Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Látom, ismertek, mint a rossz pénzt Zed ezt a kis szösszenetet nekem anno még e-maulban küldte el, amikor még vitáztunk. Na erre írtam egy kis kritikát, azóta nem nagyon kommunikál már velem. Ráadásul én ennél bővebbett kaptam, amibe TIE vadászok és X-Wing szerű gépek röpködtek. Az a szép az egészben, hogy váltig állítja, hogy ő nem Darth Vadert akar, meg izé-bizé birodalmat, hanem fantáziadús cuccokat, de végig minden "kitalálmánya" a régi idők másolatai. Pfffff... És a legrosszabb, hogy mindenhez így viszonyul, minden alkotáshoz.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Én bevettem simán.Épp akartam írni, hogy visszatérj az Erő világos oldalára és akkor értem az utolsó sorhoz. Tényleg el tudom képzelni, hogy valaki aki egy bizonyos környezetben van akkor átveszi annak a közegnek a gondolkodását. Ezt az agyament prequelt amit Zed Zero írt, be kéne dobni a kukába ahová való.Christian Slater mint Anakin?Ez hülye?
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Christian Slater mint Anakin?Ez hülye? Ellenben Kenneth Branagh felmerült (anno olvastam róla), csak éppen Bailként
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Én amikor megláttam hogy "Utolsó hozzászólás ideje: 2007 April 1 - blablabla Utolsó hozzászólás: Dzséjt", akkor már sejtettem hogy mi fog következni.Elolvasva az első sort már biztos voltam benne.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Én már amikor láttam h Dzséjt írt, akkor tudtam, hogy na, ez az emberke készült valamivel ápr 1-e alkalmából. Bár arra nem számítottam h ilyen szép csokorral.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Igen! Az sw.hu-ra megint sikerült feltennie Beba-1 -nek egy olyan hírt, ami az SW 'vereségéről' szól. És persze ekkor tuti az SW SAGA-ra gondoltak, és nem az EPIV-re. Van lejjebb...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Most olvastam el a cikket. Kicsit körülményes.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Most olvastam el a cikket. Kicsit körülményes. Egy nagy rakás *****. Amúgy valaki szólhatna Royalnak, hogy vegyen vissza abból a hatalmas arcából. Így is maxi gáz az oldala. Lassan már Plokoom se elég, hogy éltesse.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hát nem én leszek az, aki kritizálni fog. Azért elég jól elvagyunk a fórumon a szerepjátékokkal néhányan.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Az oldalról is írtál De az igaz, tényleg elég egoista. Nam is kicsit. Nagyon De ő vállalja
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Én nem értek egyet, szerintem nagyon jó oldal az sw.hu.A szerkesztőségben találok csak hibát két embert illetően, gondolom nem kell bemutatni őket.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Nam is kicsit. Nagyon De ő vállalja Fiam! Ha valaki, akkor Te tudod mire gondolok. Felőlem vállalhatja, de azért én is vagyok annyira önérzetes, hogy nekem nem szólna be úgy, ahogy sokaknak. Sőt amit kapna, azt nem tenné zsebre 'őexelenciája'.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. gondolom nem kell bemutatni őket. De igen, mert fogalmam sincs kire gondolsz. Vagyis egy tippem van. Beba az egyik. Ki is a másik?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. (szerkesztve) Fiam! Ha valaki, akkor Te tudod mire gondolok. Felőlem vállalhatja, de azért én is vagyok annyira önérzetes, hogy nekem nem szólna be úgy, ahogy sokaknak. Sőt amit kapna, azt nem tenné zsebre 'őexelenciája'. Vágom én Amúgy túl sok bajom nincs vele....a k*rva nagy egóján kivül Szerkesztve: 2007. Április 7. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. a kurva nagy egóján kivül Régen nem volt ilyen. '99-ben még előre köszönt, csókolomot.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Régen nem volt ilyen. '99-ben még előre köszönt, csókolomot. Szerintem most biztos csuklik
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Ki ez a csávó?Nem plokoom a főszerkesztő?Minek csinál az ilyen sw oldalt?
