk legközelebb a nyolcvanas évekbe :para:

Hozzászólás ideje:

Ody mit szólsz ahhoz h beégett a Depes? :D

Nem szivatásból csak ma reggel hallottam a hírekben...mondom...azért ilyet bemondani kicsit fölösleges. :D

De jót derültem.

Hozzászólás ideje:
Mire gondolsz?

Azt hiszem Dél Amerikában voltak valahol és a koncert végén bemondta h mekkora buli volt itt (valami más városban)

És hogy mennyire felhördültek a nézők ezen, és feltették már youtube-ra is.

Küldtek neki egy atlaszt is. Amúgy én azt nem vágtam h ezt miért kellett bemondani a hírekbe... :D

De gondoltam Te tudsz erről valamit mint Depes fan. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.