MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megelőző csapás. Nehogy elkövesd más filmmel. Egyébként utálom azt a bejátszást. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megelőző csapás. Nehogy elkövesd más filmmel. Egyébként utálom azt a bejátszást. Én még a szerzői jogvédő feliratokat is utálom, még a dvd-n is... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hát, ahogy az várható volt, az Intercom magasról tojik a VHS kiadásra. Nem nagy meglepetés. Egyébként én tuti, hogy nem veszem meg a VHS-t, a DVD-t viszont biztos, hogy megkapom. Jól láttam, hogy csak 4700? Az EPII még 7000 vagy 9000 volt (nem emlékszem pontosan) anno... jól lement az ára! Hála Istennek...(bár neki van ehhez a legkevesebb köze) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Lehet, hogy a VHS kiadást mégse veszem meg. Nincs pénzem rá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. a DVD-t viszont biztos, hogy megkapom. Jól láttam, hogy csak 4700? Az EPII még 7000 vagy 9000 volt (nem emlékszem pontosan) anno... jól lement az ára! Ennek örülök Van, ahol valamivel több, de még én is éppen hogy 5000 alatt vettem MM-ben. Az elmúlt években a legtöbb dvd ára csökkent. Manapság a több lemezes exkluzív kiadványokat is meg lehet venni 5000 körül, mint pl. nemrég a Gladiátor 3 lemezes változatát. Az MM-ben láttam az Indiana Jones trilógiát 12000-ért, amikor megjelent, még 17000 volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Majd elfelejtettem, megvettem a VHS kiadványt, de megnézni majd csak karácsony után fogom, miután az ajándékozott kicsomagolta Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Szerintem senki nem tojt a VHS-re az annyi és kész rajta van a film Pan&scan-ba, azt szevasz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 10. Hozzászólás ideje: 2005. December 10. Szerintem senki nem tojt a VHS-re az annyi és kész rajta van a film Pan&scan-ba, azt szevasz. Szerintem is. Az EPII érdekes kivétel volt a maga extráival. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Szerintem senki nem tojt a VHS-re az annyi és kész rajta van a film Pan&scan-ba, azt szevasz. Szerintem is. Az EPII érdekes kivétel volt a maga extráival. Pontosan az ep2 egy nagyon különleges ilyen szempontból. Feliratozták a kivágott jelenetk nagy részét, andolul nem tudók örömére. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Szóval az EpII volt a kivétel!!!! Így már értem... én azt hittem, hogy az a normális, hogyha a VHS kiadáson is vannak extrák... de így már vágom. Tudjátok én inkább DVD párti vagyok, még akkor is, ha egy darabig nem is volt lejátszóm, eredeti VHS-em sosem volt, mert mindig vagy kikölcsönöztem tékából, vagy felvettem a tévéről. ELőbbiről meg azt hittem, hogy direkt csak szimplán a filmet tartalmazó kazit veszi meg, mert olcsóbb. De így már értem... bocsi, a tudatlanságom miatt Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Szóval az EpII volt a kivétel!!!! Így már értem... én azt hittem, hogy az a normális, hogyha a VHS kiadáson is vannak extrák... de így már vágom Igazából Potter kölcsönzői Vhs-en láttam még kivágott jeleneteket, a film után, ráadásul szinkronizálva, de más ilyen extrával vhs-en nem találkoztam. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Na egyre inkább érzem hogy megveszem a VHS-t. Nem hiányozhat. Bár gyári VHS-en csak az 1-2 van meg, pont ez ne lenne meg?! Még várok karácsonyig, hátha valaki megveszi , ha nem, akkor majd én. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Lokatelli: Potter vhs-en??? Pontosan melyik rész kivágott jelenetei... ez engem is érdekelne, tekintve, hogy egyik Potter rész kivágott jeleneteit se láttam (nem volt pénzem megvenni a DVD-t, a vhs helyett meg inkább a könyvet kértem:) De ez erősen OFF, úgyhogy küldök privit. Donát Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Tegnap szerettem volna megvenni a Saturmban, de nem volt. Hol lehet biztosan kapni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Westend MM-ben volt egy rakat, talán van még. Ha arra jársz, próbálkozz vele. Talán pénteken megyek arrafelé, majd megnézem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. szisz! Miért nem DVD-t veszel? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. szisz! Miért nem DVD-t veszel? Mer drága. És az első kettő is kazettán van csak meg. A DVD-t majd ha egybe kiadják vagy ha lesz klubnapon olcsóbban. Ha időben végzek ma elmegyek a Westendbe, ez volt a következő célpontom amúgy is. Ha nem ma, akkor holnap. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. A Star Wars DVD-k árát nem nagyon szokták leszállitgatni. Például a trilógia DVD kiadásból fél éven belül kiürülnek a készletek és aki addig nem vette meg az várhat a 'ki tudja mikor' eljövő Ultimate Edition-ra Ráadásul ha a VHS-t megveszed, majd utána a DVD-t, akkor lehet, hogy több pénzt fizetsz ki, mintha csak DVD-t vettél volna Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. De még mindig kevesebbet mintha kétszer veszem meg a DVD-t. Nem hiszem hogy az 1-2. külön meg lehet venni DVD-n a jövőben. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Ja és a VHS-t nem magamnak venném hanem a családnak. Vagyis én csak a DVD-t viszem magammal esetleges költözésem esetén. Rengeteg videókazettánk van, nem hiszem hogy lemondanak a videóról anyuék mert már DVD korszak van. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. VHS-t már nem láttam sehol, gondolom kiürültek a készletek év elejére, átmenetileg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. VHS-t már nem láttam sehol, gondolom kiürültek a készletek év elejére, átmenetileg. Kíváncsi lennék az eladási adatokra (VHS-DVD). :39: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Végülis kiadták VHS -en anno? Gyűjtői szempontból fontos lenne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. (szerkesztve) Kiadták. Szerkesztve: 2008. November 22. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Kiadták. Valahogy sejtettem. Csak ez hiányzik a gyűjteményből. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Nekem is, de kétszer drágább volt, mint a DVD. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Nekem is, de kétszer drágább volt, mint a DVD. Vajon Derb megvette? Nagyon rá volt állva anno. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.