Derb Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 A harmadik rész VHS kiadásról minden amit érint Extra,Film,minőség,kiadási ídő na és az ára. Kinek mi a véleménye? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Off leszek, de muszáj reagálnom előző hozzászólásodra. Ha van dvd lejátszód, akkor később is vehetsz hozzá erősítőt hangfalakkal, és máris megvan a házimozi. Apránként. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Nem volt kár ezért egy új topicot nyitni? Egyébként én megevszem, a 4:3-as szinkronos verziót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Hát ez meglehetősen fölösleges topic volt, mivel a DVD topicban már mindenki leirta a VHS kiadáshoz való hozzáállását... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forceuser Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Én mindig megveszem egyszerre a VHS és a DVD változatot! legyen a végefőcím után valami szórakoztató marhaság, mint az AotC VHS-en és én már boldog vagyok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Mondjuk azon érdemes filózgatni, hogy kiadják majd 16:9-es képarányba is? :39: Az eddigi részeknél ez történt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dstar Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Én kb 5 éve nem vettem vhs-t, egy elevult technika, van kb 200 kazim, de már nem nézem őket, szinte mindet beszereztem dvd-n. A megvásárlása tényleg csak gyűjtőknek ajánlott, a kép és hangminőség össze sem hasonlítható a dvd-vel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Most hogy így olvastam hírként ,hogy Amerikában nem lesz VHS felötlött bennem,hogy semmi eséj extrára a kazin mert ha az amcsik -nál nem jön ki akkor a magyaroksem fáradnak vele nagyon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Az EPII VHS kiadás extrái annyival több nyújtottak a DVD extráinál, hogy feliratosak voltak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Hát én szinkronnal is szeretném otthon látni néha. Van egy-két nekem jól ülő magyar mondat benne, magyar hangsúllyal. Csak a teljesség kedvéért természetesen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Hát én szinkronnal is szeretném otthon látni néha. Van egy-két nekem jól ülő magyar mondat benne, magyar hangsúllyal. Csak a teljesség kedvéért természetesen. Én is így vagyok vele. Pl. az AOTC-ban amikor Obi-Wan lecseszi Anakint, hogy Wessel a másik irányba ment: " jól elévágtunk mondhatom". Ezt a mondatot nagyon jó hangsúllyal adja elő a csávó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Engem hidegen hagy a vhs amióta van dvd-rom a gépemben.Miért nézzem rosszabb minőségben?A vhs meg lassan úgyis kihal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Hát én szinkronnal is szeretném otthon látni néha. Van egy-két nekem jól ülő magyar mondat benne, magyar hangsúllyal. Csak a teljesség kedvéért természetesen. Az is van DVdDn, nekemis megvan.Tökéletes kép+2.1 szinkron.Még egyszer sem néztem meg, de nem is akarom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dstar Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ha megjelenik a dvd, hozzáértő kezek kb 1 nap alatt rávarázsolnak egy 5.1 szinkront, és ha olyan csinálja, mint mondjuk az ep2-nél, még "szinte" gyári minőség is lesz. Ez nem szép dolog (mert illegális ), de nekem is meglesz, és ha ezért megszólna valaki, azt mondom neki, hogy az sem szép dolog , hogy nem teszik rá a gyári lemezre a szinkront. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ha megjelenik a dvd, hozzáértő kezek kb 1 nap alatt rávarázsolnak egy 5.1 szinkront Szerintem ezt a szinkronsávot a VHS-ről veszik le. Az pedig csak surround... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 De úgy hallottam, valahogy lehet keverni belőle 5.1-et. Fogalmam sincs, hogyan, nem értek hozzá, de azt tudom, hogy olyasmi hatást el lehet érni. Persze nem lesz ugyanolyan, de kalózverziónak biztos tökéletes lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 De úgy hallottam, valahogy lehet keverni belőle 5.1-et. Fogalmam sincs, hogyan, nem értek hozzá, de azt tudom, hogy olyasmi hatást el lehet érni. Persze nem lesz ugyanolyan, de kalózverziónak biztos tökéletes lesz. Egy erősítő, amely tudja a ProLogic funkciót, szétdobja a surround hangot 5.1-es érzéssé. Ez amolyan hamis 5.1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Nem vagyok benne biztos, de azt hallottam, ezt úgy csinálják, hogy az eredeti angol 5.1 és a magyar sorroundot keverik össze. Ezért van, hogy a jobb lejátszókon a magyar 5.1-es DVD-ken hallatszik az angol hang is, mint valami visszhang. