Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. 38 perccel korábban, Frenkie írta: Nem szép dolog @Dzséjt véleményén gűnyolódni még akkor sem ha nem értünk vele egyet. Úgy gondolom ez a fórum intelligensebb ennél. Ha a te véleményeddel csinálnánk ugyanezt @Donát, te lenél a legjobban felháborodva. Ráadásul @Dzséjt abszolűt nem ezt írta le amit sugallsz. Pedig innen indult a dolog. Csak azóta már erősen finomodott a vélemény. Nem akartalak megbántani @Dzséjt, de pont az volt az első reakcióm, mint itt Bennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. 2 perccel korábban, Donát írta: Pedig innen indult a dolog. Pedig még csak nem is gondoltam arra, amit te kivettél abból a szövegből. Olyat meg pláne nem írtam, hogy a lázadók a Hoth-on szétrúgták a Birodalom s*ggét, ez már a valóság durva elferdítése. És sikerült megbántanod, mert ez célzottan egy olyan poszt, ami az én kigúnyolásomra készült. Az én személyemet vetted célba. Akár a nevemet is odaírhattad volna Han feje fölé. A reakcióidat jobban is érzékeltethetnéd, minthogy egy vicc topikba direkt egy másik ember véleményét kezded el kifigurázni. Képzeld el, te mit éreznél, ha én dobok be képes illusztrációval megtámogatott gúnyolódást a te egyik véleményedről. Már hatszor letépted volna a fejemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. 4 perccel korábban, Dzséjt írta: minthogy egy vicc topikba direkt egy másik ember véleményét kezded el kifigurázni. Most akkor ez a te véleményed, vagy nem a te véleményed? Mert ha nem, akkor ez egy szándékos túlzás, nem? Mint ahogy a legtöbb vicc az szokott lenni. Ne már @Dzséjt... Amúgy az meg külön vicces, hogy te aki előszerettettel gúnyolod ki más emberek véleményét lépten nyomon most zokon veszel egy kis zrikát. A véleményed számomra abszurd volt, de nem egy az egyben azt jelenítettem meg a viccben, hanem szándékosan kisarkítottam, erről szólnak a viccek ugyanis. De sajnálom, ha rosszul esett. Legközelebb, amikor gúnyolódsz mások véleményén majd jövök és szólok, jó? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Béküljetek ki. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Amúgy @Dzséjt emlékeztetlek hogy én még a SAJÁT HÜLYESÉGEMRE is mémet csináltam az Obi-wan zene topikban. Azon jót nevettünk, nem? Kicsit úgy érzem, túl van ez lihegve. Frenkie meg az elesett és gyámoltalanok védőszentje néha felbukkan és elővesz engem. Haláli. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Tudod mit? Lesz*rom. Gúnyolódj, ha attól neked jobb lesz a hangulatod. Akkor már megéri, elvégre szeretem, ha másoknak jobb a hangulata, még ha az én káromra is történik. Szóval fátylat rá. És legalább most adtál nekem egy komoly fegyvert arra az esetre, ha megint évek elteltével rángatsz elő egy sérelmet vagy valakit bevédesz, mert bántottam az érzékeny pici lelkét. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. 35 perccel korábban, Dzséjt írta: Tudod mit? Lesz*rom. Gúnyolódj, ha attól neked jobb lesz a hangulatod. Mint írtam fentebb, magamon is szoktam, szóval tényleg ne vedd magadra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Magamra vettem, de aztán levettem, kényelmetlen ing volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 10. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 12. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 14. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 15. Misza bek! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 19. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 19. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 20. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 21. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 22. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 23. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 25. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.