Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megy a lista ezerrel. Haver itt volt délután aztán adtunk az érzésnek. Most éppen a "Question of time" megy.Igen! DM! Na ez a szám nálam is volt ma este. Jó a listád frenkie! Elhozhatnád majd Pildihez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Igen! DM! Na ez a szám nálam is volt ma este. Jó a listád frenkie! Elhozhatnád majd Pildihez is. Természetesen viszem. Már most boritékolom hogy nálam hatalmas buli lesz. Olyan számok mennek itt ,hogy csak néha úgy mozgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Természetesen viszem. Már most boritékolom hogy nálam hatalmas buli lesz. Olyan számok mennek itt ,hogy csak néha úgy mozgok. Bomarrnál mozogtam, nálad is fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Dülöngéltetek a sok piától, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Dülöngéltetek a sok piától, mi? Pont elég volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Dülöngéltetek a sok piától, mi? Neked mindig ez jut eszedbe? K*rva jól éreztük magunkat, mozogtunk a zenére de nem sok köze volt a piához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Természetesen viszem. Már most boritékolom hogy nálam hatalmas buli lesz. Olyan számok mennek itt ,hogy csak néha úgy mozgok. Mindkettő nagyszerű lenne. Dülöngéltetek a sok piától, mi? Hidd el, hogy senki nem dűlöngélt. Viszont én is táncoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Neked mindig ez jut eszedbe? K*rva jól éreztük magunkat, mozogtunk a zenére de nem sok köze volt a piához.Hát amikor az olvasom, hogy "mozogtunk a zenére" vajon mire gondoljak? Ha táncoltatok volna akkor gondolom úgy írtátok volna :D De most Pildi legalább pontosított Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hát amikor az olvasom, hogy "mozogtunk a zenére" vajon mire gondoljak? Ha táncoltatok volna akkor gondolom úgy írtátok volna :D De most Pildi legalább pontosított A pia csak annyit számított, hogy lazább tőle az ember. A mozgás meg a zenére történt. Imádok bulizni komolyan. Annyira feltöltődök egy buli után mintha bedugtak volna egy konnektorba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hát amikor az olvasom, hogy "mozogtunk a zenére" vajon mire gondoljak? Ha táncoltatok volna akkor gondolom úgy írtátok volna :D De most Pildi legalább pontosított De nem volt nevezhető táncnak, csak mozgásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. De nem volt nevezhető táncnak, csak mozgásnak. Mármint Pildié? Na ezért fogsz tőle kapni nyaklevest, gondolom Videóanyagot kár, hogy nem raktatok fel ezekről a mozzanatokról Lehet, hogy jót rötyögtem volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Mármint Pildié? Na ezért fogsz tőle kapni nyaklevest, gondolom Nem táncoltunk kimondottan. Videóanyagot kár, hogy nem raktatok fel ezekről a mozzanatokról Lehet, hogy jót rötyögtem volna? Na ezért nem raktunk fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Mármint Pildié? Na ezért fogsz tőle kapni nyaklevest, gondolom Videóanyagot kár, hogy nem raktatok fel ezekről a mozzanatokról Lehet, hogy jót rötyögtem volna? Egyszer gyere el és élőben láthatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Egyszer gyere el és élőben láthatod. "Jaj, én nem vagyok úgyse ennek a csapatnak a része, meg én nem is vagyok alapítótag, meg amúgy sem vagyok érdekes személyiség és nem is van sok kedvem ilyenhez......" Ombre, messze vagytok mint ide a Andromeda-galaxis Most örülök ha sikerül majd az Avataros skaccokat valami központi helyre csalogatni. Ha nem jön össze oda se megyek. Ilyenből nem csinálok gondot. Majd nézzem a fényképeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ne legyél már ilyen pesszimista. Itt lakunk közel egymáshoz. Összel szervezek hozzám talit. Téged is szívesen látlak. Max 5 kilóba kerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Bezzeg az Expandables nem lesz messze mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ne legyél már ilyen pesszimista. Itt lakunk közel egymáshoz. Összel szervezek hozzám talit. Téged is szívesen látlak. Max 5 kilóba kerül.Legfeljebb betekerek Bezzeg az Expandables nem lesz messze mi? Jó, hogy mondod. Készüljetek arra is. Sőt, Ody téged meg elrángatlak már egy Házimozi showra is. Frenkie, ez neked is szól. No ott lehet hüledezni ezerrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Bezzeg az Expandables nem lesz messze mi? Nem hát. Arra kiadja pénzt. De berúgni és jó zenét hallgatni azt nem. Eszméletlen ez a lista. Olyan számok szólalnak meg itt hogy táncolni lenne kedvem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nem hát. Arra kiadja pénzt. De berúgni és jó zenét hallgatni azt nem. Eszméletlen ez a lista. Olyan számok szólalnak meg itt hogy táncolni lenne kedvem. Áh, zene annyira nem izgat, kivéve ha nem valami überalles koncertfilmet nézek amire dobolni is lehet. A tánc meg abszolúte hidegen hagy. Ami nem megy, azt ne erőltessük én ezt vallom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Micsoda buli. Ez megy most nálam. Hihetelen jól érzem magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Micsoda buli. Ez megy most nálam. Hihetelen jól érzem magam.Hát....én se sírok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ez az ,komolyan. Itt táncolok a kicsi gesztenyére. ÉN. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. De nem volt nevezhető táncnak, csak mozgásnak. Kérdés, hogy mit nevezünk táncnak. Szerintem pont úgy mozogtunk, ahogy ilyesmi zenékre általában szoktak az emberek. De nem volt angol keringő, az biztos. Mármint Pildié? Na ezért fogsz tőle kapni nyaklevest, gondolom Videóanyagot kár, hogy nem raktatok fel ezekről a mozzanatokról Lehet, hogy jót rötyögtem volna? A nyakleveseket nem osztogatom túl könnyen. Nekem van videóanyagom két pár percnyi snitt épp erről. Csak éppen olyan sok MB, hogy többszöri próbálkozásra sem sikerült feltöltenem a rapidra. De majd nálam a gépen meg lehet nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nekem van videóanyagom két pár percnyi snitt épp erről. Csak éppen olyan sok MB, hogy többszöri próbálkozásra sem sikerült feltöltenem a rapidra. De majd nálam a gépen meg lehet nézni. Tedd fel a hotfilera Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nekem is vannak videóanyagaim de az titok. Ody: Jókat nyomsz be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Tedd fel a hotfilera Köszi a tanácsot, majd még megpróbálom. Viszont megállapodásunk értelmében videóanyagot csak a résztvevők kapnak. Ahogy Frenkie is mondja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Köszi a tanácsot, majd még megpróbálom. Viszont megállapodásunk értelmében videóanyagot csak a résztvevők kapnak. Ahogy Frenkie is mondja. Ugyan, priviben küld el nekem a címet majd. Én tuti nem szólok nekik, hogy megszegted az ígéreted nekik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ody: Jókat nyomsz be. Viszont megállapodásunk értelmében videóanyagot csak a résztvevők kapnak. Ahogy Frenkie is mondja. Így van. El fog jönni az idő, amikor képek se lesznek, csak a résztvevőknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Mintha a gondolataimat találnád ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.