Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve 2 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Meg a farmer ágyék része
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 22.3 éve Nekem Szürke Áfonya (Grey Blueberry), szinte látom is magam előtt, ahogy a Lázadó söpredék, reszket a név hallatán. Vader is ezt akarta zászlóshajónak, de lecsúszott róla.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23.3 éve 9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nekem Szürke Áfonya (Grey Blueberry), szinte látom is magam előtt, ahogy a Lázadó söpredék, reszket a név hallatán. Vader is ezt akarta zászlóshajónak, de lecsúszott róla. Szürke zsömle. xD
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23.3 éve 9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nekem Szürke Áfonya (Grey Blueberry), szinte látom is magam előtt, ahogy a Lázadó söpredék, reszket a név hallatán. Vader is ezt akarta zászlóshajónak, de lecsúszott róla. Nekem Szürke Teljes Kiörlésű Toast Kenyér
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23.3 éve 19 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nekem Szürke Áfonya (Grey Blueberry), szinte látom is magam előtt, ahogy a Lázadó söpredék, reszket a név hallatán. Vader is ezt akarta zászlóshajónak, de lecsúszott róla. Fekete csíkos surimi halrúd
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23.3 éve 20 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nekem Szürke Áfonya (Grey Blueberry), szinte látom is magam előtt, ahogy a Lázadó söpredék, reszket a név hallatán. Vader is ezt akarta zászlóshajónak, de lecsúszott róla. Az enyémtől Vader rettegne... Blue Sandwich. Szerkesztve: 2021. Szeptember 23.3 éve - HeirToGrievous
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24.3 éve Amatőrök... Szerkesztve: 2021. Szeptember 24.3 éve - HeirToGrievous
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.