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Na, most már ezt is tudom. Köszi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ezért van, hogy a jobb lejátszókon a magyar 5.1-es DVD-ken hallatszik az angol hang is, mint valami visszhang. Az biza hallatszik, tanusíthatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dstar Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ha megjelenik a dvd, hozzáértő kezek kb 1 nap alatt rávarázsolnak egy 5.1 szinkront Szerintem ezt a szinkronsávot a VHS-ről veszik le. Az pedig csak surround... Ez így van, de bedigitalizálva jópár progi van, ami elég komoly munkát végez a sima surround-dal, és ez bár nem valódi 5.1, de élvezhető is lehet. (találkoztam már olyannal is, ami hallgathatatlan volt.) Ez attól függ, ki csinálja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Nekem csak a klónok van meg így, az elég élvezhető. Néhány szarvashiba ugyan fellelhető benne, de mégis csak házi barkácsolásról van szó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Aszt olvatam valameik oldalon.Hogy a VHS-en a DVD-n meglelhető extrák fele lesz fenn.Ienek mint:Kimaratt jelenetek (szerintem úgyan úgy lesz mint az ep2-nél felrakna 6-ból 4-et és ha a másik kettő érdekli az embert akkor vegye meg a DVD-t is. Trillerek,Bemutatott TV spotok,És a Játékok trilerei. Más szerintem nem is lesz rajta. Hála istennek Nekem már van DVD lejátszóm (saját,othon a szobámban) Kb:3 hete. Megkaptam az Ep3 DVD-n Nem az eredeti de a kép és ha hang kitűnő és szinkron(bár aszt nem néztem sokszor,írtó rossz lett) és felirat is van rajta.Csak egy hiányzik. A StábLista!!!! Kb:1-2 percel a film végétől a naplemente után.Leáll mert nincs tovább afilm.A szénész társulat fele nincs rajta.Igazából nagyon csak a zene miatt sajnálom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Aszt olvatam valameik oldalon.Hogy a VHS-en a DVD-n meglelhető extrák fele lesz fenn.Ienek mint:Kimaratt jelenetek (szerintem úgyan úgy lesz mint az ep2-nél felrakna 6-ból 4-et és ha a másik kettő érdekli az embert akkor vegye meg a DVD-t is.Trillerek,Bemutatott TV spotok,És a Játékok trilerei. Más szerintem nem is lesz rajta. Hála istennek Nekem már van DVD lejátszóm (saját,othon a szobámban) Kb:3 hete. Megkaptam az Ep3 DVD-n Nem az eredeti de a kép és ha hang kitűnő és szinkron(bár aszt nem néztem sokszor,írtó rossz lett) és felirat is van rajta.Csak egy hiányzik. A StábLista!!!! Kb:1-2 percel a film végétől a naplemente után.Leáll mert nincs tovább afilm.A szénész társulat fele nincs rajta.Igazából nagyon csak a zene miatt sajnálom. Jó neked, mert nekem csak az van rajta hogy Directed George Lucas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ez lesz az utolsó VHS kiadás, szal' becsüld meg. Amki meg a másolt anyagokat illeti, azok ennyit "tudnak". Nálam egy SW film úgy teljes, ha a stáblistát is végig tudom nézni. Az igazi DVD ennél ezerszer jobb lesz. Már nem állahtom meg; az "aszt", "azt" -nek kell írni. Bocsi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Ez lesz az utolsó VHS kiadás, szal' becsüld meg. Amki meg a másolt anyagokat illeti, azok ennyit "tudnak". Nálam egy SW film úgy teljes, ha a stáblistát is végig tudom nézni. Az igazi DVD ennél ezerszer jobb lesz. Már nem állahtom meg; az "aszt", "azt" -nek kell írni. Bocsi... Figyi.Úgy is meg fogom venni.Csak megkaptam haveromtól szülinapra. Ez az első SW dvd (Az egyetlen DVD-m) És nem tudtam megálni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Figyi.Úgy is meg fogom venni.Csak megkaptam haveromtól szülinapra.Ez az első SW dvd (Az egyetlen DVD-m) És nem tudtam megálni. Hála istennek nagyon fogsz örülni az eredeti kiadásnak. Egyébként én is az említett verziót nézem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Már nem állahtom meg; az "aszt", "azt" -nek kell írni. Bocsi... KI: Van még pár ezen kívül, lehet hogy szándékos, szleng, sms-ben én is szoktam "nyelvjárásban" írni. BE EDIT: Nem állahtom, hanem állhatom Én eddig úgy tudtam ki se jön VHS-en. Akkor fog kiderülni mikor vagy látom vagy hiába keresem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Már nem állahtom meg; az "aszt", "azt" -nek kell írni. Bocsi... KI: Van még pár ezen kívűl, lehet hogy szándékos, ez szleng, sms-ben én is szoktam "nyelvjárásban" írni. BE Én eddig úgy tudtam ki se jön VHS-en. Akkor fog kiderülni mikor vagy látom vagy hiába keresem? Csak Amerikában nem fog kijönni, hogy növeljék a DVD eladásokat.Mindenhol máshol ki fog jönni VHSen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 OK, akkor félreértettem. Kösz Obi1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts