Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hát nálam is úgy van, hogy ezeket nagyon sokáig csak magnókazettáról hallgattam, vagy csak úgy a rádióból. És még hány olyan előadó van akit nem ismerek, de ha meghallom a számaikat, akkor piszok ismerősek. Node majd még keresgélek Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Tudna nekem segíteni valaki Tankcsapda-témában? Szülinapra egy lemezüket kérte tőlem valaki, aki még csak hallott róluk, de nem ismeri a zenéjüket (ahogy én sem), és jó lenne tudni, melyik lemezt lenne a legjobb megvenni... Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Tudna nekem segíteni valaki Tankcsapda-témában? Szülinapra egy lemezüket kérte tőlem valaki, aki még csak hallott róluk, de nem ismeri a zenéjüket (ahogy én sem), és jó lenne tudni, melyik lemezt lenne a legjobb megvenni... Szerintem az Agyarországot, lassan tíz éves alemez és még mindig korszerű a mondanivalója, vagy a Jönnek a férgeket az régebbi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Tudna nekem segíteni valaki Tankcsapda-témában? Szülinapra egy lemezüket kérte tőlem valaki, aki még csak hallott róluk, de nem ismeri a zenéjüket (ahogy én sem), és jó lenne tudni, melyik lemezt lenne a legjobb megvenni... Én nagy rajongójuk vagyok, és szerintem 2 album sikerült nagyon jól, az egyik az "Élni vagy Égni" a másik pedig a "Mindenki vár valamit".Mellé nem foghatsz, mert mindegyik jó, de nekem ezen kettő jön be legjobban.Sőt október 14.-én megjelenik az új lemezük is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. orki, frenkie, köszi mindkettőtöknek a tanácsot , bár ezzel a négy címmel nem sokkal jutottam közelebb a célhoz Bele kellene hallgatnom a lemezekbe, az az igazság... No, majd megoldom ezt valahogy. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. A youtube manapság csodákra képes Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Nekem rémlik, hogy van Best of lemezük is, szerintem azzal érdemes kezdeni Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Nekem rémlik, hogy van Best of lemezük is, szerintem azzal érdemes kezdeni A legjobb mérgek c. 2 CD-s a Best of-uk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Köszi Phobos. Még jó, hogy ennyien képben vagytok. De a youtube is jó ötlet, nekem is ezzel kellett volna kezdenem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Ezen a héten is vitorlát bont a Rockhajó, helyet adva a világ legnagyobb énekes duettjeinek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Tök jók ezekek a számok, Oldie, bár már keveredik a pop és a rock De egye fene Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Jaja, tényleg nagyon jó zenék, ezek közül nekem a Barcelona jön be a legjobban Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Na akkor jöjjenek azok a zenék amiken Én nőttem fel és nagyban meghatározták illetve meghatározzák a "zenei munkásságom" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> Ők nem lányok!!!!!!!!! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Egy magyar együttes, aki nemzetközileg is ismert. Slágeres, Muse beütése van Új klipjük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Mi történik a Jamaicai piacon? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. És hogy a Fatboys Slim tényleg mindent visz klip terén, íme az alábbi remekmű. Ismerős az úriember? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. No mivel múlt héten a Rockhajó TMK dokkban csücsült, ma olyat kaptok a fedélzetéről, hogy tripla hátast dobtok. Kapott Disco upgrade-t is És a bónusz. Azok a combok....de ott vannak Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. (szerkesztve) Ez iszonyú jó rockos szám.A filmet is érdemes megnézni nagyon jó. Szerkesztve: 2009. Október 9. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Oldie ez a szám biztos tetszeni fog. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nekem tőlük egyedül az Easy jön be Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Az üdvhadseregnél már megjelent az új Rammstein-album, akit érdekel. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Ez az új tankcsapda-lemez valami überbrutál rossz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. No horgonyt fel! És akkor egy tenyeres a lecsóba : Ha jók lesztek akkor egy kicsit átevezünk legközelebb a nyolcvanas évekbe Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Nekem jöhet a 90-es évek is Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Már ki van onnan is nézve pár gyöngyszem, de nem spoilerezek Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megun6atlan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megun6atlan Mint ahogy Vangelis is. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Ody mit szólsz ahhoz h beégett a Depes? Nem szivatásból csak ma reggel hallottam a hírekben...mondom...azért ilyet bemondani kicsit fölösleges. De jót derültem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Ody mit szólsz ahhoz h beégett a Depes? Nem szivatásból csak ma reggel hallottam a hírekben...mondom...azért ilyet bemondani kicsit fölösleges. De jót derültem. Mire gondolsz? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Mire gondolsz? Azt hiszem Dél Amerikában voltak valahol és a koncert végén bemondta h mekkora buli volt itt (valami más városban) És hogy mennyire felhördültek a nézők ezen, és feltették már youtube-ra is. Küldtek neki egy atlaszt is. Amúgy én azt nem vágtam h ezt miért kellett bemondani a hírekbe... De gondoltam Te tudsz erről valamit mint Depes fan. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.