Hozzászólás ideje: 2020. Június 22.5 éve 3 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Nem szép dolog más magánéletében vájkálni!!!
Hozzászólás ideje: 2020. Június 23.5 éve Biztos lett volna valami sith praktikája erre is, ha a lelkét megoldotta ez már semmi
Hozzászólás ideje: 2020. Június 23.5 éve 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Biztos lett volna valami sith praktikája erre is, ha a lelkét megoldotta ez már semmi A jó öreg Mas Amedda vére mindig kéznél van.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 30.5 éve Nekem is ez jutott eszembe először, amikor bejelentették a High Republic-ot.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 30.5 éve 4 órával ezelőtt, LordGravon írta: Nekem is ez jutott eszembe először, amikor bejelentették a High Republic-ot. - Akkor hát mi a baj? - A Szenátus várhatóan ma további LEGALIZÁCIÓS jogokat fog megszavazni a főkancellárnak... - Ezzel csak még könnyebb lesz cucchoz jutni, a beszívott szeparatistákat meg villámgyorsan levágjuk. Most ez baj? - Azért te csak vigyázz Palpatine barátoddal...
Hozzászólás ideje: 2020. Június 30.5 éve 18 perccel korábban, Donát írta: - Akkor hát mi a baj? - A Szenátus várhatóan ma további LEGALIZÁCIÓS jogokat fog megszavazni a főkancellárnak... - Ezzel csak még könnyebb lesz cucchoz jutni, a beszívott szeparatistákat meg villámgyorsan levágjuk. Most ez baj? - Azért te csak vigyázz Palpatine barátoddal... Úgy látszik a gépeink kölcsönösen nem szeretik az általunk megosztott képeket, most én nem látom mi van a hsz-ed végén. Szerkesztve: 2020. Június 30.5 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2020. Július 1.5 éve 6 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Úgy látszik a gépeink kölcsönösen nem szeretik az általunk megosztott képeket, most én nem látom mi van a hsz-ed végén. Azt én se látom.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.