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. De igen, mert fogalmam sincs kire gondolsz. Vagyis egy tippem van. Beba az egyik. Ki is a másik? Most nem akarok senkit se kibeszélni, de igen Beba.A másik Royal..
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Most nem akarok senkit se kibeszélni, de igen Beba.A másik Royal.. ááááh....kibeszélni? Ugyan. Öszinte voltál
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. A másik Royal.. RG-é az oldal. Szerintem eléggé elmaradott oldal, de ez egyéni vélemény. Ráadásul Beba-1 -et nem engedném a hír szekció közelébe sem. Minden írása egy botrány!
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. RG-é az oldal. Szerintem eléggé elmaradott oldal, de ez egyéni vélemény. Ráadásul Beba-1 -et nem engedném a hír szekció közelébe sem. Minden írása egy botrány! Ody azért te is ott kezdted a pályafutásod Ha jólt tudom még mellette ott volt az swforever is
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. (szerkesztve) Nem, én a legelső SW fórumon kezdtem a pályafutásom, ahol RG is volt. Asszem valamelyik klub oldal fóruma volt. Még talán lehet is kérni a régi fájlokat Darth Vonath-tól. Na mindegy. Szóval odajártam az EPI előtt, akár RG. Snassz fórumos volt mint bárki. Jól megértettük egymást. Aztán egyik nap benyögte, hogy csinált egy weboldalt starwars.hu néven, és menjünk oda. A többi dolog már ismert... Szerkesztve: 2007. Április 7. - Ody Mandrell
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Ilyen vén f*sz vagy már? :)
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. (szerkesztve) Ilyen vén f*sz vagy már? Még annál is vénebb. Mondom, RG-t én vettem szárnyaim alá csecszopós korában. Szerkesztve: 2007. Április 6. - Ody Mandrell
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Nekem is az a legnagyobb gondom vele hogy nem fejlesztik.Még mindig fenntvannak olyan cikkek, amik még az 1. rész fényében készültek, így elmaradottak.És hogy az enciklopédia szinte kizárólag csak a régi trilógiával foglalkozik, pedig annyi mindent lehetne még írni az új részekkel kapcsolatban.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Még annál is vénebb. Mondom, RG-t én 'szoptattam' anno. Lassan kezdem azt hinni, hogy ZX Spektrumos időkben is volt hazánkban net. :D
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Nekem is az a legnagyobb gondom vele hogy nem fejlesztik.Még mindig fenntvannak olyan cikkek, amik még az 1. rész fényében készültek, így elmaradottak.És hogy az enciklopédia szinte kizárólag csak a régi trilógiával foglalkozik, pedig annyi mindent lehetne még írni az új részekkel kapcsolatban. Az hagyán, ennek én örülök, mert néha jó nosztalgiázni, meg így olyanokat is megtalálok, amiket máshol már nem Az ep1-2-3-as adatbankosdival viszont igazad van, azt hiszem, csak az Acclamtor, eldugva a LAAT/i, az N2 meg a Delta-7-es van fenn, na meg a fegyverekről írt összefoglalóban van ep1-2-es fegyverek (tényleg, annak is meg kéne írnom az ep3-as kiegészítését már, illetve azóta néhány kihagyott fegyónak is megtaláltam már a nevét).
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Nem értem mi a bajotok. Aki tud írni az enciklopédiájukba frisset jobbat, az írjon! Nosza!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Nem értem mi a bajotok. Aki tud írni az enciklopédiájukba frisset jobbat, az írjon! Nosza! Hát már elnézést kérek, de a saját oldalát mindenki úgy fejlessze ahogy tudja, ne másoktól kérjen cikkeket. Főleg ne olyan bunkó módon ahogy szokott. Fel van háborodva, ha valaki felrója, hogy nem frissül az oldal. Ha nem tud vele foglalkozni, akkor hagyja a francba, nem?
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Egy akkora oldal nem egyszemélyes. Még csak nem is három.
Ajánlott hozzászólás